Skserowałem MASĘ notatek. Jutro zaliczenie, w środę jeszcze gorsze. Tylko po co mi te notatki? Skończyło się jak zawsze. Najpierw seriale w TV, teraz piwo i smakołyki. Kurna, ten brak samozaparcia to straszna sprawa. I na dodatek zostało już tylko kilka pistacji... I żadna z nich już nie chce się otworzyć
Kur*** też tak mam, a pokój już wysprzątałeś ? ...ja jutro musze zrobić projekt w cadzie dla kolezanki, potem wizualizacja jedna, przekrój budynku na kalce i jeszcze pewnie coś o czym nawet nie wiem, że trzeba zrobić :/ jak mi sie nie chceeeeeeeeeeee!!!!
Ja mam jutro egzamin, a w ogóle tego nie odczuwam, pełen luz. Chociaż to jeden z najtrudniejszych na studiach. Co ma być to będzie, o 15.00 trzymajcie kciuki
Ja mam jutro egzamin, a w ogóle tego nie odczuwam, pełen luz. Chociaż to jeden z najtrudniejszych na studiach. Co ma być to będzie, o 15.00 trzymajcie kciuki
Prawo międzynarodowe publiczne, U&$*(@&$( twa mać + jakies podstawy funkcjjonowania unii europejskiej niby dopiero 14 czerwca no aleeeeee... oba jednego dnia <pjonteczka>
Do szału i jednocześnie zmiany grupy krwi doprowadza mnie fakt iż pewne osoby z mojej grupy ze studiów są już po obronie i mają mniej lub bardziej upragniony tytuł inżyniera informatyka ( prace piorun wie jak "zdobyli" i obronili) a nie potrafią zmienić rozmiaru zdjęcia bo im się na NK nie mieści :mag: gdzie tu sprawiedliwość
Do szału i jednocześnie zmiany grupy krwi doprowadza mnie fakt iż pewne osoby z mojej grupy ze studiów są już po obronie i mają mniej lub bardziej upragniony tytuł inżyniera informatyka ( prace piorun wie jak "zdobyli" i obronili) a nie potrafią zmienić rozmiaru zdjęcia bo im się na NK nie mieści gdzie tu sprawiedliwość
gram w fajna gierke ( Assissins Creed ) ale ciagle mnie wywala do windowsa, wiem, ze sa wadliwe wersje ale ta sama gierka ( wersja ) znajomemu smiga az milo
gram w fajna gierke ( Assissins Creed ) ale ciagle mnie wywala do windowsa, wiem, ze sa wadliwe wersje ale ta sama gierka ( wersja ) znajomemu smiga az milo
ja gralem, gierka wypasik ale troche monotonna bo wszystkie misje na jedno kopyto. Ale oprawa graficzna i ruchy po prostu cudo
ale bzdury napisalem, przeciez mam inne objawy tyle czytalem o tym problemie, ze sam sobie go wmowilem, mam inny problem ale juz wiem w czym rzecz, kurcze zrobilo sie cieplo, klima siadla a ja zaczalem bzdury pisac