|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawialiście sie kiedyś jaką taktykę byście przyjęli gdybyście byli egzaminatorami?  Ja bym zebrał prace, a potem każdą beybe na naszej klasie sprawdził. Która konkretna to zdane, a wszystkie brokuły do poprawki. A chłopaki to metoda biurkowa chyba  heheheheheehehhe to pewnie auta nie moglbys stawiac w promieniu kilometra od gmachu uczelni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby poszła fama ze zdaja tylko te fajne to pomysl sobie jakby przychodzily na egzamin ubrane hehehe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawialiście sie kiedyś jaką taktykę byście przyjęli gdybyście byli egzaminatorami?  Ja bym zebrał prace, a potem każdą beybe na naszej klasie sprawdził. Która konkretna to zdane, a wszystkie brokuły do poprawki. A chłopaki to metoda biurkowa chyba  heheheheheehehhe to pewnie auta nie moglbys stawiac w promieniu kilometra od gmachu uczelni  jezdze moim Volvo. codziennie podjezdza po mnie o tej samej, stałej godzinie  hehehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Idealnie  Chlopaki nie musialby czekac i wypatrywac tylko przyjda na konkretna godzine na rozmowe wychowawcza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech pamiętają o tym, że znam bazyla i nie wiadomo kto by im do drzwi na drugi dzień zadzwonił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba lepiej fajnie oblewac, zeby czesciej przychodzily  po cholere by mi brzydale ogladac po kilka terminow?  Dokładnie to samo pomyślałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamknieta petla  U mnie w LO byl taki jeden "madry" nauczyciel co dawal korepetycje uczniom, ktorych chcial udupic. Trzeba bylo sie zapisac na iles tam spotkan, placic, a on na ktoryms tam spotkaniu dawal pytania, ktore pozniej zadawal na sprawdzianie ostatniej szansy  Interes sie krecil dopoki, dopoty nie otworzyl jednej uczennicy odziany tylko w recznik  Problem w tym, ze uczennica miala brata i brat przeprowadzil rozmowe wychowawcza z pana naucielem w chwili kiedy zmierzal do swojego poloneza  A co sie panu profesorowi stalo, ze raczka na temblaku i mordka pokaraszowana - spadlem z rowera mawial  Nie warto byc sku****em 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co tu taki spokoj....?! juz wszystko pozdawane czy kampania wrzesniowa juz  ...ja jutro bede walczyl z fizyka i w srode spotkania rewanżowe -----> matematyka - john oraz mechanika - john <walka>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja już mam 2/4 zaliczone  czekam na wynik jednego egzaminu i ostatni (oby) zaplanowany na 16. czerwca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cały weekend robiłem prace semestralną z projektowania, z przerwą na wypad nad morze w sobotę rano i wczorajszy mecz, wczoraj około północy zdałem sobie sprawę, że nie dam rady zrobić wszystkich przekrojów... pełna mobilizacja i zrobiłem wszystko od nowa, to co robilem cały weekend ale w CADzie, ogolnie zajęło mi to tylko 2-2,5h reszte nocy poswięcilem na makietę, szkoda, że od razu nie robiłem w cadzie bo tylko zmarnowałem duzo czasu, ale trudno... 5,5 stoi jak wół  Jutro materiały budowlane i budownictwo ogólne, własnie jestem na etpie poznawania tysiąca rodzajów drewna, cegieł i innych dupereli, cała noc moja, nie wiem jak się wyrobię plan na reszte tygodnia sroda: niby wolne, ale.... czwartek: oddać wszystkie rpace z historii architektury (9 rysunków, mam zrobione tylko2), oddac prace z rysunku architektoronicznego (też 9, mam 1 niedokończony), oddać 5 zaległych rysunków z malarstwa (2 postacie i 3 obiekty razem z zielenia w tle) piątek: ostateczny termin oddania przekrojów z budownictwa (3 rysunki, kto kiedys robił to wie ile takie coś się robi), kolokwium z mechaniki budowli z całego semestru oraz z matmy z całek trygonometrycznych i jeszcze jakichś tam, kiedy ja nawet nie wiem co to jest całka :/ ...a to dopiero początek, w niedziele mam urodziny, ale o imprezie to moge zpaomnieć w nastepnym tyogdniu jeszcze gorzej :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Politechnika Gdańska 
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Karwa od 6 godzin robie prace semestralna z geodezji ;] jak zwykle musialem sie wziac w ostatni dzien. No ale jeszcze z godzinka i bedzie luzik, tylko jak ja to jutro obronie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja dzisiaj poszedłem na egzamin z prawa pracy, wylosowałem pytania, poprosiłem o 2 w indeksie, podziękowałem i wyszedłem  Im bliżej końca tych studiów, tym człowiekowi mniej się chce. Ale to już ostatnia prosta. Chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Licencjat jego mać. Powoli dopinam kolejny rozdział. Zostanie jeden. Do przerobienia, bo jako taki już jest. W środę ostatnie zaliczenie w sesji. Jedno Wam powiem - nie zostawiajcie sobie wszystkiego na ostatnią chwilę  Ja marzę o dodatkowym tygodniu na wszystko...
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Skonczylem  Zawijam sie w kokon bo jutro na 8 ;/ dobranoc forumowicze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
egzaminy: analiza matematyczna cz2 pisemny z cwiczen+teoria ustny zjawiska falowe[fizyka] pisemny teoria matematyka dyskretna [2 semestry] pisemny z cwiczen metody numeryczne [najwiekszy odsiewacz na kierunku] pisemny grafika ustny teoretyczny [glownie matma] Czerwiec - najszybszy miesiac w roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupcie sobie 'sesje' w aptece 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja czekam na wynik z niedzielnego egzaminu z KPK  na razie 1-0 dla mnie (Prawo Pracy 3+) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam juz pol sesji za soba  W czwartek kolos - rachunkowosc finansowa, jak sie tego uczyc ?? Nic kompletnie z tego nie kumam, mam nadzieje, ze z czasem mi sie rozjasni. Moze ktos ma jakies dobre materialy do nauki z tego przedmiotu. Mam pare kser roznych notatek i w sumie swoje, ale tak wszystko pokrecone, ze nic nie idzie zrozumiec ://
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja w sobote nie ide na egzamin z historii powszechnej, nie ma po co 
|
|