|
|
veteran
|
|
veteran
Jezeli wplacasz na konto gracza kase karta,to wyplata w ten sam sposob realizowana ok 5 dni roboczych....troche dlugo ale jest..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłacałem przez MB. A wypłaciłem część na MB a część na kartę. Wiem ,że niektóre buki robią problemy jak wpłaca się przez MB a chce wypłacić na kartę. Choć ja tam wpłacałem kiedyś i kartą i MB. I mi nie robili problemów. Generalnie lepiej wypłacić na MB bo jest o wiele szybciej. Jak ktoś potrzebuje pilnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy macie limity w expekcie? Ostatnimi czasy ciągle biorą mi w nawias zakłady za stawkę >100zł, co jest przecież śmieszną kwotą  Po czasie akceptują, jednakże jak stawiam przed samym meczem to jest ryzyko, że mi nie przyjmą całość stawki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj MLB mi przyjeli za 250 euro. Mniej popularne ligi soccera akceptacje biorą na moim koncie bodaj od 69 euro.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W przeciwieństwie do wiekszosci osób zabierajacych tu głos narazie mam bardzo dobre zdanie o firmie Expekt. Wczoraj (dokladniej koło 15.00) wplaciłem do nich swoj pierwszy depozyt przez bank a tutaj już dzisiaj, w sobote rano pieniazki na koncie. Bardzo miło mnie zaskoczyli. Pozatym depozyt w ramach promocji podwajania o 100% podwojony juz godzine po napisaniu mejla. Narazie nie moge powiedzieć o tym buku żadnego złego słowa. Oby to sie nie zmieniło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W przeciwieństwie do wiekszosci osób zabierajacych tu głos narazie mam bardzo dobre zdanie o firmie Expekt. Wczoraj (dokladniej koło 15.00) wplaciłem do nich swoj pierwszy depozyt przez bank a tutaj już dzisiaj, w sobote rano pieniazki na koncie. Bardzo miło mnie zaskoczyli. Pozatym depozyt w ramach promocji podwajania o 100% podwojony juz godzine po napisaniu mejla. Narazie nie moge powiedzieć o tym buku żadnego złego słowa. Oby to sie nie zmieniło  No owszem nie mozesz powiedziec zlego slow jak dopiero zaczynasz u nich grac ,takze dobrego slowa tez nie mozesz o nich powiedziec. Ja tez sie polakomilem na ten bonus 100% i teraz zaluje  doisali mi go w 5min no ale co z tego .Jak czlowiek pazerny to tak jest teraz trzeba sie meczyc z obrotem tego  A co lepsze jak chcialem zagrac AKO 2.0 za 300zl to cofneli zaklad 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W przeciwieństwie do wiekszosci osób zabierajacych tu głos narazie mam bardzo dobre zdanie o firmie Expekt. Wczoraj (dokladniej koło 15.00) wplaciłem do nich swoj pierwszy depozyt przez bank a tutaj już dzisiaj, w sobote rano pieniazki na koncie. Bardzo miło mnie zaskoczyli. Pozatym depozyt w ramach promocji podwajania o 100% podwojony juz godzine po napisaniu mejla. Narazie nie moge powiedzieć o tym buku żadnego złego słowa. Oby to sie nie zmieniło  No owszem nie mozesz powiedziec zlego slow jak dopiero zaczynasz u nich grac ,takze dobrego slowa tez nie mozesz o nich powiedziec. Ja tez sie polakomilem na ten bonus 100% i teraz zaluje  doisali mi go w 5min no ale co z tego .Jak czlowiek pazerny to tak jest teraz trzeba sie meczyc z obrotem tego  A co lepsze jak chcialem zagrac AKO 2.0 za 300zl to cofneli zaklad  stresujesz ich 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ile dokładnie dni szła wam wypłata z expekt ??  wczoraj wypłaciłem i czekam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile dokładnie dni szła wam wypłata z expekt ??  wczoraj wypłaciłem i czekam Wypłaciłeś w niedzielę i w poniedziałem o 8.30 rano chciałbyś pieniądze na koncie miec ???? Dobre 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
ile dokładnie dni szła wam wypłata z expekt ??  wczoraj wypłaciłem i czekam kase będziesz miał jutro jakoś po 12 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile dokładnie dni szła wam wypłata z expekt ??  wczoraj wypłaciłem i czekam Zeszły tydzień. Wypłata na MB ok. 3h. Wypłata na kartę kredytową wypłata we wtorek rano. Na koncie w poniedziałek.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ciekawa sprawa. Expekt rozliczył mi mecz tenisa jako remis...  Oczywiście wyśmiałem ich z bomby po czym szybka odpowiedź od supportu: Szanowny Kliencie, zaklad ten powinien byc juz wycofany do ponownego rozliczenia. Prosze jeszcze o cierpliwosc. Przepraszamy za wczesniejsza pomylke i niedogodnosci z tym zwiazane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wymagaja skany przy pierwszej wyplacie po zalozeniu konta??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wymagaja skany przy pierwszej wyplacie po zalozeniu konta?? Jeżeli korzystałeś z bonusu to proszą o przesłanie skanów. Jeżeli nie korzystałeś z bonusu to nie trzeba nic wysyłać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja korzystalem z bonusow i wyplacilem bez skanow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie spokujz tym Expektem ,niech bedzie pzreklety dzien w ktorym polakomilem sie na 100% bonusu . Co z tego ze dostalem owy bonus jak teraz mam problem z jego obruceniem. Od 3 dni expekt nie daje pelnej oferty na MLB a glownie na tym opieralem sie przy obrocie bonusu . wczoraj dali same hendicapy i o/u na MLB dzisaij jak anrazie same ML  . I w dodatku nie przyjmuja mi kupony powyzej 170zl  bez pytan. Ostatni raz zlapalem sie jakiegos bonusu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az kurna zle rozliczyli kosza mam under 12.5 pkt na Drobniaka a oni rozliczaja jako over a facet rzucil 7 pkt,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie spokujz tym Expektem ,niech bedzie pzreklety dzien w ktorym polakomilem sie na 100% bonusu . Co z tego ze dostalem owy bonus jak teraz mam problem z jego obruceniem. Od 3 dni expekt nie daje pelnej oferty na MLB a glownie na tym opieralem sie przy obrocie bonusu . wczoraj dali same hendicapy i o/u na MLB dzisaij jak anrazie same ML  . I w dodatku nie przyjmuja mi kupony powyzej 170zl  bez pytan. Ostatni raz zlapalem sie jakiegos bonusu  dlatego już u nich nie gram a) limity b) brak pełnej oferty ... c) brak profesjonalizmu sam często do nich pisałem, że nie ma jakiegoś spotkania, raz dodawali raz nie, wiec bez sensu się meczyć...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i moze sie powtarzam ,ale expkt znowu w kulki leci z oferta ..na MLB tylko ML ,a inne buki wystawily juz pelna oferta ....co za scierwo na buk BUK qwa
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|