Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 15 1 2 4 5 6 7 8 14 15
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
jak wplace najszybciej do bet-at-home ? mam konto w PKO BP (inteligo) cos tam widzialem przez jakies ukash ktos wplacal przez to ? zalezy mi zebym jutro z rana mial kase

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak masz pko inteligo to musisz ustawic coś tam na stronce banku iPKO chyba teraz jest aby zezwalali na płatnosci internetowe podwyzszonego ryzyka bo takim jest własnie wplata do buka laugh ..a jeżeli masz samo inteligo to po prostu wejdź na wpłaty/wypłaty, potem ze karta visa i lecisz smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Federer
wiem o co ci chodzi ale ja laikiem nie jestem moja karta ma 19cyfr orpocz 3 CVC2

No ale na przodzie karty masz numer z 16 cyframi.
Ten z CVC2 to oddzielna sprawa. Z tamtego numeru wrzuca sie jedynie te 3 cyfry.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobrze, że poczytałem tutaj.
Bo chyba bym się wpakował.

Grałem kiedyś na pewno w BAH, korzystałem z bonusa i kasę spokojnie wypłaciłem. Ale nie w tym problem:
otóż teraz nie pamiętałem danych dostepu więc wysłałem pytanie do supportu. Dostałem dane dostępowe. I wchodzę, patrzę na historię a tu żadnych informacji nie ma. Ani wpłat, ani wypłat podczas ostatnich 3 lat. Na koncie 5 zł. A w ciągu ostatnich 2 lat na pewno grałem.
I coś kojarzę, że jakieś problemy były i chyba 2 konto zakładałem. Nieważne już co dokładnie ale jednak może to być podejrzane dla BAH, zwłaszcza gdybym wygrał jakąś kasę. Wolę nie mieć potem problemów.

I tutaj pytanie: dają gdzieś jeszcze podobne bonusy przez Euro 2008? Bo jeśli nic ciekawego to chyba po 2 latach przerwy pojawię się w STS smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rivex
wiem o co ci chodzi ale ja laikiem nie jestem moja karta ma 19cyfr orpocz 3 CVC2

rivex poczytaj wczesniejsze posty mam debetowa maestro z UK (19cyfr)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rivex

rivex poczytaj wczesniejsze posty mam debetowa maestro z UK (19cyfr)

tak, sorki. Już wcześniej zauważyłem mój błąd. Po prostu przeglądałem troche po łebkach ten wątek i dlatego nie do końca załapałem...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z challengerami w bet-at-home ???? Widzę, że muszą być 3kombinacje i to jeszcze wszystkie trzy mecze z challengerów (?), ok. Tylko niestety jeden zakład mi przeszedł, a drugi inny ( grałem konkretnie Montanesa, Levy i Capdeville - trzy challengery jak by nie było) cały czas mi odrzuca z tekstem "załad nie mógł zostać przyjęty). Uprzedzając pytania gram go za całe 20 PLN . Coś źle robię ???

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
ile idzie wplata na ich konto w Pekao Sa ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Farciarz
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z challengerami w bet-at-home ???? Widzę, że muszą być 3kombinacje i to jeszcze wszystkie trzy mecze z challengerów (?), ok. Tylko niestety jeden zakład mi przeszedł, a drugi inny ( grałem konkretnie Montanesa, Levy i Capdeville - trzy challengery jak by nie było) cały czas mi odrzuca z tekstem "załad nie mógł zostać przyjęty). Uprzedzając pytania gram go za całe 20 PLN . Coś źle robię ???

Nie musza byc 3 mecze z czelendzerow, ja wczoraj zagralem zaklad: czelendzer, french open i siatkowka

DoQ Offline
enthusiast
enthusiast
Witam,

założyłem u nich kiedys konto w EURO. Pierwsza wplata poszła z MB i wówczas przeliczyli mi bez problemu PLNy na EURO. czy ktoś ma może doświadczenie jak to wyglada gdy bede wpłacał z Inteligo (przelew bankowy lub karta)? Czy rownież przeliczy mi na euro i bede mogl skorzystać z bonusu EURO w walucie EURO ??

Pozdrawiam,
Doq

U
u Offline
old hand
u
old hand
U Offline
Originally Posted by ice18
ile idzie wplata na ich konto w Pekao Sa ?

Od 2 do 5 dni.

u #2395503 04/06/2008 19:55
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,

czy mogę przelać pieniądze na konto znajomego? Wypłat tak na pewno robić nie można, a jak wygląda sprawa z wpłatami?

old hand
old hand
zakłady live liczą się do obrotu bonusu ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by proof
zakłady live liczą się do obrotu bonusu ?

nie ma nigdzie ze nie licza, wiec co nie jest zabronione jest dozwolone smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by _Korver_
Witam,

czy mogę przelać pieniądze na konto znajomego? Wypłat tak na pewno robić nie można, a jak wygląda sprawa z wpłatami?

ja bym nie ryzykowal ..odrazu mam preteks zeby cos wykombinowac i nie wyplaci... nie ryzykuj...

john #2396790 05/06/2008 02:43
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jesli ktos ostatnio wyplacal na mb niech powie ile to zajmuje bo wota wciaz jest na koncie w bah

enthusiast
enthusiast
UWAGA UWAGA !!!! Po kilku latach korzystania z usług bet-at-home zamykam u nich konto. Nigdy nie oszukiwałem, nie wyłudzałem bonusow, mialem zawsze jedno konto, z reguly raczej przegrywałem wieksze badz mniejsze sumy. Ostatnio z nudow wplaciłem 40 zł i z głupoty skorzystałem z bonusu euro,ktory wymaga obrotu 4 razy po kursie 1,7. Oto tresc rozmowy z pozal sie Boze konsultantem. Zatkało mnie...

Sie befinden sich derzeit nicht in einer Chat Sitzung.
Chat InformationSie sprechen gerade mit 'bet-at-home.com Service PL'.
bet-at-home.com Service PL: Dzien dobry, w czym moge pomoc?
Sie: Dzien Dobry
Sie: mam pytanie odnosnie akcji bonusowej EURO
Sie: z gory podam numer konta gracza 12278350
Sie: wplaciłem 40 zł i dostałem drugie 40
Sie: pytanie moje brzmi nastepujaco...skoro wymagany jest obrót po kursie 1,7 na łaczna sume 320 zł w tym przypadku
Sie: i w przypadku nie spełnienia warunku bonus jest po pol roku zabierany...
Sie: mam rozumiec ze jezeli bede stawiał ciagle kupony z mniejszym ako niz 1,7 to przez ten czas w ogole nie moge wyplacic jakichkolwiek pieniedzy ???
Sie: pomijam fakt ze od razu postawilem te 40 zł i przegrałem je...wiec zastanawiam sie czy jeszcze dodatkowo mi nie zabierzecie kolejnych 40 za pol roku....

bet-at-home.com Service PL: jakakolwiek wyplata mozliwa jest po dokonaniu wymaganego w ramach akcji bonusowej obrotu, do obrotu wliczony zostanie kazdy zaklad zawarty po kursie min. 1,7
Sie: rozumiem ze ta regula jest ustawiona po to zeby ludzie nie zabierali bonusow, nie grajac w zakladach.
Sie: Ale mnie granie po takim kursie wogole nie interesuje
Sie: czyli mam rozumiec ze przez pol roku moje konto w takim razie jest bezuzyteczne ???
Sie: Jak Wam tak zalezy to mozecie sobie ta sume zabrac z powrotem, niech juz stracę....
Sie: chociaz wyraznie widac ze od razu po otrzymaniu tej kwoty straciłem ją...

bet-at-home.com Service PL: niestety, anulowanie bonusu nie jest mozliwe
bet-at-home.com Service PL: jezeli po pol roku nie dokona Pan wymaganego obrotu wowoczas kwota bonusu zostanie odjeta z konta gracza

Sie: no to prosze ja wziac sobie juz teraz
Sie: przeciez chciałbym sobie pograc

bet-at-home.com Service PL: moze Pan zwierac zaklady
bet-at-home.com Service PL: po nizszych kursach
bet-at-home.com Service PL: nie beda one jednak wliczane do obrotu bonusem

Sie: ale nie moge ich wyplacic
Sie: wiec to bezsensu
Sie: prosze sprawdzic ze mam od wielu lat jedno jedyne konto ,nigdy nic nie wyłudzałem....wiec łaskawie prosze o pozwolenie mi na normalne korzystanie z konta...
Sie: skoro chcecie mi ten bonus zabrac to zrobcie to teraz

bet-at-home.com Service PL: tak jak zostalo to juz zaznaczone nie ma niestety mozliwosci technicznej anulowania bonusu. Prosim w przyszlosci o doklane zapoznanie sie z Regulaminem danej akcji bonusowej przed przystapieniem do niej
bet-at-home.com Service PL: czy moge jeszcze w czyms pomoc?

Sie: czyli powiedzmy ze wplacam teraz na konto 10 tysiecy złotych i mimo to nie moge ich przez 6 miesiecy wyplacic tylko dlatego ze bede miał same kupony z ako 1,69 zamiast 1,7 , przez głupie 40 zł bonusu ???? DOBRZE ZROZUMIAŁEM ????
bet-at-home.com Service PL: dokladnie tak
bet-at-home.com Service PL: takie sa warunki akcji bonusowej

Sie: to proszę mi w takim razie zamknąć konto i weźcie sobie reszte która tam została, dziękuję serdecznie za takie traktowanie, na szczescie nie jestescie jedyną firmą bukmacherską. Nie omieszkam tez wkleic tej rozmowy na forach bukmacherskich jako przestrogę. Żegnam
bet-at-home.com Service PL: W celu zamkniecia konta gracza prosimy o przeslanie nam takiego zyczenia na nasz adres [email protected] podajac numer konta gracza
bet-at-home.com Service PL: konto zostanie mozliwie jak najszybciej zamkniete
.

Porażka na całej linii...Jak mozna nie miec technicznej mozliwosci....co oni pierniczą...Jak dla mnie szczyt wiochy...nie mowiac juz o beznadziejnej ofercie....na co zawsze przymykałem oko.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KUERTEN.
jesli ktos ostatnio wyplacal na mb niech powie ile to zajmuje bo wota wciaz jest na koncie w bah
To normalne. Kwota zniknie wtedy kiedy w rzeczywistości tą wypłatę zrealizują.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zgodziles sie na ich warunki promocji , wiec jestes na to skazany, swoja droga , dlaczego nie postawisz tych 40zl na ako chociazby 1000, jak wygrasz , bedziesz mial duza satysfakcje grin a jak przegrasz to i tak nic sie nie stanie , bedziesz mogl sobie wplacic ile tylko zechcesz i grac dalej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@banan881 - nie rozumiem Twojego problemu. Powinieneś najpierw przeczytać regulamin, a dopiero później korzystać z bonusu. Ja tu żadnej winy bah nie widzę.

Strona 6 z 15 1 2 4 5 6 7 8 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, latajaca_holenderka, betowiec, ElNinho[mmdea], Sensei, aker, rymoholik, 11kera11, Akhu, $-man), 1,334 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,782
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026