Witam,
zbliżają się wakacje. Wypadałoby podyskutować na temat zbliżającej się przerwy od szkoły, nauki, studiów, czy pracy. Pomyślałem że można by sobie w jakiś sposób pomóc w realizacji wyjazdów wakacyjnych. Na pewno nie jeden z nas ma jakieś plany i setki pytań do...
A więc ja zacznę. Po głowie chodzi mi 2 tygodniowy wypoczynek na Krymie, w Egipcie albo na Cyprze. Trochę już się przyglądałem ofertom w internecie, ale... ze wszystkich moich podróży NIGDY nie korzystałem z ofert last minute. Zawsze rezerwowałem wyjazd na długo przed wakacjami. To samo tyczy się pośredników, nie miałem do czynienia z nimi. Dość popularnym pośrednikiem w internecie jest
www.traveligo.pl. [
traveligo.pl.] Miał ktoś styczność z nimi?
Co do last minute.. dla mnie to jest bajka. Cena ***/**** hotelu w ofercie last minute (wyjazd do 2 dni od złożenia oferty) jest o około 100% tańszy niż w sezonie. Przykładowo 14 dni w Egipcie - koszt under 1000zł+ opłaty wizowe/lotniskowe.
Odnośnie Egiptu, to kuzynka była i uważa że Egipt jest rewelacyjny jako wycieczka objazdowa, ale nie jako wypoczynek na plaży, że niby jej Ruscy przeszkadzali, wszędzie ich tam było pełno.
Im więcej się dowiem tym lepiej, każde nowinki, ciekawostki a nawet plotki mile widziane

Mam nadzieje, że temat fajnie się rozwinie i będziemy mogli sobie pomóc nawzajem

Proszę trzymać się tematu