|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie czemu bekę ze mnie ciśniecie  ? Szwedzi przecież w któryś tam mistrzostwach ustawiali się... fakt faktem jest że to z Danią na bodaj 2-2. Sprawa wygląda po prostu tak że Grecja leży i kwiczy w tej grupie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pójdzie za grubą stawkę, bo przecież nawet w Legii mało strzela poza karnymi, a co dopiero w reprze, gdzie nie ma pewnego miejsca w składzie Nie pojdzie ja mam limit 367 PLN
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Widziałem sporo osób pisało o reprezentacji Rosji. Więc znalazłem dość dobry zakład a mianowicie Kto zajdzie dalej w turnieju? Rosja czy Polska? Rosja @1,60Gdy oba zespoły nie wyjdą z grupy jest zwrot. Moim zdaniem większe szanse ma mimo wszystko Rosja, Ciężki mecz na początek z Hiszpanami i jeśli uda się w tym meczu zdobyć 1 pkt to myślę, że będzie z górki, bowiem później mecz z Grecją  a deser ze Szwecją. Expekt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie czemu bekę ze mnie ciśniecie  ? Szwedzi przecież w któryś tam mistrzostwach ustawiali się... fakt faktem jest że to z Danią na bodaj 2-2. Sprawa wygląda po prostu tak że Grecja leży i kwiczy w tej grupie. Ja nie kręcę beki z Ciebie  Właśnie fajnie to wychwyciłeś. Nawet na takich turniejach zdarzają sie ewidentnie ustawione mecze i to nawet jeżeli chodzi o dokładny wynik 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@ Frei A. - Żurawski M. 1 - 1.60 Biorę z pocałowaniem reki. Maciek będzie wysunietym pomocnikiem więc wieksze szanse na gole w naszej reprze daje Smolarkowi. Frei wiadomo. Niektórzy wierza w jego króla strzelców. Dla mnie peffka  Skąd ten zakład ? Milenium A orientuje sie ktos jaki limit na takie zdarzenie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba dużo osób się rzucił na ten typ na Rogera  Na bwin ciężko się zalogować, a i kurs poleciał już na 1.75
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba dużo osób się rzucił na ten typ na Rogera  Na bwin ciężko się zalogować, a i kurs poleciał już na 1.75 na bwin przez cały dzień ciężko się zalogować. Chyba wszyscy łapią ich mega wysokie kursy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Którzy bukmacherzy oferują zdarzenia tego typu co wyżej? Np. Kowalski strzeli gola w turnieju - tak/nie ? Przyznaje że może to przynieść ciekawe zyski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja uważam w ten sposób: Turcja - słaby bramkarz, nic nie zwojują, mieli lepszą kadrę na MS2002 Szwajcaria - będzie walczyć o wyjście z grupy Czechy - bez Rosickiego, a to spore osłabienie. Ciężko im będzie wyjść z grupy. Baros, Koller jakoś mi nie pasują:) , kto wie może Fenin , ale to chyba jeszcze za wcześnie. Szwecja, Grecja - według mnie nie awansują do drugiej rundy. Szwedzi jak i Grecy solidni ale to za mało, na Rosję i Hiszpanię. Rosja - Każdy mówi czarny koń, według mnie wyjdą z grupy, a dalej zobaczymy. Rumunia - może to oni namieszają w swojej grupie  Chociaż będzie niezmiernie ciężko wyjść z grupy, o ich sile stanowi zespołowość i to jest ich duży atut. Czy czarny koń , hmm kto wie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Którzy bukmacherzy oferują zdarzenia tego typu co wyżej? Np. Kowalski strzeli gola w turnieju - tak/nie ? Przyznaje że może to przynieść ciekawe zyski. na pewno na bwinie jest tego sporo, w naziemnych też pewnie byś coś znalazł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A król strzelców, hmm ja mam kilku faworytów, których zagram sobie za drobne  Ballack, Di Natale, Ronaldo, Klose  W Szwecji np. dam, że najwięcej goli strzeli Mellberg  Kto wie ile Szwecja strzeli bramek, może 1 może 2, a może i wiele więcej  Liczę na stałe fragmenty gry i jakąś głowę Mellberga Naprawdę jest wiele ciekawych rozwiązań, które można za grosze sobie pograć
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak sobie czytam i czytam te posty i dochodzę do jednego, każdy mecz w ME 08 będzie loterią. Oczywiście zdarzy się że faworyt wygra ale uważam ze będzie dużo niespodzianek. Na dziś jestem pewien że Austria wychodzi z grupy, tak na 80%. Francja, Niemcy, Portugalia prawdopodobnie nie wychodzą z grupy. I tak jak wszyscy prognozują tak i ja podałem swoje przeczucia. Acha Polska Niemcy 1-1.
pozdrawiam i życzę wiadomo czego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zurawski nie jest w dobrej formie.  jest w najlepszej od bodajże 2-ch lat, sam mówi, ze czuje sie lepiej przygotowany niz na MŚ, a Ty piszesz ze nie jest w formie ?  Maciek raczej karnych już nie będzie strzelał Leo zapowiedział, że będzie. Widziałem sporo osób pisało o reprezentacji Rosji. Więc znalazłem dość dobry zakład a mianowicie Kto zajdzie dalej w turnieju? Rosja czy Polska? Rosja @1,60Gdy oba zespoły nie wyjdą z grupy jest zwrot. Moim zdaniem większe szanse ma mimo wszystko Rosja, Ciężki mecz na początek z Hiszpanami i jeśli uda się w tym meczu zdobyć 1 pkt to myślę, że będzie z górki, bowiem później mecz z Grecją  a deser ze Szwecją. Expekt 1.645 - pinnacleMaximum Wager: 777.71 PLZ ja sie jeszcze zastanawiam nad Will an outsider win Euro 2008 ?Big Four (GER, ITA, ESP, POR) 1.704 The Field (any other team) 2.320pinnacle moim zdaniem tylko Włosi będą silni z tej czwórki na tyle, zeby osiagnac finał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra chyba czas juz przestac gdybac ktow wygra ta szopke itp itd a zaczac cos typowac. na pierwsze 2 dni imprezy zastanawiam sie nad : 7.06.08 Szwajcaria 1X(1,45) +Portugalia(1,75)Niesadze aby gospodarze polegli w 1 meczu jak to sie mowi na takich iprezach nawet sciany pomagaja gospodarzom,a Czesi w jakiejs swietnej formie nie sa no i sklad przetrzepany. Jesli wiezyc zapowiedziom samych Portugalczykow i specow od futbollu to powinnismy ogladac Portugalie w chociaz w polfinale .Ale zeby tam dojsc to trzeba powiedziec A ... o turkach za wiele nie wiem ,ale sadze ze po 3 meczach wracaj do domu. 8.6.08 Austria 1X(1,85) +Polska 2X(2.30)Austria tak samo jak Szwajcaria ...w prawdzie Chorwaci pogonili Angoli z ME ale to bylo w eliminacjach.Teraz to juz turniej wiec inna bajka .Bardziej licze tu na remis niz na wygrana ktorejs z druzyn. POLSKA- co tu pisac ,wedlug niemcow przegralismy ten mecz 3-0 punkty niemyc juz maja dopisane w tabeli  .Wielka pewnosc i pycha naszych zachodnich sasiadow mam nadzieje ze to ich zgubi. na MŚ jakos za latwo nie poszlo im z nami,a bramke stracilismy w 93 minucie ... 1-1 ,0-1 DLA NAS 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zurawski nie jest w dobrej formie.  jest w najlepszej od bodajże 2-ch lat, sam mówi, ze czuje sie lepiej przygotowany niz na MŚ, a Ty piszesz ze nie jest w formie ?  No jeśli porównamy z poprzednimi sezonami to jest trochę lepiej. Ale wtedy to była tragedia. Mimo to Zurawski nie prezentuje nic nadzwyczajnego. Taki sredniak. To będą Mistrzostwa Europy i poziom duży wyższy niz liga grecka. A co do karnych: mowi, ze moze strzelac. Niech strzela. Ale ja widzę, że ta klątwa w kadrze to nadal działa....
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z grupy A sadze ze nie wyjda Czechy, Czesi bez Rosickiego i Nedveda,bez dwoch podstawowych rozgrywajacyh to nie Ci sami Czesi, pozatym watpie zeby cos zdzialali 35letni Koller i slaby Baros (w 12 meczach w Portsmouth 0 goli) a 4 lata temu krol strzelcow ME,Czesi maja jedynie silna obrone (Jankulovski, Kovac, Grygera, Ujfalusi) wraz z bramkarzem, na ME jednak chyba za malo, kurs na to ze Czesi nie wyjda z grupy powyzej 2, w profie 2.15 Kosztem Czechow mysle, ze z grupy wyjda gospodarze - Szwajcarzy,o nich napisano duzo,niektorzy uwazaja ze beda czarnymi koniami ME, ja uwazam ze wyjda z grupy i odpadna w cwiercfinale, wiadomo graja u siebie bedzie im pomagala publicznosc,sa podwojnie zmotywowani.Maja dobrego Sendrosa i Freia.Kurs na nich ze wyjda z grupy powyzej 2,w profie 2.1, procz tego postawie,ze najlepszym strzelcem ich bedzie Frei kurs okolo 3, i za mała stawke zaryzykuje, że Frei bedzie krolem strzelcow ME kurs w profie 100.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W dużym stopniu króla strzelców wyłonić mogą grupowe rozgrywki. Im dalej tym bardziej wyrównane pojedynki i o bramki może być trudniej. Spoglądając na podział grup, można odrazu wysnuć wnioski że w grupe śmierci nie należy się spodziewać gradu bramek, a analizując "naszą" grupę można pokusić się o stwierdzenie że polska obrona, austryjacka obrona a także niemiecka obrona ( mam tu na myśli środek defensywy) nie błyszczą. Dlatego rodzi się szansa dla ofensywy Chorwacji. Gdyby tak postawić symbolicznie, na nieoczkiwanego króla strzelców w postaci Olica? Wg mnie Chorwacja powinna wyjść z grupy, myśle że stać ich będzie na zdobycie bramki w każdym meczu a w przypadku konfrontacji z Austia nawet kilku ( z Polska też ten scenariusz jest niestety prawdopodbny). A skoro niektórzy typują ich jako jednego z czarnych koni turnieju to kto wie jak daleko zajdą i jak dużo nastrzelają. Warto Waszym zdaniem stawiać za lekką stawkę? Olic po kursie 75.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy w profesjonalu można połączyć Por-Tur na under 2,5 + ze w tym dniu o obu meczach bedzie under 4,5 ? bo akurat przy tym nie wyskakuje mi ze niedozwolona kombinacja
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|