Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 6 1 2 3 4 5 6
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Dziadek69
stop Geje i Lesby ... a na Transseksualistów puke to juz calkowite odchylenie smirk

a wiesz co to wogole transseksualizm? to nie jest odchylenie, to nie jest zboczenie.

Zeby przejsc zmiane plci trzeba przejsc wiele badan ktore wykaza ze dana osoba bedac przykladowo mezczyzna ma wiele cech kobiecych. Fizjonomie, hormony itd. A takze przejsc rozne testy psychologiczne. Specjalna komisja skladajaca sie z kilku lekarzy orzeka czy dana osoba kwalifikuje sie do takiego zabiegu.

To sa takie wybryki natury. Mezczyzna w ciele kobiety i na odwrot. Tak samo jest z obojnakami. Co moze powiesz ze obojnakom mowisz stop??

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by Biszop
Nie reagowal bo nie zlal bulgarskiego, proste wink

laugh laugh laugh

Ciekawe zjawisko - obrzydzenie go brało ,ale....nie mógł sie powstrzymać i patrzył dalej grin
No ładnie. Kto wie czy się pedalstwem nie zaraził smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ssaczu
Zeby przejsc zmiane plci trzeba przejsc wiele badan ktore wykaza ze dana osoba bedac przykladowo mezczyzna ma wiele cech kobiecych. Fizjonomie, hormony itd. A takze przejsc rozne testy psychologiczne. Specjalna komisja skladajaca sie z kilku lekarzy orzeka czy dana osoba kwalifikuje sie do takiego zabiegu.

Jestes podejrzanie dobrze zorientowany laugh A co powiedziala komisja? wink

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
Przecież tylko zobaczył . Nie gapił sie na chama. Ech ... widać pewych tutaj osób wyobraznia mocno pracuje.
Ja ide na plażę a Wy się tu wzajemnie podniecajcie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce

Wystarczyło oglądać ostatniego BB...

I see dead people
I see dead people

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Originally Posted by ssaczu

"Czasy sie zmieniaja, ale Pan zawsze jest w komisji" laugh

Ssaczu, trzeciorzedne cechy plciowe to zbyt malo, by otrzymac zgode na zmiane plci, podobnie jak testy psychologiczne ,niemniej jednak sa brane pod uwage.

Jak czytam napisane hurtem "pedaly ,lesby i transy" to zastanawiam sie czy to tylko zlosliwosc czy prymityw tak mocno zakorzeniony.

Pytam kazdego, gotowego zagazowac wszystkich "odmiencow" czy wolalbys miec za sasiada pare meneli i smierdzieli hetero czy dwie lesbijki ,czyste ,schludne i na poziomie ?

Bardziej ci odpowiada, gdy przy sasiednim stoliku w restauracji zasiadzie para gejow,zachowujacych sie jak przystalo na ludzi cywilizowanych czy dwoch heterokarkow, w smierdzacych dresach, wywodzacych glosno i w specyficznych slowach o swoich dresiarskich przezyciach ?

Przeszkadza ci bardziej widok idacych za reke dwoch facetow ,a koi i napawa miloscia blizniego obrazek sciskajacych sie flejtuchow plci odmiennych, zataczajacych sie po chodniku ?

Nie obchodzi mnie kto ma jakie preferencje seksualne, natomiast wazne jest dla mnie jakim jest sasiadem ,kolega z pracy ,czlowiekiem ,z ktorym stykam sie na codzien.

Nie przeszkadza mi zadna innosc pod warunkiem ,ze nie wchodzi mi z butami za prog mojego domu i nie agituje mnie bym zmienil swoje preferencje smile

Wszyscy, ktorzy odmawiacie ludziom o innych preferencjach ich praw ,powinniscie sie domagac ,aby tacy byli zwolnieni z podatkow.

Czesto bowiem bywa tak, ze ciezko pracujacy/a i dobrze zarabiajacy pedzio czy lesba utrzymuja ze swoich podatkow prostakow i nierobow, czyli m.in. tych ,ktorzy najchetniej widzieliby ich w komorach gazowych lub na galeziach drzew.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a parada rownosci trwa w Warszawie wink

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Sturmwind
Originally Posted by pacyfista
Sturmwind ,tutaj kazdy wyraza swoj poglad
a kim ty jestes zeby opierdalac blizniego ,ze ma inne zdanie od ciebie.
Jestes przeciwko to okey ,ale po jakiego mnie obrazasz

Pozdrawiam peace

Ty nie jestes moim bliznim smile I nie obrazam Cie ale przedstawiam Ci fakty takimi jakie one sa. Chcesz doprowadzic do zagłady świata ludzkiego ?

Pozdrawiam [Linked Image]

smirk

Strona 6 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, Sensei, forty, ANZELMO, DzikiPawel, alfa), 7,557 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,192
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026