Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Ze wzgledu na duze zainteresowanie powrotem na forum osob zbanowanych - zostal zalozony ten temat, w ktorym mozna prosic o reaktywacje zbanowanego konta.
Osoba ktora sie o to ubiega powinna w tym temacie napisac kilka zdan(najlepiej za posrednictwem znajomych z forum) na temat przemiany jaka bez watpienia zaszla w jego zachowaniu smile

Ostateczna decyzji podejma moderatorzy(glosowanie), wzruszajacy post na temat zmian moze przekonac moderatorow do tego, aby dac takiej osobie szanse na powrot wink

Osoba ktorej konto zostanie odbanowane bedzie miec na koncie 2 ostrzezenia. Jesli po raz kolejny zostanie zbanowana, powrotu na forum nie bedzie.

Porucznik
Porucznik
wink

Eriksson prosi o odbanowanie.

Prowadził temat, ktory zawędrował do EPP, jego typy przynoszą zyski.
W Serie A również często pisze analizy do spotkan.

Swoimi postami raczej nikogo nie krzywdził i chciałby kontynuować swoją przygode z naszym forum wink

Proszę o opinie 'banoratorów' wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Eriksson = Jose, wrocil pod swoim starym nickiem na forum.

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Experto
Eriksson = Jose, wrocil pod swoim starym nickiem na forum.

Serdecznie dziękuje moderatorom a w szczególności Platiniemu za napisanie prośby do "władz mecz.pl" piwo wink

?
?
Szczypior sie pytam Kto i za co poczęstował Go banem. . .

Ana <3
Ana <3
to jest prośba, żądanie czy co? czy może bany i ostrzeżenia dyskusja.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Chelsea_fan prosi o odbanowanie.

podobno miał obieane,ze bedzie dane mu tu wrócic po 6 miesiacach.

Obiecuje,ze bedzie mily,grzeczny i kulturalny grin .nie chce zakładać nowych nickow bo mu sie adresy poczty skonczyly. tongue

A tak na powaznie to popieram jego prośbe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam
czy nick pittbul zostal zabanowany?
mam przez niego klopot z logowaniem pisalem do kilku modow juz i nic zadnego odezwu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam
czy unser gregba jest banowany?
ew jak dostal bana ponad 12 miesiecy temu czy moze powrocic wsros zywych?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jest zbanowany. Chyba wklejal zdjecia pieca w kontekscie zydow czy tez rzucal banany czarnym. W kazdym razie jakies rasistoweskie zachowania z tego co wyszukiwarka mi pokazala.

Pisalem o tym ze ladne podanie o powrot daje spore szanse. Dla przykladu chelsea_fan w glosowaniu na razie cieniutko stoi.

Odnosnie gregba, niech napisze ladne podanie i tu wrzuci i poddamy glosowaniu jego wniosek wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
chelsea_fan przegral glosowanie.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Ja również powracam na forum smile Miejmy nadzieje, że dużo w lepszym stylu wink

Pozdrawiam i dziękuje Szczypiorowi, Platynowemu i Tobie Experto piwo dla Was.

T
old hand
old hand
T Offline
Skruszony MATTAT chce wrocic na forum... odbamuje go ktos??

pozdroo Expekto i rafal08 grin

E
addict
addict
E Offline
Witam,

znajomy pozwolil mi skorzystac z tego konta, ktore kiedys zalozyl, wiec moze napisze sam w swoim imieniu.

Moj stary nick to Exp, zbanowany przez wyrazanie sie wulgarnie na QC, posiadalem 2 nastepne nicki, ktore zostaly banowane bez zadnego powodu, bez uprzedzenia, wiec postanowilem po dlugim okresie nie udzielania sie zwrocic sie do kolegi, abym mogl poprosic o odbanowanie.

Wiem, ze sa tu osoby ktore nie darza mnie sympatia, ale pewnie sa i tacy z ktorymi zawsze dobrze wymienialo mi sie poglady. Chcialbym przede wszystkim moc uczestniczyc w konkursie tenisowym, w ktorym bralem udzial kilka razy, a w ktorym nie zawsze dopisuje frekwencja, chcialbym wymieniac sie doswiadczeniem, ktore napewno mam, bo coraz wiecej tutaj mlodych mniej doswiadczonych graczy, ktorzy maja wiele pytan a nie zawsze widac odpowiedzi. Nie chcial bym juz wyladowywac sie wulgaryzmami na QC bo nikomu to na dobre nie wychodzi, mam juz coraz mniej wlosow smile

Mozna by bylo pisac wiecej i wiecej, ale nie w tym rzecz, chcialbym wrocic na forum, bo gdzies tu czytalem jak ktos pisal o resocjalizacji, mysle ze juz zbyt dlugo ona trwa, i mam nadzieje, ze podzielicie moje zdanie.

Dzieki i Pozdrawiam,
Exp

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam moj nick to Andy!!. Jakies 3 tygodnie temu otrzymalem BANA prawdopodobnie za niecenzuralne słowa użyte w mojej wypowiedzi. Uwazam ze moje zachowanie było nieodpowiednie i rozumiem reakcje ze strony administratorów. Niemniej jednak po przemysleniu swojego zachowanie prosze o odbanowanie moje konta. Z góry dziekuje Andy!!

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
dobra to i ja se posta nabije w tym temacie tongue

kolega o nicku miedzioryt z długoletnim stazem i wieloma merytorycznymi wypowiedziami został zablokowany za chwile uniesienia na quasi chacie

pada on nisko na kolana i bedzie biczowal sie cale 2 tygodnie i chodzil na kolanach do Czestochowy 2 x w roku jesli tylko darujecie mu bana smile smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Ryan20
dobra to i ja se posta nabije w tym temacie tongue

kolega o nicku miedzioryt z długoletnim stazem i wieloma merytorycznymi wypowiedziami został zablokowany za chwile uniesienia na quasi chacie

pada on nisko na kolana i bedzie biczowal sie cale 2 tygodnie i chodzil na kolanach do Czestochowy 2 x w roku jesli tylko darujecie mu bana smile smile

laugh

Niech sie jeszcze przyzna pod iloma i jakimi nickami pojawiał sie na forum po zbanowaniu nicka "miedzioryt".

Co sie zas tyczy tych wielu "merytorycznych" wypowiedzi Miedzioryta to szczególna wartośc miały te o "pycie przystajacej do brzucha" smile

Jednakże uwazam ,ze samobiczowanie nie jest konieczne (chyba ,ze to lubi grin ) i wobec powyzszej deklaracji pozwalam sobie poprzeć prośbe Miedzioryta o odbanowanie.

PS.jedna "zdrowaska" kazdego wieczora, za pomyslnosc i zdrowie modów, wystarczy jako pokuta grin

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
chyba jeszcze lepsza wypowiedz Miedzioryta: "laska musi poczuc ch.. na plecach".
Sorry za OT, nawet nie wiem czy sie moge tu wpisywac, ale Miedziu to wyjatkowo barwna postac TiO i moim zdaniem warto go przywrocic smile

K
stranger
stranger
K Offline
garmin, jedno ostrzeżenie i niewiadomo za co ban, moderator widocznie się pomylił. Opowiadałem świetne dowcipy w temacie Śmieszne, proszę mnie odbanować będę opowiadał jeszcze lepsze wink

shaken not stirred
shaken not stirred
ale dalej o ślimakach ?

Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, Szuman, $-man, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea]), 3,013 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,366
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025