Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
On przynajmniej wierzy że można pokonać Niemców ... nie to co pseudo "Polacy" . crazy

Bonus: Unibet
ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by Mr.Eco
On przynajmniej wierzy że można pokonać Niemców ... nie to co pseudo "Polacy" . crazy

Ja tylko wkleiłem to co znalazłem w internecie.
A poza tym kto nie wierzy, że możemy wygrać z Niemcami? Nie rozumiem?

Tak czy siak temat wałkowany wielokrotnie ''Nigdy nie będzie Polakiem'' i już.

A jutro Polska! boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jutro pewno podczas grania polskiego hymnu znowu dreszcze mnie przejdą po całym ciele. Zajebiste uczucie. Jestem dumny z bycia POLAKIEM smile

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by shane
Jutro pewno podczas grania polskiego hymnu znowu dreszcze mnie przejdą po całym ciele. Zajebiste uczucie. Jestem dumny z bycia POLAKIEM smile

Jedno z lepszych uczuć gdy gra reprezentacja piwo

Jestem dumny, że jestem Polakiem! smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam dziwne wrażenie że jednym z powodów dzięki którym takie hasła są rzucane jest to że Jasiu gra w Legii.

I jeszcze jedno:
że nie Wam (Jego przeciwnikom) czy też nie mnie napewno w kompetencjach nie leży ocenianie tego kto jest Polakiem, kto może nim być i kto się nim czuje.

boks

Oj tak shane cudowna chwila piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oj tak piwo

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline

Takie pieprzenie, trzeba być debilem aby nie wierzyć w wygraną Polski, łatwo przewidzieć procentowe szanse. Podstawy bukmacherki powiedzą co znaczy kurs 7 i ile to procent w więc jakie mamy na oko szanse.

Stawiam jutro na Niemców pieniądze i jeśli nasi osiągną dobry wynik będę się cieszył, że ujebałem kilka tysięcy, bo mogę sobie na to pozwolić bez zbędnych wzruszeń, ale jak napisałem postawione na Niemców, ponieważ wszystko za nimi przemawia. I niech mi teraz jakiś idiota wyskoczy, że stawiam na Szwabów, a pewnie się taki znajdzie laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
flaga narodowa to nie reklama tyskiego...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dimes

Takie pieprzenie, trzeba być debilem aby nie wierzyć w wygraną Polski, łatwo przewidzieć procentowe szanse. Podstawy bukmacherki powiedzą co znaczy kurs 7 i ile to procent w więc jakie mamy na oko szanse.

Stawiam jutro na Niemców pieniądze i jeśli nasi osiągną dobry wynik będę się cieszył, że ujebałem kilka tysięcy, bo mogę sobie na to pozwolić bez zbędnych wzruszeń, ale jak napisałem postawione na Niemców, ponieważ wszystko za nimi przemawia. I niech mi teraz jakiś idiota wyskoczy, że stawiam na Szwabów, a pewnie się taki znajdzie laugh

Na kazdy kurs 1,5 stawiasz po kilka tysiecy?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Szczypior

Ale widocznie bardziej dostępna niż

[Linked Image]

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by Logan

Co za różnica, dla jednego jedna jednostka to 10zł. dla drugiego 1k.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

laugh laugh laugh

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Szczypior

.... a reklama Tyskiego to nie flaga narodowa wink

Flaga (z niderl. vlag) – płat tkaniny określonego kształtu i barwy przymocowywany do drzewca

[Linked Image]

Ktoś tu widzi flagę Polski ? bo ja nie. Widzę jedynie kawałek tkaniny w biało-czerwonych barwach. Rozumiem, że w biało-czerwonych majtkach też nie można chodzić, żeby nie bezcześcić symbolu narodowego wink

W tej akcji liczy się identyfikacja z polską reprezentacją kopaczy i pokazanie, że piłkarze mogą liczyć na nasz doping. Kampanii Piwowarskiej można jedynie pogratulować świetnego zabiegu marketingowego. Widzę, że tu jednak kilku Polaków przez duże "P" lepiej by się czuła gdyby te flagi Tyskiego były różowo-zielone.

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by Draint

laugh laugh laugh

Dla ciebie poniżej złotówki laugh laugh laugh

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by OSIK

Taką flagę wywieszam 1-3 maja i 11 listopada wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@topic u mnie dumie powiewa biało-czerwona flaga, ale jakoś nie widze większej "mobilizacji" może przed samym meczem ludzie wywieszą flagi tongue

@dimes wiem że szukasz zaczepki frustracie w każdym temacie w którym sie wypowiadasz jest to samo, mam nadzieje że moderatorzy w końcu to zauważą grin. Spamerów nie potrzeba nam na forum stop
BEZ ODBIORU.

Sorry za OT.

enthusiast
enthusiast
u kolegi oglądalismy mecz z Ekwadorem , mieszka na parterze , ładnie wywieszona flaga po meczu okazała sie spalona przez jakieś pojeby,bo mecz przegrany to flage palic ? no ku.rwa szok.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Goget
Kampanii Piwowarskiej można jedynie pogratulować świetnego zabiegu marketingowego.
I nawet więcej niż to. Bo generalnie Polacy nie potrafili zrobić na mundialu biznesu, nie potrafią i na euro choć jest ciut lepiej. Ale nadal nie ma porównania z na przykład Niemcami jeśli chodzi o różnorodność i liczbę akcesoriów kibicowskich na rynku. Tam dwa lata temu co 5 metrów można było kupić gadżety związane z reprezentacją poczynając od stringów na fladze o dowolnych wymiarach kończąc. U nas z trudem można było zobaczyć, że zaczynają się mistrzostwa. A jeśli już to standardowy zestaw. Koszulka, szalik, 2 rodzaje czapek i flaga - wszędzie to samo.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Mam dziwne wrażenie że jednym z powodów dzięki którym takie hasła są rzucane jest to że Jasiu gra w Legii.

Nie no przestań, nie robi mi różnicy czy gra w Legii, Wiśle, Widzewie czy ŁKSie uwierz mi na słowo.

Naprawdę myślę, że tutaj w jakim gra klubie nie ma najmniejszego znaczenia. Niech jeszcze wróci Olisadebe, paszport damy jeszcze dwóm Chińczykom z pierwszej lepszej łapanki i mamy kadrę jak znalazł.
Tak jak wcześniej mówiłem nie ma co poruszać po raz kolejny tego tematu (tematu Rogera) każdy powinien mieć swoje zdanie na ten temat i tego się trzymać!

A dzisiaj już 8 VI dzień na który czekaliśmy bardzo długo!
Do boju Polsko!

Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 2,776 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,663
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026