Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 14 1 2 10 11 12 13 14
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja tam nie rozumiem tych bezpodstawnych oszczerstw pod adresem MoneyBookers. U mnie nigdy nie było żadnych problemów z wypłatą czy też z weryfikacją konta. Pozdr.

Bonus: Unibet
addict
addict
Przeslalem print screena z mojego konta bankowego i zweryfikowali mi je naet nie trwalo to tak dlugo, ale niesmak pozostaje

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Komentator
Mam pytanie czy z moneybookers mozna wyplacac na przelewy 24 a potem z przelewy na swojekonto bankowe?

takie cuda to tylko w Erze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by papa_smerf
w tych czasach już nikt nie używa tego syfiastego moneybookers laugh uciekajcie póki możecie...... przecież teraz lepiej bawić się z Przelewy24 i neteller niż powierzać kasę takim złodziejom i blokersom z mb

zasyfiasz to forum to ty jestes syfiarzem jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia milcz

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by Max11
Ja tam nie rozumiem tych bezpodstawnych oszczerstw pod adresem MoneyBookers. U mnie nigdy nie było żadnych problemów z wypłatą czy też z weryfikacją konta. Pozdr.
Mam rozumieć, że rozumiesz tylko problemy swoje, a innych problemy są dla Ciebie niezrozumiałe? Miałem duży problem z MB i krytyka ma jak najbardziej podstawy.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Hmm zauwazylem, ze starym swoim klientom (customer ID - 5 cyfrowy) bardzo rzadko robia weryfikacje konta,
jestem ciekaw ile w tym prawdy

Takie samo stwierdzenie podsunal mi pare miesiecy temu SenD.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
u mnie na razie ok zadnej blokady, konto vip, zniesione limity, numer 7cyfrowy

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by HAGIi
Hmm zauwazylem, ze starym swoim klientom (customer ID - 5 cyfrowy) bardzo rzadko robia weryfikacje konta,
jestem ciekaw ile w tym prawdy

Takie samo stwierdzenie podsunal mi pare miesiecy temu SenD.

moze dlatego, ze tych 5 cyfrowych numerow konta jest kilkadziesiat razy mniej niz 6 lub 7? laugh a weryfikacje robia wtedy, gdy jakas transakcja wyda im sie podejrzana i ilosc cyferek nie ma tutaj znaczenia

T
old hand
old hand
T Offline
Wie ktoś może skąd MB bierze sobie kursy walut??
...wypłacam dość dużą kwotę w euro i jestem ciekaw ile stracę przy przewalutowaniu na złotóweczki nasze kochane grin

Dzięki za odp smile

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
hmm dostalem przelew na 6 tys zł, musiałem coś tam akceptowac, chce pieniadze wyplacic to pojawia sie taki komunikat: Transakcja nie może być zrealizowana, gdyż opcja dokonywania przelewów wychodzących i płatności kartą kredytową/ debetową z Państwa konta została zablokowana.

Aby ją odblokować należy wpłacić środki na Państwa konto Moneybookers za pomocą przelewu bankowego.

przez co to sie stalo ?

R
member
member
R Offline
Originally Posted by tmieszko
Wie ktoś może skąd MB bierze sobie kursy walut??
...wypłacam dość dużą kwotę w euro i jestem ciekaw ile stracę przy przewalutowaniu na złotóweczki nasze kochane grin

Dzięki za odp smile
http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html
W przypadku transakcji obejmujących wymianę walut, korzystamy z dziennych kursów referencyjnych ogłaszanych przez Europejski Bank Centralny. Jednakże przy wymianie walut dodajemy 1.75% do średniego kursu międzybankowego. Nie jest to ukryta opłata, ale ochrona przez wahaniami kursów walut i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi.
To chyba wyjaśniłem smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
mam zablokowane konto w moneybookers, na koncie troszke srodkow jest, oferuje 20% za pomoc w odblokowaniu, prosze pisac na PW

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by piotras
mam zablokowane konto w moneybookers, na koncie troszke srodkow jest, oferuje 20% za pomoc w odblokowaniu, prosze pisac na PW

zadzwon do nich pod +44 870 383 0232 i pogadaj z nimi, mailami nie ma co sie bawic, no i wyslij im co chca, w informacji o zablokowanym koncie to powinno byc

czyli...

najpierw wysylasz papierki pod [email protected] lub uploadujesz je na stronie
pozniej dzwonisz (po kilku godzinach, a najlepiej na nastepny dzien) pod +44 870 383 0232 (najlepiej z jakiegos programu VoIP typu Skype, zeby nie zaplacic za duzo za rozmowe, bo gada sie dosc sporo czasu, mi to kolo 15-20 minut zajelo jak mi zablokowali konto), no i rozmawiaj z angielskim supportem, z nimi bedzie najszybciej i najlepiej, prawdopodobnie nie spodobala im sie jakas transakcja i bedziesz musial wyjasnic skad ona jest, lub po prostu mieli ochote Cie zweryfikowac smile

support mb ogolnie nie jest taki zly jak tu sporo osob pisze, po prostu trzeba do nich zadzwonic, a nie pisac maile...

R
addict
addict
R Offline
Originally Posted by yaaho
support mb ogolnie nie jest taki zly jak tu sporo osob pisze, po prostu trzeba do nich zadzwonic, a nie pisac maile...

to po jaka cholere go podaja.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
dostaliscie tez ze trzeba zmienic haslo do MB!?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by john
? nic nei dostalem, moze ktos cie probuje oszukac tongue

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
jeśli masz na myśli komunikat po zalogowaniu się na MB......YES.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
nie, ale z tego co pamiętam ktoś tam pisał kiedyś, że coś takiego dostał

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja nie dostałem..

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Sabre
Ja nie dostałem..
tzn jak sie zaloguje to takie cos jest:

ZMIEŃ HASŁO KONTA MONEYBOOKERS

Nasz Zespół ds. bezpieczeństwa zaleca regularne zmienianie hasła do konta Moneybookers. Służy to ochronie pieniędzy zgromadzonych na koncie oraz danych osobowych.

W związku z powyższym, jako środek zapobiegawczy wymagamy od użytkownika zmiany hasła przed skorzystaniem z jakichkolwiek usług.

Uwaga: Proszę się upewnić, że nowe hasło jest unikalne i nie jest wykorzystywane na jakiejkolwiek innej witrynie.

Strona 12 z 14 1 2 10 11 12 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, JelineK, alfa), 2,592 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,433
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025