Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21
P
addict
addict
P Offline
a co ma HISTORIA do tego łOł
jestem w szoku shocked

dobrze że ja tylko po podstawówce jestem panie polaczku grin

bez odbioru blush

Bonus: Unibet
R
veteran
veteran
R Offline
Originally Posted by pluton
a co ma HISTORIA do tego łOł
jestem w szoku shocked

dobrze że ja tylko po podstawówce jestem panie polaczku grin

bez odbioru blush

historia ma do tego bardzo dużo panie Polaku, jest nauczycielką życia - chociaż nas rzeczywiście niczego nie nauczyła, albowiem nie wyciągamy z niej żadnych wniosków. Tyle razy wszyscy nas robili w balona, a my co? my nic! i teraz też tak samo będzie. gdyby to spotkało np. Włochów, Niemców czy Francuzów - to co nas wczoraj to byłby skandal na miarę międzynarodową. A nie ma się co łudzić że za nami ktoś sie ujmie - jesteśmy kopciuszkiem w europie i taka jest prawda! Nawet Putin jak przyjmował Tuska na Kremlu to wprowadzał go bocznym wejściem, o czym mało kto wie, bo raczej w Wyborczej o tym nie napiszą.

jest jedno wyjście z sytuacji - rezygnacja z turnieju

1
1
Drogi robaczku używanie obraźliwych określeń w stosunku do osoby własnej jak i innych nie jest domeną ludzi inteligentnych. Wmawianie sobie że jest to prawda historyczna powoduje u mnie salwy śmiechu. Urodzeni przegrani, patrzący na świat ze swojej pozycji mogą uważać że w przyszłości nie czeka nas nic dobrego ale wszystko tak naprawdę zależy od nich. Jeśli tak będzie to jest to tylko i wyłącznie ich wina. Martwi mnie że takich ludzi jest w Polsce dużo.

I mamy dodatkowo jeszcze wycofać się z Euro ? Oprócz braku umiejętności 'zaprezentowalibyśmy' jeszcze brak honoru i woli walki. Bylibyśmy pośmiewiskiem przez następne 100 lat na takich imprezach.

Czy zremisowaliśmy przez sędziego ? Nie.

Mógł odgwizdać tego karnego. Gdybyśmy nie grali takiego piachu i prowadzili 2 bramkami nie byłoby płaczu po końcowym gwizdku. Gdyby Lewandowski umiał używać głowy zarówno do odbijania piłki jaki i myślenia nie byłoby karnego a tak sędzie zobaczył frajera i zgodnie z powiedzeniem ogolił go.

R
veteran
veteran
R Offline
określenie Polaczek jest powszechnie stosowane pod naszym adresem przez naszych sąsiadów zza Odrą. Mówisz wola walki - wczoraj ją zaprezentowaliśmy i nic nam to nie pomogło. Wg mnie brakiem honoru byłoby pozostanie na turnieju, ale oczywiście masz prawo do innego zdania. nie powinniśmy sie na siłą pchać tam gdzie nas ewidentnie nie chcą.

P
addict
addict
P Offline
Pan to chyba nigdy piłki nożnej w wydaniu turniejowej nie oglądał blush przecież taka sytuacja z ostatniej minuty to "standart"kto tego nie łapie to niestety niech zmieni dysypline
a propo Donalda nie głosowałem na nie go wiec blush
jest sie takim jakim chce sie być shocked

pozro musze leciec do szkoly grin

R
veteran
veteran
R Offline
Pan to chyba nigdy piłki nożnej w wydaniu turniejowej nie oglądał blush przecież taka sytuacja z ostatniej minuty to "standart"kto tego nie łapie to niestety niech zmieni dysypline

standard? na turnieju o takiej randze? od Agrentyny 78 oglądam każdy turniej i jeszcze tak ewidentnego skandalu nie widziałem

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Lewandowski został najpierw upomniany przez sedziego za przepychanki podczas rzutu wolnego który był powtórzony, pózniej znowu robił to samo i sędzia podyktował karnego,
Niestety jesteśmy bardzo slabą drużyną, tak jak pisał Jiro można było spokojnie strzelic drugą bramkę i spokojnie grać do końca.

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by robak50

standard? na turnieju o takiej randze? od Agrentyny 78 oglądam każdy turniej i jeszcze tak ewidentnego skandalu nie widziałem

nie nie moge a n.p Korea to wygrywała rozumiem po dobrych meczach laugh
co Hiszpanie i Włosi po tamtym turnieju mieli powiedzieć grin

lol

p.s Dobrze ze Jagiełlo nie był polaczkiem blush tylko litwinem
\historia nas bije nic nie wygraliśmy grin

R
veteran
veteran
R Offline
Originally Posted by robak50

lol

p.s Dobrze ze Jagiełlo nie był polaczkiem blush tylko litwinem
\historia nas bije nic nie wygraliśmy grin

korei przekręty były o wiele mniej ostentacyjne

PS. ja osobiście żałuje że Jagiełło nie był Żydem

P
addict
addict
P Offline

[/quote]

lol
no nie dziwota ze młodzież nie chce sie uczyć historii

lecz sie człowieku peace

R
veteran
veteran
R Offline

lol
no nie dziwota ze młodzież nie chce sie uczyć historii

lecz sie człowieku peace [/quote]

wiedziałem że prędzej czy później zacznie Pan obrażać. no cóż... mówi sie trudno

mimo wszystko pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak na marginesie nie bede juz wypowiadal sie na temat sedziego ale powiem tylko ze jest on teraz wrogiem Polski numer jeden... :/
ale powiedzcie mi dlaczego to my jestesmy faworytem w meczu z chorwacja? hmm my juz wlasciwie o nic nie gramy chorwaci tez ale bez przesady zebysmy my faworytem byli tongue co Wy na ten temat sadzicie...

P
addict
addict
P Offline
Jak sie takie armaty wyciaga to shocked
co ma piernik do wiatraka smirk
Euro tylko dla polaków laugh

w Korei było ładnie haahhahahah puke

prowokacje to lubie

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by dadycool
tak na marginesie nie bede juz wypowiadal sie na temat sedziego ale powiem tylko ze jest on teraz wrogiem Polski numer jeden... :/
ale powiedzcie mi dlaczego to my jestesmy faworytem w meczu z chorwacja? hmm my juz wlasciwie o nic nie gramy chorwaci tez ale bez przesady zebysmy my faworytem byli tongue co Wy na ten temat sadzicie...
bedzie remis jak nic oni bedą sie oszcędzac my gramy o nic
ot taka moja wizja smile

R
veteran
veteran
R Offline
[quote=dadycool]tak na marginesie nie bede juz wypowiadal sie na temat sedziego ale powiem tylko ze jest on teraz wrogiem Polski numer jeden... :/

myślisz że on się tym przejmuje? zapewniam Cię, że jest on teraz bardzo zadowolony z siebie i zapewne niejeden "działacz" Austriacki czy UEFA mu podziękował i pogratulował trafnej decyzji. Nie zdziwię sie jak w nagrodę poprowadzi mecz finałowy. A u nas w prasie będą tytuły :skandal itp. I myślicie że ktoś poza nami POLAKAMI się tym przejmie? guzik

R
veteran
veteran
R Offline
[quote=dadycool]tak na marginesie nie bede juz wypowiadal sie na temat sedziego ale powiem tylko ze jest on teraz wrogiem Polski numer jeden... :/

myślisz że on się tym przejmuje? zapewniam Cię, że jest on teraz bardzo zadowolony z siebie i zapewne niejeden "działacz" Austriacki czy UEFA mu podziękował i pogratulował trafnej decyzji. Nie zdziwię sie jak w nagrodę poprowadzi mecz finałowy. A u nas w prasie będą tytuły :skandal itp. I myślicie że ktoś poza nami POLAKAMI się tym przejmie? guzik

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by JiroJiro
Drogi robaczku używanie obraźliwych określeń w stosunku do osoby własnej jak i innych nie jest domeną ludzi inteligentnych. Wmawianie sobie że jest to prawda historyczna powoduje u mnie salwy śmiechu. Urodzeni przegrani, patrzący na świat ze swojej pozycji mogą uważać że w przyszłości nie czeka nas nic dobrego ale wszystko tak naprawdę zależy od nich. Jeśli tak będzie to jest to tylko i wyłącznie ich wina. Martwi mnie że takich ludzi jest w Polsce dużo.

I mamy dodatkowo jeszcze wycofać się z Euro ? Oprócz braku umiejętności 'zaprezentowalibyśmy' jeszcze brak honoru i woli walki. Bylibyśmy pośmiewiskiem przez następne 100 lat na takich imprezach.

Mógł odgwizdać tego karnego. Gdybyśmy nie grali takiego piachu i prowadzili 2 bramkami nie byłoby płaczu po końcowym gwizdku. Gdyby Lewandowski umiał używać głowy zarówno do odbijania piłki jaki i myślenia nie byłoby karnego a tak sędzie zobaczył frajera i zgodnie z powiedzeniem ogolił go.

Racja.
Po pierwsze słaba gra Polaków.
Po drugie Lewandowski dał podstawy do karnego z kapelusza. Trzymał przeciwnika za koszulkę a to było szczególnie widoczne gdy tamten się przewracał. Nie można tak robić w 93minucie meczu z gospodarzem. Ponadto ten gość nawet nie miał szansy sięgnąć tej piłki. Sędzia popełnił błąd ale tak naprawdę to i Lewandowski jest winny. Chyba wie co to za mecz i o jaką stawkę.
No ale teraz będzie tylko: nasi super, sędzia be.
Nic nie graliśmy i gdyby nie Boruc i Roger (no i jeszcze Sagan) to byłaby prawdziwa katastrofa.

Austria w 2. połowie to nic nie grała bo byli załamani. A my jak najwięksi frajerzy nie potrafiliśmy ich dobić. Poza tym jesli chcieli awansu to powinni atakować i strzelić coś jeszcze. W koncu chyba wiedzą, że bilans bramek się liczy...

No ale w pewnym sensie sami się doprosiliśmy o kopniaka w tyłek....

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by rivex
Originally Posted by JiroJiro

Racja.
Po pierwsze słaba gra Polaków.
Po drugie Lewandowski dał podstawy do karnego z kapelusza. Trzymał przeciwnika za koszulkę a to było szczególnie widoczne gdy tamten się przewracał. Nie można tak robić w 93minucie meczu z gospodarzem. Ponadto ten gość nawet nie miał szansy sięgnąć tej piłki. Sędzia popełnił błąd ale tak naprawdę to i Lewandowski jest winny. Chyba wie co to za mecz i o jaką stawkę.
No ale teraz będzie tylko: nasi super, sędzia be.
Nic nie graliśmy i gdyby nie Boruc i Roger (no i jeszcze Sagan) to byłaby prawdziwa katastrofa.

Austria w 2. połowie to nic nie grała bo byli załamani. A my jak najwięksi frajerzy nie potrafiliśmy ich dobić. Poza tym jesli chcieli awansu to powinni atakować i strzelić coś jeszcze. W koncu chyba wiedzą, że bilans bramek się liczy...

No ale w pewnym sensie sami się doprosiliśmy o kopniaka w tyłek....

wczoraj inaczej to wyglądało ale dziś
popieram nic dodac nic ująć
za frajerstwo trzeba płacić

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no gramy o nic w sumie.. bo jak wyobrazic sobie wygrana austri z niemcami... nierealne.... postawie kazda kase na niemcy kurs do bani ale to 35% zysku i tak smile a co do kursów na Polaków to w szoku jestem szczerze mowiac... po tym co gralismy my i chorwacja to raczej kursy na chorwacje powinny byc ok 1.9 a nie ponad 3 tongue

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
tylko że to MY mamy jakieś tam nadzieję na awans jednakże tylko przy wygranej a Chorwaci mają pewne 1 msc w grupie...
Kurs nie jest adekwatny do składu w jakim zagra Chorwacja zapewne z Nami

Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (alfa, forty, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, kamel, poozon, ElNinho[mmdea]), 1,917 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,616
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025