Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
jeżeli jest taka sytuacja i obie drużyny grają ze sobą 3 mecz to grają karne.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Karne, było już to wałkowane wink

Choćby w tym temacie, nawet na tej stronie smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kurde, faktycznie. Przepraszam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
o awansie zadecydują karne, tak samo gdy w meczu grupy C, Włochy-Francja padnie wynik remisowy (obie ekipy mają identyczną zdobycz punktową oraz bilans bramkowy 1-4)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sorry, nie zauważyłem, ze jest kolejna strona tematu laugh

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by _Korver_
o awansie zadecydują karne, tak samo gdy w meczu grupy C, Włochy-Francja padnie wynik remisowy (obie ekipy mają identyczną zdobycz punktową oraz bilans bramkowy 1-4)

ale jeśli Holandia wygra 3-0 i Włochy zremisują z Francją 0-0 to wtedy wszystkie 3 drużyny mają taki sam bilans i ilość strzelonych bramek, a takiej sytuacji karne nie dotyczą, liczy się ranking

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Turcja - Czechy Więcej fauli? 1 @2,00 blush Fortuna

Jak dla mnie trochę pomyłka kursu, sorry ale @2 na to, że Turcy będą miec więcej fauli? Pff w obu meczach Turcji właśnie ta ekipa zanotowała po 24 faule.
Czesi w pierwszym meczu 21 a w drugim zaledwie 16.
Dodając mentalność Turków + fakt, że to raczej Czesi będą atakować a Turcy nastawią się na kontry typ jak najbardziej do grania, oceniam go na co najmniej 70%

Pozdro.

R
old hand
old hand
R Offline
Zaj... typ z tymi faulami, bankowo wedlug mnnie Kebaby beda faulowac a poniewaz mozna polaczyc to z typem ze Czechy wyjda z grupy za 1,4 wszystko gra

O
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O Offline
Na dzisiaj ze swojej strony proponuje grać Tunezję. Wiem , że wczoraj było tyle niespodzianek itd. ale Tunezja traci w tej chwili do Burkina Faso juz 6 punktów i jeżeli dzisiaj wygrają to różnica ta wyniesie 3 punkty i 3 kolejki do końca, jeżeli nie wygrają to bardzo mocno skomplikują sobię sytuację wyjścia z grupy ( wychodzi tylko 1 zespół ! )Skoro myślą o awansie to dzisiejszy mecz musza poprostu wygrać.

Następnym typem dla mnie w miare pewnym jest granie , że Nigeria nie wygra dzisiaj różnicą 2 bramek...W tej chwili już mają przewagę 3 punktów nad RPA i jeden mecz mniej (dziejszy) więc patrząc na wczorajsze wyniki i to , że mają w miarę pewną pozycję w grupię sądzę, że wynik będzie się kręcił wkoło remisu smile

Z góry przepraszam, że wpisałem to w tym temacie la enie widziałem nigdzie tematu o EL.MŚ w Afryce , a tu jest największy ruch dzisiaj jeżeli chodzi o piłkę smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Turkey-Czech Republic

Turcja wiecej zoltych kartek

Bedzie to najwazniejszy mecz dla tych druzyn jak dotad na mistrzostwach. Kto wygra awansuje, a w razie remisu beda karne. Jedenastek na pewno nikt nie chce bo to loteria. Na pewno duzo bardziej technicznie graja Czesi, a Turcy beda nadrabiac walecznoscia. Turcy jak dotad 6 kartek, a Czesi tylko 1, co o czyms swiadczy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Portugalia pewny awans co w rezultacie pozwala Scolariemu na dokonanie roszad w składzie , dzięki czemu podstawowi gracze odpoczną a szansę wykazania się otrzymają zawodnicy pełniący do tej pory rolę rezerwowych. Być może będą mieli okazję zagrać w całym spotkaniu, dlatego też zdecydowałem się na następujący wariant:

Scolari dokona 3 zmian
typ: Nie
kurs: 3.70

K
stranger
stranger
K Offline
Szwajcaria - Portugalia
Typ - 1x
Kurs - 1.7

Jestem strasznie do tego przekonany. Nie wiem czemu wiekszosc daje na portugalie. Szwajcaria jest gospodarzem bedzie chciala ugrać punkty aby wstydu nie było, zagra na pełnej. Po drugie portugalczycy wystawia rezerwe wiadomo bo trzeba oszczedzac zawodników na cwiercfinal noi moim zdaniem nawet im odpuszczą ten mecz aby gospodarze mieli z czego się cieszyć po trzecie sędziowie są za szwajcarami wiadomo... ( wyobrazcie sobie Euro 2012 u nas ) - polska przegrywa dwa pierwsze mecze noi jak mysliscie trzeci mecz odpusci ? Wiadomo ze nie będą walczyć po maksie aby upamiętnić choć troszkę swój występ w euro który odbywał się u siebie. Trener także boi się degradacji a więc bedzie chcial wygrac ten mecz.
Pozdrawiam

veteran
veteran
Wiadomo który mecz pokaze polsat w otwartym kanale?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Turcja - czechy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Byłbym zapomniał.

Po za tym jakoś ciężko mi sobie wyobrazić żeby obaj gospodarze zakończyli Euro z zerowym dorobkiem punktowym. W lepszej sytuacji są Szwajcarzy, dlatego uważam że powinni oni dzisiaj urwać punkt(y) Portugali B

Szwajcaria v Portugalia
gospodarze wygrają lub remis
1.666

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Hakan
Po za tym jakoś ciężko mi sobie wyobrazić żeby obaj gospodarze zakończyli Euro z zerowym dorobkiem punktowym.

przecież Austria ma 1 pkt

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak wiem po*ebało mi się smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
jak myslicie under/over w obu meczach ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KornoS
Szwajcaria - Portugalia
Typ - 1x
Kurs - 1.7

Jestem strasznie do tego przekonany. Nie wiem czemu wiekszosc daje na portugalie. Szwajcaria jest gospodarzem bedzie chciala ugrać punkty aby wstydu nie było, zagra na pełnej. Po drugie portugalczycy wystawia rezerwe wiadomo bo trzeba oszczedzac zawodników na cwiercfinal noi moim zdaniem nawet im odpuszczą ten mecz aby gospodarze mieli z czego się cieszyć po trzecie sędziowie są za szwajcarami wiadomo... ( wyobrazcie sobie Euro 2012 u nas ) - polska przegrywa dwa pierwsze mecze noi jak mysliscie trzeci mecz odpusci ? Wiadomo ze nie będą walczyć po maksie aby upamiętnić choć troszkę swój występ w euro który odbywał się u siebie. Trener także boi się degradacji a więc bedzie chcial wygrac ten mecz.
Pozdrawiam

Pierwsza uwaga ogólna: jak Euro dużą literą, to i nazwy państw by się przydało dużą, np: Polska crazy

Ta "rezerwa", o której piszesz to między innymi: Quaresma, Almeida, Nani. Na tle Szwajcarów bez Freia i Strellera, wyglądają oni co najmniej dobrze.

Oczywistym jest, że Szwajcarzy nie będą chcieli zakończyć turnieju rozgrywanego u siebie z zerowym kontem, pytanie tylko czy zawsze chcieć to móc cool

nawet im odpuszczą ten mecz ---> laugh

Proszę Cię, nie pisz tak. Mogą zagrać z mniejszym zaangażowaniem, mogą w sytuacjach stykowcych odstawić nogę (chociaż i w to wątpię), ale NA PEWNO nie odpuszczą tego meczu. To jest Euro. To są zawodnicy na określonym poziomie.

Przecież zmiennicy Portugalii mają być może więcej do udowodnienia niż zawodnicy z pierwszego składu! Naprawdę sądzisz, że tacy piłkarze jak Nani czy Quaresma przyjechali tu siedzieć na ławce? Dobrym/bardzo dobrym występem dzisiaj mogą przekonać Scoalriego do postawienia na nich w późniejszej fazie turnieju.

Żeby było jasne - nie twierdzę, że ten mecz zakończy się łatwym zwycięstwem Portugalii, ale takiego winu Szwajcarii również nie przewiduję.

Jak dla mnie, biorąc pod uwagę charakter spotkania, najlepiej wygląda over. Ale o tym czy go zagram, jeszcze nie zadecydowałem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KornoS
Szwajcaria - Portugalia
. Trener także boi się degradacji a więc bedzie chcial wygrac ten mecz.

I tak nie będzie prowadził już reprezentacji po Euro bo ma go zastąpić Ottmar Hitzfeld więc o trenera "bójmy się" najmniej tongue .

Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, $-man, rymoholik, Sensei, aker, ElNinho[mmdea], ANZELMO, alfa), 3,116 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,839,922
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026