|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
ale uefa zrobila tak ze w polfinale obie druzybny mogłyby sie jeszcze razem zmierzyc wiec wlosi sa niewygodnym zespolem mimo tego ze pomaranczowi rozjechali ich 3-0 mi sie wydaje ze jednak rumunia chociaz zawsze mozna spekulowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale uefa zrobila tak ze w polfinale obie druzybny mogłyby sie jeszcze razem zmierzyc wiec wlosi sa niewygodnym zespolem mimo tego ze pomaranczowi rozjechali ich 3-0 mi sie wydaje ze jednak rumunia chociaz zawsze mozna spekulowac Równie dobrze można spojrzeć z drugiej strony: puszczenie Rumunii = spacerek dla Hiszpanii jeżeli awansuję z I miejsca. Każdy gra co chce, ja spekulacje zostawiam na boku i gram zespół silniejszy po wyższym kursie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie trzymam zdania, ze Wlosi wygraja z Francja a Rumunia przegra, max zremisuje z Holandia  Rumunia w meczach z Francja i Wlochami mogla sie schowac i czekac na kontry, bo remis byl sukcesem, teraz beda musieli zagrac odwazniej, bo remis najprawdopobniej nic im nie da ... a przy szybkosci Holendrow skonczyc sie to moze tragicznie ... no chyba, ze jednak znowu beda grac na remis, wyczekujac wiadomosci, ze w drugim meczu takze padl wymarzony dla nich podzial pkt osobiscie uwazam, ze mecz Wlochow i Francji to bedzie wymiana "cios za cios" i zobaczymy pare bramek i swietne widowisko a na mecze w el. miedzy Holandia i Rumunia bym patrzyl z wielkim przymruzeniem oka, bo to byl zupelnie inny zespol - teraz widac, ze nadeszla zwyzka formy, zespol jest zgrany do perfekcji i poki co wychodzi mu wszystko ... jest zdecydowanie lepiej niz wtedy, kiedy meczyli sie z Albania i Luxemburgiem czy przegrywali z Albania badz Rumunia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To samo Portugalią. W eliminacjach męczyli się z Polską, a teraz popatrzmy w jakich miejscach są obie reprezentacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to w koncu jest ? Przy równej ilosci punktów 3 zespolow... liczy sie bilans bramkowy... w 3 meczach miedzy zainteresowanymi zespolami czy we wszystkich 6 meczach ? Bo Kowal przed chwila powiedzial, ze we wszystkich 6. Nikt nie wie, a kazdy strzela. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liczy się bilans bramkowy między zainteresowanymi.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Nie mówie, dlatego że mam Holandię na mistrza, ale to co on grają, przerasta nie tylko moje oczekiwania. Może wreszcie w tym roku zdobędą trofeum.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ciągu ostatnich 10 latach było 7 takich spotkan, gdzie zespol miał po 2 meczach zapewnione pierwsze miejsce w grupie na mś i me. 1998: Brazylia - Norwegia 1-2 Nigeria - Paragwaj 1-3 Rumunia - Tunezja 1-1 2000: Portugalia - Niemcy 3-0 2004: Czechy - Niemcy 2-1 2006: Japonia - Brazylia 1-4 Arabia Saudyjsa - Hiszpania 0-1 Wytłuszczony zespol, ktory miał awans. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo ciekawe zestawienie Zabielany. Widać po nim jaka jest tendencja  Chorwatów X2 już wziąłem, a nad Holandią ciągle myślę i nie wiem czy się nie skuszę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam jak myslicie kto bedzie najlepszym strzelcem w holandi i wloszech ?? mam Ruud van Nistelrooya i Luca Toniego postawione jeszcze przed mistrzostwami a to mi zostalo kurs 725 nie wiem na kogo skontrowac w holandi to jeszcze ale w we wloszech nie za bardzo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to pokombinuj z Holendrami. Co do Włochów to myślę, że z zakładem na Luce Toniego jest mimo wszystko jest duża szansa. Ewentualnie zagrać na zwrot wynik 0-0 w meczu z Francją  Odnośnie ostatniej kolejki w tej grupie gram zestaw wspomniany już wcześniej przez bitnapa, mianowicie: Holandia - Rumunia (1X) Francja - Włochy (2)
ako: 4.25 expektWłosi wypadli w moim odczuciu dużo bardziej pozytywnie niż Francuzi i szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić klęski, jaką by było odpadnięcie mistrzów świata już po fazie grupowej. Owszem sytuacja jest dość ciężka, ja jednak zaliczam się do grona osób, które nie wierzą w skład B Holandii, bo jak możemy mówić o drużynie B skoro na ławce są tacy piłkarze jak: Robben, van Persie, Huntelaar czy Hesselink. Każdy z tych piłkarzy jest dla mnie dużo bardziej wartościowy niż nawet największe gwiazdy ekipy rumuńskiej. Maks co może ugrać drużyna Piturci to wg mnie REMIS. Włochów na pewno stać na zwycięstwo z Francją, stąd takie kombo bardzo mi przypadło do gustu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robben, van Persie, Huntelaar czy Hesselink. Każdy z tych piłkarzy jest dla mnie dużo bardziej wartościowy niż nawet największe gwiazdy ekipy rumuńskiej. Hesselink > Mutu litości Jak sobie ktoś czegoś w futbolu nie wyobraża, to znaczy, że w dzieciństwie mało czytał i słabo rozwinął sobie wyobraźnie. Noł ofens. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Holandia jak narazie najlepsza druzyna mistrzostw i w kazdym meczu kursy na nich powyzej 3.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Rumunia ma bardzo duże szanse na awans. Nawet jeśli przegrają 0-2 z Holandią, to remis Włochów i Francuzów oznacza ich awans. W całkiem niezłej sytuacji są, tym bardziej że większość przekreśliła od początku ich szanse na awans z "grupy śmierci". 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja już 2 dni temu zagrałem na zwycięstwo w turnieju ..Włochów po kursie 20. Liczę że trzepną żabojadów, Holendrzy nie przegrają i wyjdą z grupy. A wtedy zacznie się wszystko od nowa i mówcie co chcecie, ale Hiszpanie czy Holendrzy (w 1/4 czy 1/2)są z pewnością w zasięgu "przeciętnych" Włochów.
Wg mnie warto próbować. Obecnie w BAH jest 15.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.euro2008.wp.pl/kat,94284,wid,10060003,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja już 2 dni temu zagrałem na zwycięstwo w turnieju ..Włochów po kursie 20. Liczę że trzepną żabojadów, Holendrzy nie przegrają i wyjdą z grupy. A wtedy zacznie się wszystko od nowa i mówcie co chcecie, ale Hiszpanie czy Holendrzy (w 1/4 czy 1/2)są z pewnością w zasięgu "przeciętnych" Włochów.
Wg mnie warto próbować. Obecnie w BAH jest 15. Zawsze mowilem ze trawka szkodzi! ale zycze powodzenia! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Palę mniej więcej raz w tygodniu. Nie wiem co to ma do rzeczy.  Jak dla mnie świetny pick, warty ryzyka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yyyy *miesiącu  przepraszam za zaśmiecanie..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
co myslicie o under 2,5 w meczu Holandi z Rumunia ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|