Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 10 1 2 3 4 5 6 7 9 10
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by rafal08
jest najgorsza jaka do tej pory widziałem grin .

Ciesz sie ,ze nie widziales reprezentacji z lat 1990-2000 grin
dobra Panowie to ja tak na marginesie dodam ze kazdy z tych pilkarzykow ad.2008 moglby z wielka satysfakcja czyscic buty GWIAZDA (tak nie boje sie uzyc tego slowa) z roku 1974- nie widze zawodnika ktory moglby zagrozic na ktorejkolwiek pozycji tamtym pilarza- nawet Boruc bylby rezerwowy! choc najwyzej go oceniam z tej druzyny!

Bonus: Unibet
addict
addict
Originally Posted by gremlin

dobra Panowie to ja tak na marginesie dodam ze kazdy z tych pilkarzykow ad.2008 moglby z wielka satysfakcja czyscic buty GWIAZDA (tak nie boje sie uzyc tego slowa) z roku 1974- nie widze zawodnika ktory moglby zagrozic na ktorejkolwiek pozycji tamtym pilarza- nawet Boruc bylby rezerwowy! choc najwyzej go oceniam z tej druzyny!

I jeszcze wyślij linka do tego posta Tomaszewskiemu laugh

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Panowie gdzie mogę obejrzeć mecz Polska - Chorwacja w sieci? bo tutaj w Anglii dziadostwo woli na BBC One puścić mecz Niemcy - Austria frown

addict
addict

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by madel
Panowie gdzie mogę obejrzeć mecz Polska - Chorwacja w sieci? bo tutaj w Anglii dziadostwo woli na BBC One puścić mecz Niemcy - Austria frown
http://www.euro2008.polsat.com.pl/693/index.html

Proszę bardzo smile

addict
addict
Niestety Szewa, poza granicami to nie działa. Kiedy próbowałem się zalogowac po uprzedniej oczywiście instalacji programu, wyświetliło się że mam IP spoza Polski i nie mogę oglądac. Rzeczywiście w regulaminie stoi, że tylko dla użytkowników w Polsce.

M
old hand
old hand
M Offline
..mecze są dostepne w kanalach...bbc jeden mecz a itv4 drugi tak jest w szkocji gdzie obecnie przebywam..na dzis poszedl typ za 100 funtow czyli bardzo go przemyslalem.

Niemcy- austria .niemcy wygrywaja wiecej niz 1,5 bramki !!!!

Nie mam zadnego argumentu przecwko temu typowi. Kazda formacja plus jej zgranie przemawia na korzysc Niemców. Nawet bramkarz leszy bo nikt minie powie ze Macho jest dobrym bramkarzem. Obrona pozbwiona Prodla i tak byla slaba a pomoc i atak to ju wielka dominacja. Niemcy przegrali mecz zchorwacją w srodku pola gdzie Ballack był jak dziecko przy swietnie grajacym Moricu ale kto do tkieg poziom sie zbliy w ekipie gospodarzy? na bank nikt..Auhhauser bedzie rozbijał ale Frings robi to lepiej , Ballack>Ivanschitz..a atak to juz nie ma co porownywac bo Kienast,linz nie sa w stanie zrobic nic Materascekowi i Metlzerdrowi...naprawde nie widze innego wyniku niz 3-0 albo 4-0 dla Niemcow..kibice? austria to 2 liga w kibicowaniu wiec nie bedie ich slychać..
Nimecy 4-0...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mirekinter
..mecze są dostepne w kanalach...bbc jeden mecz a itv4 drugi tak jest w szkocji gdzie obecnie przebywam..na dzis poszedl typ za 100 funtow czyli bardzo go przemyslalem.

Niemcy- austria .niemcy wygrywaja wiecej niz 1,5 bramki !!!!

Nie mam zadnego argumentu przecwko temu typowi. Kazda formacja plus jej zgranie przemawia na korzysc Niemców. Nawet bramkarz leszy bo nikt minie powie ze Macho jest dobrym bramkarzem. Obrona pozbwiona Prodla i tak byla slaba a pomoc i atak to ju wielka dominacja. Niemcy przegrali mecz zchorwacją w srodku pola gdzie Ballack był jak dziecko przy swietnie grajacym Moricu ale kto do tkieg poziom sie zbliy w ekipie gospodarzy? na bank nikt..Auhhauser bedzie rozbijał ale Frings robi to lepiej , Ballack>Ivanschitz..a atak to juz nie ma co porownywac bo Kienast,linz nie sa w stanie zrobic nic Materascekowi i Metlzerdrowi...naprawde nie widze innego wyniku niz 3-0 albo 4-0 dla Niemcow..kibice? austria to 2 liga w kibicowaniu wiec nie bedie ich slychać..
Nimecy 4-0...

opis troche przejaskrawiony ale tylko trochę

też widzę Niemców dziś w handi, Misza zdominuje środeczek i Klozet się dziś odblokuje

propaganda w Austrii trwa, Cordoba i te sprawy hehe,
cóż, wydaje mi się że zobaczymy ile dziś dzieli te 2 ekipy

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by grucha
Niestety Szewa, poza granicami to nie działa. Kiedy próbowałem się zalogowac po uprzedniej oczywiście instalacji programu, wyświetliło się że mam IP spoza Polski i nie mogę oglądac. Rzeczywiście w regulaminie stoi, że tylko dla użytkowników w Polsce.

Sprawdz tutaj http://www.justin.tv/directory?category=sports
napewno bedzie smile

M
old hand
old hand
M Offline
czy ja wiem? moze tak ale dzisiejszy mecz pokazę ze grupa B była najslabasza na tym Euro i jak wiele dzieli gospodarzy od Niemców. Loew wyciagnie wnioski , odpadl mu Bastian( dla mnie to plus bo choć grac potrafi to nie za bardzo sie podporządkowuje , nie jest lubinay przez Lewa a ten nie darzy go takim zaufaniem jak to robil Klinsman). Szybka bramka , druga , ataki austriaków szarpane polegajce na wrzutkach nic dawac nie będą a potem pójda 2 kontry i moj wynik 4-0 się sprawdza..

M
old hand
old hand
M Offline
w Totesport dzisna 4-0 dla Niemców 14 !!! poszlo skromnie za 20 funciakow bo i tak licze na kupon główny.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline

podejrzewam ze w tamtych latach nie bylo Cie na swiecie! a Twoj stary gdyby wtedy zamiast do sypialni poszedl do kuchni dzis bys byl naleśnikiem!

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by mirekinter
..mecze są dostepne w kanalach...bbc jeden mecz a itv4 drugi tak jest w szkocji gdzie obecnie przebywam

na bbc one niemcy - austria a na itv4 chyba nic nie ma :-/

dzięki wielkie chłopaki za namiary na mecz

M
old hand
old hand
M Offline
wiesz bo to sie zmienia..ja myslame ze na itv nie ma nic i oglodalem wczoraj na bbc czechow a potem lece po kanalach a tu portugalia ze szwajacarami...musisz szukac wiesz wyspy nie maja reprezentanta na euro to zaintersowanie nie tak wielkie ,nie bylo walkio prawa do transmisji wiec wszystko dopstepne dla mas.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzień dobry panowie. Jakie nastroje przed mecze? Jest wiara w awans?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by ziomal-111

okolo 2% szans na awans, wiec jedna szansa na 50, hmmm jakas szansa jest, ale trzeba byc fanatykiem aby wierzyc w awans grin W kazdym razie powodzenia, chociaz wydaje mi sie ze niemcy wygraja z 2-0 lub 3-0 oby bylo odwrotnie.

nic nie stawiam na ten mecz bo naprawde nie jestem w stanie przewidziec co sie wydarzy.

B
member
member
B Offline
Originally Posted by ziomal-111

Auuustriaaaaa! Białoooo czeeeerwoooniiiii! laugh

wiara jest, przeciez mamy jakies dwa-przecinek-osiem procenta szans smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Wyglada mi na to ze w dniu dzisiejszym liczba fanatykow w tym kraju drastycznie wzrosnie! a ja myslalem caly czas ze trzeba byc sympatykiem Radia Maryja aby dzierzyc ten tytul!

addict
addict
[quote=rafal08]

podejrzewam ze w tamtych latach nie bylo Cie na swiecie! a Twoj stary gdyby wtedy zamiast do sypialni poszedl do kuchni dzis bys byl naleśnikiem! [/quote]

Podejrzewac możesz, masz do tego konstytucyjnie zagwarantowane prawo wink Strasznie się zacietrzewiłeś, do tego stopnia że próbowałeś trochę poobrażac (mnie albo starego). Wystarczy czytac ze zrozumieniem, mimo że to tylko jedno zdanie. Ja nie neguję twojej opinii na temat reprezentacji, chciałem jedynie przekazac jak Tomaszewski ucieszyłby się z Twojego posta, a jego wielkie ego urosłoby jeszcze, o ile to możliwe.
Jeśli chodzi o klasyfikowanie wyżej wymienionego bramkarza, to widzę go na trzecim miejscu, za Młynarczykiem i Borucem właśnie.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
a wlasnie jak sie sprawuje janek tomaszewski? W koncu przewidzial wszystko jak na razie, wiec pewnie triumfuje

Strona 5 z 10 1 2 3 4 5 6 7 9 10

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, The Boss, JelineK, $-man, betowiec, aker, latajaca_holenderka, alfa, rafal08, burbon, rymoholik), 1,693 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,635
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025