Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 10 1 2 5 6 7 8 9 10
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Ale patałachy, aż współczuję Benhauerowi że swoim nazwiskiem firmował taki szajs-team. Co za miernoty...

Boniek miał rację, że jedynym graczem na poziomie międzynarodowym to Artur Boruc, ale później Boniu zaczął wrzucać teksty o trenerze i o tym jak pewne osoby powinny się teraz zastanowić nad przyszłością reprezentacji... od razu zaśmierdziało "towarzystwem wzajemnej adoracji" naszych złodziejaszków-nieudaczników trenerów, którzy ponownie chcę między sobą podawać piłeczkę przez następne 20 lat.

puke

Tak więc "fuck off" Boniek, nie potrzebujemy powrotu do kolesiostwa dawnych panów... stop

Bonus: Unibet
addict
addict
wlasnie.. ciekawe co Boniek pokazal swoja osba jak byl selekcjonerem! jestesmy slabi i tyle- mozemy sie zaczac modlic o awans do mundialu!

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
nmo ale chyba najbardziej zawiedziony powinien byc Listek bo jezeli by nasi przywiezli przyzwoity wynik z tych mistrzost sliznol by sie jeszcze jedna kadencje- ale to nic straconego bo juz szepta ze jezeli beda politycy ubiegac sie o jego krzeslo to on dla dobra polskiej pilki bedzie kandydowal - ot kanalia!

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Conrad
Tak więc "fuck off" Boniek, nie potrzebujemy powrotu do kolesiostwa dawnych panów... stop

Te s.k.u.r.w.y.s.y.n.y sa jak bolszewicy ,wiec wyznaja haslo "Im gorzej ,tym lepiej".

Prosze bardzo ,niech wywala Leo ,wtedy beda pewni ,ze zaden trener z klasa nie bedzie chcial slyszec o trenowaniu polskiej reprezentacji, chocby nie wiem ile mu proponowano.

I o to chyba chodzi tej bandzie, aby swojskie gowno bylo podane w sosie wlasnym.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by gremlin
nmo ale chyba najbardziej zawiedziony powinien byc Listek bo jezeli by nasi przywiezli przyzwoity wynik z tych mistrzost sliznol by sie jeszcze jedna kadencje- ale to nic straconego bo juz szepta ze jezeli beda politycy ubiegac sie o jego krzeslo to on dla dobra polskiej pilki bedzie kandydowal - ot kanalia!

Gremlin ,gotowy jestem zalozyc sie z Toba o dobra butelczyne ,ze ten smiec zostanie tylko do wrzesnia.....2012 roku grin

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by gremlin

Gremlin ,gotowy jestem zalozyc sie z Toba o dobra butelczyne ,ze ten smiec zostanie tylko do wrzesnia.....2012 roku grin
doloz pare latek jest z czego! wink ta kurwa przypomina mi ruskich I sekretarzy KC kadencja do smierci! laugh

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Leo w studio

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Boniek, Borek, Wójcik, Kołton....widzicie jak te sępy krażą już nad przegranym ( padliną wg nich ) LEO???... Panowie..nie oszukujmy sie czy LEO, czy Van Basten, czy Bobo Kaczmarek czy Janas czy CIOCIA KLOCIA poprowadziła by ten zespoł to nie ma wiekszego znaczenia...
Z tego materiału ludzkiego nie da się nic więcej zrobić...smutne moim zdaniem ale prawdziwe. Mnie zespoł POLSKI NIE ZAWIÓDŁ na tych mistrzostwach, poprostu " zagrali swoje " i tyle... Niestety w tytm kraju wszyscy oczekują z nadzieją cudów w wykonaniu naszej reprzezantacji, a kończy sie jak zawsze ( jak w KOREII, jak w NIEMCZECH ). A jak wiemu nadzieja jest matką...

C
C Offline
Kołton to jeszcze się ledwo nadaje na komentatora, ale Borek... o mój Boże, w Anglii to by mu co najwyżej dali możliwość komentowania ligi amatorskiej dla lokalnej stacji. smirk

A co to za fajtłapa teraz mądrzy się z Leo i stara się mu wmówić kto powinien grać i na jakiej pozycji? smile

C
C Offline
I po kiego dzwona robimy wywiad po niemiecku, kuwa mać. Skoro ktoś tłumaczy to czy nie możemy mieć wywiad po angielsku... albo nawet po holendersku?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Kołton to jeszcze się ledwo nadaje na komentatora, ale Borek... o mój Boże, w Anglii to by mu co najwyżej dali możliwość komentowania ligi amatorskiej dla lokalnej stacji. smirk

A co to za fajtłapa teraz mądrzy się z Leo i stara się mu wmówić kto powinien grać i na jakiej pozycji? smile

Kołtoń laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Uzasadnione jest chyba, że po eliminacjach ME nadzieje były duże. Teraz logiczne jest szukanie winnego i zawsze na pierwszy ogień pada na trenera. ___On to chyba nie miałes zbyt wygórowanych oczekiwań. Przed Euro śmialiśmy się ze znajomymi z zakładu, że pewniakiem będzie, że strzelimy od 0 do 1 bramki. Chore troche jest to, że jak przychodzi do turnieju to dostajemy zimny prysznic.

C
C Offline
Nie wiem jak on ma, Kołcośtam, ten co dzisiaj komentował i wypadł znacznie lepiej od Borka.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
.... aczkolwiek panowie trzeba powiedziec ze chociazby za przygotowanie fizyczne zawodnikow odpowiada wlasnie Leo Benhakker wspolnie z Lindemannem. i slowa krytyki tym panom tez sie naleza.

A jezeli my w KAZDYM meczu tego turnieju wygladamy slabiej fizycznie od rywala to cos tu nie gra.

Polska zawsze wygrywala mecze dobra defensywa, szybkimi kontrami, wybieganiem, walka, walka, walka.

A jezeli nasze Orly nie maja pary w nogach to nie ma co oczekiwac czegokolwiek....

PS. Hajto powtarza to co ja pisze wlasnie smile lol

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Wstyd mi za taką grę Polaków... śmieją sie z nas w Europie. Nie interesuje mnie już to czy awansujemy do MŚ 2010... już zwątpiłem że ktoś tych grajków poukłada na ważny turniej

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Nie wiem jak on ma, Kołcośtam, ten co dzisiaj komentował i wypadł znacznie lepiej od Borka.

No ten co teraz prowadził wywiad z Leo to Kołtoń.

addict
addict
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by Skarszewiak
Wielkie nadzieja a skończyło się jak zawsze .....

Nie przesadzajmy z tymi wielkimi nadziejami.

Wiadomo ,ze jak sie kibicuje druzynie,to czlowiek liczy po cichu ,ze przy odrobinie szczescia, wyjda z grupy.

Tymczasem sam fakt udzialu w tej imprezie nalezy juz uznac za sukces ,bo jakie sa polskie pilkarskie realia to wiemy.

Nadal nie zmieniam zdania ,ze trenerem reprezentacji powinien byc obcokrajowiec ,poniewaz w tym gownie PZPNowskim nie ma co szukac odpowiedniego kandydata.

Ryba psuje sie od glowy i z cudem graniczylyby sukcesy repry na ME jezeli wezmie sie pod uwage ,ze w zwiazku zlodziej i k.u.r.w.a tam rzadzi, do spolki z takimi samymi.

Kazdy ,kto pluje teraz na Leo utozsamia sie z tymi smieciami i dmucha w ich trabe ,ale....robta co chceta smile

Nic dodac, nic ując. Właściwa nagonka zacznie się już jutro. W sumie dobrze, że Leo językiem polskim włada tak sobie, bo może współpracownicy nie wszystko mu powtórzą.

W
old hand
old hand
W Offline
Do Leo mam tylko jedno ale. Czemu powiedział przed meczem, że praktycznie nie mamy szans na awans? Widać to podziałało na naszych grajków bo był to nasz najgorszy mecz na turnieju... Nie lepiej było mówić gramy swoje i liczmy, że się uda(czy coś w tym stylu)? Może byłyby jakieś emocje. Poza tym czemu grał Łobodziński a nie Smolarek? Różnicy nawet nie będę opisywał...
Mimo wszystko Leo u mnie ma kredyt przynajmniej na rok. Po pierwsze musi się poprawić gra . Nie chce ważnych zwycięstw w beznadziejnym stylu ( to było w tych eliminacjach), chcę zwycięstw ważnych i w dobrym stylu!!! Dość mam wzdychania co 10 min: "Dzięki Ci Borsuku"!
Mamy cztery lata do Euro (nie wierzę, że nam zabiorą), wolałbym nawet żeby odpuścili MŚ kosztem przygotowań. Byleby te przygotowania byłe pełne i szczere a nie na pałę.

C
C Offline
Originally Posted by Bankier$

No ten co teraz prowadził wywiad z Leo to Kołtoń.

To zmazał sobie wszelkie zasługi z komentowania meczu tym nędznym pseudo-wywiadem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I ostrzeżenie. stop

Jak nie masz nic poważnego do powiedzenia w tym temacie, to się po prostu zamknij. smile Pozdrawiam, Conrad.

Last edited by Conrad; 17/06/2008 07:04.
Strona 7 z 10 1 2 5 6 7 8 9 10

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, kamel, latajaca_holenderka, forty, JelineK, burbon, ElNinho[mmdea]), 1,968 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,311
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025