ej no bez przesady, moze nasz prezydent ma wade wymowy, ale ja tam wyraznie slysze "...Artur Boruc bardzo", ale Roker Perejro miadzdzy

Mysle ze nasz pajacyk nie ma wady wymowy tylko ma syndrom maniakalnego zaciskania ust,
cechuje to osobnikow nienawidzacych wszystkich i wszystkiego, lacznie z soba tylko ciezko im to pojac, bo to wrodzone;-)
Przyglupoty nie da sie leczyc, mozna ja maskowac ale to tak jak chowac 2 metowego koszykarza w ciuszki "na metrpiedziesiat":D
Najfajniej spiewaja hymn Wlosi, bez dwoch zdan, jak sa nawiedzeni na swoim punkcie tak sa naprawde zarliwymi patryiotami,
nie obrazam nikogo ale to Wlosi jako praktycznie jedna z niewielu nacji maja prawdziwie swoj-wloski sklad, oczywiscie mam na mysli tych z najwyzszej polki;-)
A Roger, niech spiewa, zreszta jakby nie spiewal to bylaby nagonka, spiewa tez jest, przynamniej wykonuje ruchy w kierunku integracji, zresta nasi "patryjoci" go zniecheca, w koncu to oleje i beda mogli mowic "a nie mowilem"

Mamy mase przywar ale wiekszosc wybiera te najgorsze:]
nie bylem za nim w kadrze ale razem z Borucem i Saganem pokazali sie z najlepszej strony,
on sam, mi nie przeszkadza, niech gra w nast. eliminacjach bo patrzac na reszte to na 100% sie przyda, jak sie nie wypnie na kraj bedzie gosc, jak sie wypnie bedzie cwaniak, nie teraz to oceniac,
ja sie cieszylem jak strzelil bramke tak samo jakby strzelil kazdy inny Krzynowek czy Smolarek.