|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy mozna przed dokonaniem obrotu grać single bonusem? ponawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy to siajstwo jeszcze istnieje, czy tylko serwer zmienili?
"File Not Found The requested URL was not found on this server."
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
i jak tam z wypłatami coś sie zmieniło? i czy dalej tak wolno rozliczają zakłady?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
heh ga ktoś tam wogóle, bardzo interesuje mnie czy szybciej wypłacają bo mam tam ponad 1500$ i chciałbym to wypłacić, czy przed wypłatą wystarczy skan dowdóu osobistego, czy wymagają czegoś jeszcze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj zleciłem wypłate znacznie mniejszej sumy - dzis poprosili mnie o skan dowodu- przesłałem. Zobaczymy kiedy kasa będzie na mb
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I jak chłopaki, poszły wam te wypłaty już?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak po tym jak wysłałem scan dowodu - dosyć szybko kasa znalazła sie na mb
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
buk zmienił swój cały design  i nadal ma promo 100% do 100e 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
muszę przestrzec wszystkich przed tym dziadowskim bukmacherem, bądźcie pewni, że jeśli uda Wam się wygrać tam trochę pieniędzy oni zrobią wszystko, żeby Wam ich nie wypłacić, ale po kolei...
zdarzyła mi się tam niezła seria, bo weszło ok. 8 zakładów pod rząd i na koncie pojawiło się prawie 1,5 tys euro, zleciłem część do wypłaty ale kilka dni ciszy więc ślę maila, a oni odpowiedź, że z mojego IP jakieś inne konta pozakładane i będą to weryfikować... mam dynamiczne IP i im o tym dokładnie napisałem, ale nic nie odpowiedzieli, weryfikacja polegała na tym, że przez 1,5 miesiąca nic się nie działo, ignorowali wszystkie maile i po chamsku rozłączali live chat... kiedy już straciłem nadzieję przysłali niespodziewanie kilkaset euro na MB, dalej więc zacząłem ich nękać o resztę kasy, tym razem odpowiedzieli że konieczna jest ponowna "weryfikacja" bo rzekomo z mojego komputera ktoś loguje się na inne konta, co było oczywistą nieprawdą i dalszą grą na zwłokę z ich strony... minął kolejny miesiąc użerania się o swoje pieniądze i wreszcie odpisali, że mogę wypłacić resztę, ale nie na MB tylko na konto bankowe, próbuję więc wypłacić na konto ale mają zrypaną tę funkcję i wyskakuje błąd (pod każdą przeglądarką), na maila odpisują udając że problem jest po mojej stronie... kolejne dni upływają, wreszcie mail, że już to naprawili i żeby spróbować ponownie, próbuję ponownie i udaje się, ale kasa na koncie nie pojawia się, za to po tygodniu przychodzi na... MB!
uff! po 4 miesiącach walki, niezliczonej ilości maili i kłopotów finał sprawy okazał się pomyślny...
reasumując, jak nie chcecie mieć takich kłopotów, lepiej omijać tą nędzę z daleka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
licza sie do bonusa depozyty z MB? bo nie chce mi wyswietlic termsow:-/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wplacilem 100 e , czy trzeba za te 100 e zagrac aby dostac bonus? proboje cos obstawic nawet ako z 3 meczy powzyzej 2.0 i wyskakuje komunikat FundsNotAvailable jesliz zanacze (sportsbet) oraz "BetBonusRules BONUS-100-3" jesli zaznacze bonussports
support milczy neistety
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No Article Available. Nie ma termsów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwaga na tego buka, oszukuja na każdym kroku, celowo chowają termsy by potem zaskoczyć zonkiem, przeleja depozy do Bonus statement, a jak zrobi się obrót ( oczywiście nigdzie nie pisze , że nie wolno grać tenis, siatke..) i przeleje kase do sports balance to... zabierają 100 e lol. Także przestrzegam...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gra ktoś tam jeszcze ? czy udało się komuś obrócić tym bonusem 100 % - 100 euro i wypłacić coś nie co?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gra ktoś tam jeszcze ? czy udało się komuś obrócić tym bonusem 100 % - 100 euro i wypłacić coś nie co? buczek zdecydowanie dla ludzi o mocnych nerwach oczekiwanie na wypłatę liczone nawet w miesiącach brak odpowiedzi na maile chamskie rozłączanie livechata itp.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Uwaga na tego buka, oszukuja na każdym kroku, celowo chowają termsy by potem zaskoczyć zonkiem, przeleja depozy do Bonus statement, a jak zrobi się obrót ( oczywiście nigdzie nie pisze , że nie wolno grać tenis, siatke..) i przeleje kase do sports balance to... zabierają 100 e lol. Także przestrzegam... zanim nie wyrobię obrotu 400 euro nie mogę chyba też puścić żadnego singla , bo nie mogę przelać kasy do sportsbalance , a wpłacone 100 euro mam w bonus sports.kiedy dopisują bonus po wyrobieniu obrotu całkowietego?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wie ktoś ile idzie wypłata na moneybookers?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wie ktoś ile idzie wypłata na moneybookers? czasem kilka miesięcy i to nie jest żart
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dobrze ze nie skorzystalem z ich smiesznego bonusu i wpalcilem tylko depozyt bez bonusa, zobaczymy co odpsiza bo widze ze support z odpisywaniem sie nie spieszy ;/
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|