|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Właśnie dostałem na pocztę potwierdzenie zmiany hasła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie dostałem na pocztę potwierdzenie zmiany hasła. troche to glupie bo ja korzystam z jednego hasła prawie wszedzie i teraz musialem jakies dziwne wymyslac... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie dostałem na pocztę potwierdzenie zmiany hasła. troche to glupie bo ja korzystam z jednego hasła prawie wszedzie i teraz musialem jakies dziwne wymyslac...  to nawet sie publicznie nie przyznawaj..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie dostałem na pocztę potwierdzenie zmiany hasła. troche to glupie bo ja korzystam z jednego hasła prawie wszedzie i teraz musialem jakies dziwne wymyslac...   chyba żartujesz, dawałeś Conradowi za free swoje hasło do MB ?  szacunek ! btw teraz się zalogowałem i też to mam: CHANGE YOUR MONEYBOOKERS ACCOUNT PASSWORD Our Security Team advises you to change your Moneybookers account password on a regular basis. This is to protect your balance and the personal details stored on your account. As a precaution we therefore request that you change your password before making any further use of our service. Note: Please make sure your new password is unique and is not used on any other website.a oni tego nie wysyłaja raz na rok profilaktycznie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat mam na forum inne...ale to wyjatek...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po jakim czasie odnawiają limit na wpłaty karta kredytową?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co oni znowu wymyślili, zmuszają do zmiany hasła, bez zmiany nigdzie nie mogę przejść
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
limit na wpłaty kartą kredytową odnowiony, czyli po ok.60 dniach się odnawia
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Co oni znowu wymyślili, zmuszają do zmiany hasła, bez zmiany nigdzie nie mogę przejść czy musiałeś zmienić to hasło bo mam tak samo i nie wiem o co im znowu chodzi?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W mordę ... same problemy widzicie jak chcą to zmień te hasło na dupa123 a później wejdź w opcje i zmień z powrotem na swoje stare ukochane :]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
+44 870 383 0232 dzwonie pod ten nr i slysze ze nr jest nieprawidlowy , co jest grane ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis chce wyplacic z mb na konto bankowe a tu takie cos....dodam juz juz kilka razy wczesniej wyplacalem . o co im chodzi i co z tym zrobic?:
Wymagana jest weryfikacja tożsamości! Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty. Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje: Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast) Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę (przy jednoczesnym podniesieniu kwoty wypłaty). Państwa konto Moneybookers nie zostanie w tym przypadku obciążone. Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej. Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.
wybieram opcje druga i mam cos takiego :
Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.
jaki kod???? gdzie niby mam go dostac?? mial ktos takie cos z nimi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki kod???? gdzie niby mam go dostac?? mial ktos takie cos z nimi? jasne, chyba 90% uzytkownikow MB to miala na pewnym etapie dzialania z tą firmą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baqu co z tym zrobic? wczesniej robilem wyplaty i bylo ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co napisali
"W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony."
zrob to co napisali, wyplac zalozmy 10 zl i czekaj na kod
ja wszystkie weryfikacje zrobilem zaraz po zalozeniu konta na MB, wlasnie po to zeby takie przykrosci pozniej mnie nie dotyczyly.
pozdr,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przeciez ci tlumacze. ja tez wszystkie zrobilem zaraz po zalozeniu konta. i teraz nie wiem o co im chodzi ! nie moge wyplacic zadnej kwoty !!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przeciez ci tlumacze. ja tez wszystkie zrobilem zaraz po zalozeniu konta. i teraz nie wiem o co im chodzi ! nie moge wyplacic zadnej kwoty !!!! a to przepraszam, musialem nie zauwazyc, gdzie o tym napisales ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze nie napisalem ale zrobione:) adres mam zweryfikowany, konto zarejestrowane.o co im chodzi?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|