Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 11 1 2 9 10 11
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sprzedaj, nic nie zdzialasz... taka juz polska liga. pograja troche i podstawowi zawodnicy odejda. caly urok tej gry smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
i co ja mam zrobić? Mam koniec 2008, kontrakty kończą się głównie w czerwcu 2009. Tacy zawodnicy jak Ława, Chmiest, Wachowicz, Mazurkiewicz mówią, ze obecnie ich przedłużenie nie interesuje albo jakieś inne bzdury. Poczekam jeszcze troche to mi ich ktoś ukradnie.

zawsze mozesz kupic mecz wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
prezes uj. puke

Postanowił sam zgodzić się na propozycje innych zespołów i papa Chmiest =/ a ja dostane z tego na transfery 30% i uj

Z
member
member
Z Offline
O trzecią ligę polską w FM 2009 walka trwa, tymczasem okazuje się, że i w FM 2008 można od dziś grać klubami z tej klasy rozgrywkowej. Co więcej, dzięki uaktualnieniu Kinasa możliwe jest rozpoczęcie kariery nawet od czwartej ligi polskiej!

W Kin4s Apdejt v0.9, bo taką nazwę nosi dodatek, ligi polskie zostały zamienione z włoskimi, dzięki czemu można rozpocząć rozgrywkę w jednym ze 132 klubów z naszego kraju! Na tym nie koniec - kolejne 162 polskie zespoły zostały umieszczone w niższej lidze, więc będą mogły one awansować do czwartej klasy rozgrywkowej w trakcie gry i objęcie któregoś z nich również będzie możliwe. Jakby tego było mało - autor stworzył również kluby nieligowe, które staną się grywalne po zastosowaniu komendy SWAP_TEAMS - jak dokładnie to zrobić Kinas wytłumaczył w pliku Readme dołączonym do uaktualnienia.

Kin4s Apdejt został stworzony na podstawie oficjalnej bazy danych w wersji 802.

http://files.filefront.com/Kin4s+Apdejtrar/;9933501;/fileinfo.html
http://www.cmrev.com/fileplanet/pobierz/Kin4s-Apdejt-v0_9.html

Aby cieszyć się grą na tym update'cie należy folder KIN4S skopiować do:
C:/Documents and Settings/[nazwa Twojego użytkownika]/Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/db
a następnie podczas startu nowej gry wybrać z menu KIN4S.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gra ktoś jeszcze? tongue

Właśnie sobie przeczytałem opka, którego zresztą polecam i jakoś zachciało mi się odpalić FM'a

http://forumcm.net/index.php?showtopic=1627&st=0&start=0 --> opowiadanie smile

Jaką by tu drużyne wybrać? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To już nie godziny, to na tygodnie liczyłem kiedyś czas spędzony nad poprzednikami tej gry, aż się łezka w oku kręci ... frown

Teraz z czasem mocno na bakier jestem, a i nowsze wersje mimo znacznie bardziej zaawansowanych rozwiązań nadających grze jeszcze więcej realizmu, jakoś tak nie wciągają.

Prowadziłem chyba kilkadziesiąt klubów wink Najmilej wspominam przygody z: Swansea, Yorkiem, Calais, St. Pauli Hamburg i Koroną oczywiście grin

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Ja cykam w 2k7. Kiedys nalogowo gralem w CeeMka, pracowalem nawet na stronach o gierce i takie pierdoly laugh W 2k7 teraz od 4 albo 5 sezonow gram Kmita Zabierzow. Najwieksza sila to skrzydla z Fraczczakiem i Fedorukiem wink No i napadzior- Hugo jest pro hehe

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No to moze i ja cos dopisze. Skorzystalem ostatnio z promocji i zakupilem sobie eFeMka 2008 w emipku, instalka i zastanawiam sie co tu wybrac. Padlo na sredniaka z 2 ligi polskiej - Lechie Gdansk (przede wszystkim z tego wzgledu, ze w grze uwzgledniona jest budowa nowego stadionu na 44 tys. widzow na poczatek 2011 roku). Po pierwszym sezonie awans do ekstraklasy z 3-go miejsca i walce w barazach. Awans kosztem Zaglebia Sosnowiec. Drugi sezon gry a pierwszy w ekstraklasie zakonczylem zdobyciem mistrzostwa hura czym sam bylem zaskoczony laugh no i eliminacje LM. nie wiem czemu jako druzyna z Polski musialem grac od pierwszej rundy? pierwsza runda gladko z kelnerami z andory, druga rownie dobrze z dinamem zagrzeb 6-4 i 3-0 laugh no i 3. faza decydujaca - Panathinaikos (pozdrawiam Wisle Krakow laugh ) 1-1 na wyjezdzie i u siebie wygralem 2-1 i Lechia Gdansk w LM laugh laugh laugh niestety faza grupowa to juz inna bajka laugh ta gra mnie zaskakuje smile pozdro dla wszystkich graczy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lechia średniakiem ? tongue

Lechia w tej grze na maksa dopakowana grin

Większość piłkarzy można po paru sezonach opchnąć za niezłą kase.

Właśnie się zastanawiam czy wrócić do Arki czy może Włochy lub Hiszpania hmmm tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lechia średniakiem ? tongue

Lechia w tej grze na maksa dopakowana grin

dokładnie

W późniejszych (po 01/02 wersjach gry) Lechia miała jedną z lepszych ekip w drugiej lice. Wielu młodych i ciekawych graczy.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
prezes uj. puke

Postanowił sam zgodzić się na propozycje innych zespołów i papa Chmiest =/ a ja dostane z tego na transfery 30% i uj

mi w Śląsku też się zgadzał jak przyszły propozycje dla takich zawodników jak Janukiewicz, Sztylka czy Ulatowski czyli mojego kręgosłupa. Ale pościągałem sobie afrykanerów za to laugh
Wogóle podobno w FM09 ma być opcja zostania prezesem. Przyznam, że dla mnie to by była fajna odskocznia. O ile by to dobrze zrobili.
Co do Lechii to rzeczywiście napakowana tak jak i Chmiest laugh Oczywiście na 8.02 zacząłem także Śląskiem(do tego też stadionik na 44tyś). Jak zawsze awansowałem w 1 sezonie tak teraz zajęło mi to dwa lata, później spadek(akurat stadion się pojawił a ja w 2 lidze i 5tyś na meczu :D) No i ponownie awans.
Mój skład: Majewski - Truszczyński, Duda, Zimon, Kosznik - M.Gancarczyk, Yashar(Bułgar), Rujovic(Słowenia), J.Gancarczyk - Lewandowski, Łudziński.

Obcokrajowcy oczywiście najczęsciej wyszukani przez FM Genie Scout. Już nie te czasy żeby sobie samemu szukać godzinami.
Nareszczie też dostałem niezłego wychowanka. Potencjał ma aż 154 tylko że na moich boiskach treningowych "fairy basic" to niezbyt się podszkoli laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ogladajac Holendrow naszla mnie ochota na ich lige i zaczynam wlasnie przygode z Ajaxem

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
a mnie naszła ochota na lige rosyjską tongue

veteran
veteran
Ja zimą właśnie grałem rosyjska... Zenitem grin

Pooh-Bah
Pooh-Bah
z zenithem 3 razy zdobylem mistrza, cska zawsze wykupuje mlodego ruska 19,20 lat gra w tallinei czy w czyms takim slabym a mega talencik:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra, wziąłem sobie pod opieke reprezentacje Polski grin

Pierwszy mecz z Portugalią na wyjeździe przegrany 0:1.

Ustawiłem zespół defensywnie, zagęściłem środek i szbka bramka dla Portugali niestety ustawiła spotkanie mad Dodatkowo kontuzji nabawił się Żewłakow. Dobry występ Majewskiego i Garguły, gubił się za to cały czas Iwański i Żurawski. Boruc uratował kilka bramek na współke z Bąkiem, który zawalił pierwszą bramke, ale potem już grał jak profesor tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Ja w 2k7 po bodajze 3cim sezonie z Kmita dostalem propozycje z reprezy. Awansowalem do MS po barazach z Turcja, w grupie mialem Iran, Hiszpanie i Kamerun. Wygralem 1:0 z Iranem, zremisowalem z Kamerunem 1:1 i przegralem 0:1 z Hiszpania i niestety odpadlem smile Potem zrezygnowalem, bo dosyc uciazliwe jest prowadzenie reprezy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zaczałem grac Central Coast Mariners w Lidze Australijskiej. Mam nadzieje że uda mi sie odnieść sukcesy. Narazie za dobrze nie jest wink

Strona 11 z 11 1 2 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, $-man), 11,981 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,200
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
8 hours ago