W tym sezonie z premier podobały mi się "New Amsterdam" oraz "Moonlight". Niestety oba seriale umarły Pierwszy początkowo miał mieć 13 odcinków, skończyło się na 8. To samo z "Moonlight", wszyscy liczyli na drugi sezon, a tu stacja kasuje serial i pozostaje niedosyt bo historia słabo zakończona. Jakiś czas temu dobrze zapowiadał się "Vanished". Też dostał cancela, a wystarczyło zrobić 3-4 odcinki jako zakończenie
Z seriali, które będą kontynuowane oglądam - "Lost" "PB" "Dexter" "Weeds" "Supernatural" "Heroes" "Californication", "House", "Kyle XY". Wszystkie polecam, każdy znajdzie coś dla siebie
Z zakończonych polecam seriale z HBO - "Rodzina Soprano", "Rzym", "Deadwood".
Widziałem peirwszy sezon "The Unit". Potem jakoś ucichły informacje o serialu i nie oglądałem. Teraz widze, że są już trzy sezony i będzie kolejny. Trzeba sobie przypomnieć perypetie chłopaków z jednostki :>
Z miniseriali "Lost Room" jest genialny.
Na c+ ogladam "Monka" Na TVN siedem co tydzień jest komediowa sobota - pare godzin z "Przyjaciółmi" i "Joey'em".
Męczyłem "The Shield", ale zmęczyłem trzy sezony i dałem sobie spokój. W kółko to samo.
Z seriali, które będą kontynuowane oglądam - "Lost" "PB" "Dexter" "Weeds" "Supernatural" "Heroes" "Californication", "House", "Kyle XY". Wszystkie polecam, każdy znajdzie coś dla siebie
Od siebie dorzuciłbym jeszcze:
"Chuck" 2 sezon od 29 września "Burn Notice" 2 sezon od 10 lipca
Ale o tym już wcześniej było wspominane. Amerykańscy zidioceni widzowie pewnie nie pamiętają już poprzenich sezonów, także nic nie stoi na przeszkodzie żeby ożywić Sarę
W sumie to praktycznie ogladam to samo co Kameleon. Obejrzalem tez propozycje Pav-a i Chuck calkiem przyjemny serial, a Burn Notice naprawde niezly, spodobal mi, zwlaszcza ze lubie szpiegowskie filmy. Z isohunta sciagalem, polecam.
ja tam czekam na Herosow i Dextera PB wielki shit, Lost za duzo odcinkow i sie pogubilem, napewno ogladalem wszystko to co bylo w tv plus kilka odcinkow kolejnego sezonu
W jednym z odcinków (5, 6, lub 7 sezon, sam nie wiem który, bo oglądam na Comedy Central) do szpitala trafia pacjentka, która słyszy tylko śpiew. W ciągu całego odcinka przewija się wiele (oczywiście przerobionych) piosenek musicalowych. Pytanie brzmi - czyktoś wie, z jakiego musicalu i jaki tytuł ma piosenka, którą wszyscy w szpitalu śpiewają, kiedy pacjentkę przywożą do szpitala (kilka razy przewija się główny motyw utworu "Welcome to Sacred Heart"). Jestem pewien, że wiem co to piosenka i musical, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć. Może i pytanie z gatunku tych najgłupszych, ale nie daje mi to spokoju
Numb3rs jest bardzo nierówny, generalnie serial bez głównego wątku (oprócz głównych bohaterów), każdy odcinek o czym innym. I jak to bywa z tego typy serialami bardzo nierówne odcinnki, niektóre świetne a niektóre banalne i mimo naukowego "bełkotu" bardzo nielogiczne. Można obejrzeć od czasu do czasu jeden czy dwa odcinki, ale oglądanie na kompie sezonami to już dla masochistów