Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#2450307 27/06/2008 04:58
G
Inwestor
Inwestor
G Offline

Bonus: Unibet
G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by Fab
LIGA EUROPEJSKA MĘŻ. Gr.B

Niemcy-Białoruś 1 1.60

Z tego co sie orientuję, to Niemcy mozolnie probuja nawiazywac do tej swiatowej czołówki, a Białorus w wydaniu meskim jest mi mało znana.

Co panowie na to? Może jakieś własne propozycję?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Giertyszek
Originally Posted by Fab
LIGA EUROPEJSKA MĘŻ. Gr.B

Niemcy-Białoruś 1 1.60

Z tego co sie orientuję, to Niemcy mozolnie probuja nawiazywac do tej swiatowej czołówki, a Białorus w wydaniu meskim jest mi mało znana.

Co panowie na to? Może jakieś własne propozycję?

moim zdanie no bet. Po pierwsze Bialorusini pokazali ze sa w dbrej formi ogrywajac Turków i Niemców tydzien temu, a Niemcy? Porazki z Turkami i wspomnianymi Bialorusinami oraz wymeczone zwyciestwo z Austria.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Poprzedni turniej byl w Bialorusi wiec porazka 2-3 Niemcow ujmy nie przynosi a oni tez z Austria meczyli sie w 5 setach,najlepiej rzucic moneta:)

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Wszystko zalezy jaki skład wystawią Niemcy.
Podobno na Białorusi była kadra C smile.

Jeśli Niemcy pojadą lepszym skladem wciągną nosem Białorusinów.

M
addict
addict
M Offline
Skład praktycznie taki sam Der Kader für das Turnier in der Türkei: Lukas Kampa (VfB Friedrichshafen), Patrick Steuerwald, Ferdinand Tille, Max Günthör (alle Generali Haching), Dirk Westphal (SCC Berlin), Lukas Bauer (SG Eschenbacher Eltmann), Eugen Bakumovski (Kedzierzyn/POL), Sebastian Schwarz (Crema/ITA), Jan Umlauft, Alexander Mayer (beide evivo Düren)

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Czy ktoś się orientuje czy dzisiejsza wygrana Wielkiej Brytanii to ich historyczny sukces w oficjalnych rozgrywkach?

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Holandia w pelnym skladzie czy drugi garnitur?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Giertyszek
Czy ktoś się orientuje czy dzisiejsza wygrana Wielkiej Brytanii to ich historyczny sukces w oficjalnych rozgrywkach?

http://www.cev.lu/mmp/online/website/news/news_online/755/2621/12274_EN.html

czyli jak można przeczytać tak wink

M
addict
addict
M Offline
tutaj wszystkie składyhttp://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.27367

W
veteran
veteran
W Offline
te sklady sa dzieki mnie bo napisalem do portalu siatka.org czy by nie dali rady pisac skladow przed kazdym turniejem smile
dzis seta holandia 1,4 sie mi zdaje laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
coś ciekawego na dzisiaj z LE ?
Niemcy przypieczętują 3 zwycięstwo, Holendrzy pokażą kto jest górą w tym co "Eurosport uważa za najlepsze", a może Austryjacy sprawią niespodziankę i ograją Białorusinów?

W
veteran
veteran
W Offline
te sklady sa dzieki mnie bo napisalem do portalu siatka.org czy by nie dali rady pisac skladow przed kazdym turniejem smile
dzis seta holandia 1,4 sie mi zdaje laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ostatnia kolejka Ligi Europejskiej przed turniejem finałowym w Turcji. Z interesujących spotkań wybrałem 1, które upatrzone miałem już od 2 tygodni. Portugalia z Grecją spotkała się już dwukrotnie. Raz w Neapolis (grecja) zwyciężyli Grecy 3:0, by następnie 2 tyg później ulec Portugali 1:3 na neutralnym terenie. Teraz przyjdzie im się zmierzyć po raz trzeci w Povoa de varzim. To co różni te ostatnie spotkania to na pewno fakt, że prócz korzyści wynikając z grania w hali przy 1500 sprzyjających gardłach Portugalia dysponuje pełnym składem, którym gra już od pewnego czasu, w przeciwieństwie do Greków. Z drużyny Helwetów po ostatniej rundzie wypadł na skutek kontuzji stawu skokowego- kapitan drużyny Tsergas. Wcześniej Grecy stracili najlepiej puktującego w 1 meczu z Portugalią Roumeliotisa, a braki w składzie pogłębił jeszcze występującego w obu tych spotkaniach Kandis.

Portugalia po dzisiejszym zwycięstwie zajmie 3 miejsce w grupie, wyprzedzając na kolejkę przed końcem Grekom. O motywacji gospodarzy wypowiedział się oficjalnie trener Jorge Schmidt: (tłumaczenie z translatora): “ Tomorrow, we have a game, practically decisive for the attribution of the third place, with Greece, a selecção with which we keep a healthy rivalry. We are prepared to be successful”

Kursy na zwycięstwo gospodarzy wahania się w okolicach 1.45-1.5

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
W grupie B tegorocznej ligi europejskiej trwa zacieta walka o awans do final four i w tej bitwie uczestnicza 3 zespoly - Niemcy,Turcy i Bialorus. Czwarty zespol Austrii (gdzie odbywa sie ostatni turniej) juz jest bez szans na awans.
Przed przedostatnia seria spotkan mam takie typy:

Germany-Austria

Austria jak wspomnialem wczesniej gra juz tylko o zachowanie twarzy ,ktorej chyba i tak juz nie ma - na 10meczow tylko dwie wygrane i daleko daleko w tyle.
Fakt faktem zespol Niemiec gra drugim skladem ,ale kazdy z tych chlopakow chce sie pokazac z jak najlepszej strony zeby zalapac sie do skladu na IO - a ten turniej to juz ostatnia szansa na przekonanie trenera. Wczoraj od trzeciego seta w meczu z Turcja ''zmiennicy'' zagrali koncertowo! Dzis mysle,ze Niemcy w trzech , gora czterech setach spakuja miejscowyc...
Poza tym dzis jak reprezentacja Niemiec wygra zapewni sobie awans do finalu. W h2h w tegorocznej LE 2:1 dla Germanów.

Turkey-Belarus

Tutaj @1,8 na Turcje jest wedlug mnie dobra promocja. Moze nie graja super ,ale co jak co z druzyna pokroju Bialorusi trzeba wygrywac. Wczoraj Bialorus wygrala 3:0 z Austria , mimo ze wynik pokazuje ,ze bezproblemowo to jednak przebieg meczu i wyniki setow neguja ta teze...
Szanujmy sie 8-) , bo dla mnie osobiscie nasi wschodni sasiedzi to znajduja sie o przynajmniej 1dna lige nizej niz kebaby. Dzis z nozem na gardle (porazka=odpadniecie z LE) poradza sobie ze slaba Bialorusia.
W h2h w tegorocznej LE 2:1 dla Turków.

typy:

Niemcy @1,25
Turcja @1,8

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ma ktoś z Was dojście do składów ekip z finałowej czwórki Ligi Europejskiej?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Panowie jak tam na Jutro typki Holandia+Niemcy za 1000 czy nie...:)?

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, forty, Sensei, aker, $-man, poozon), 1,919 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,294
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025