|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Od dawna da się zauważyć, że moderatorzy zachowują się jak "święte krowy". Dają ostrzeżenia za słowa, których sami używają.
I tego nie zmienimy tak samo jak nie doczekamy się zamknięcia działu TiO. Na tym forum nigdy nie będzie sprawiedliwego traktowania. Takie życie... jak w polityce. Kolesiostwo na pierwszym miejscu.
Dlatego dajcie se spokój z takimi tematami bo tak i tak to nic nie da. Sorry da jedno: podnietkę co niektórych "zielonych" A tobie co zrobiłem  bo nie pamietam Zartuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rafal mnie przeprosil za tamto ostrzezenie, dal podpis pod nickiem i jest git  to wystarczy mu sie narazic, dostac ostrzezenie za nic, poklocic sie i dostac podpis pod nickiem za free 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
To jest właśnie twoje podejście innych masz za nic ponieważ jesteś wielkim moderatorem, którey daje ostrzeżenia i banuje, a więc zwracasz sie do mnie jakbym byłbym nikim. Masz władze nad ostrzeżeniami i banami to mam siedzieć cicho ponieważ mnie zabnujesz. Gratuluje podejścia. Woda sodowa uderzyła, nie masz zadnych osiągnięć w życiu prywatnym, że tutaj używasz sobie na innych?
Tobie można wszystko, a ja nie mogę nic.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dobra denek
BAN
nie za ten temat bo jest nawet dosc ciekawy.
POprostu jestem ciekawy twoich kolejnych nickow a pewnie nie wytrzymasz i pod któryms jeszcze coś napiszesz
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Woda sodowa uderzyła, nie masz zadnych osiągnięć w życiu prywatnym, No nie mam  to,zes mi pojechal 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Boisz się rozmowy na argumeny ze mną i chcesz zbanować? proste, ale czemu strach cię obleciał skoro postępujesz słusznie?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Boisz się rozmowy na argumeny ze mną i chcesz zbanować? proste, ale czemu strach cię obleciał skoro postępujesz słusznie? POprostu jestem ciekawy twoich kolejnych nickow a pewnie nie wytrzymasz i pod któryms jeszcze coś napiszesz
naucz sie czytac ze zrozumieniem Twoje argumenty sa równe 0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tobie można wszystko, a ja nie mogę nic. cholera, no chyba się rozpłaczę.. na Tytanicu ostatnio tak ryczałem 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Poprzednie konto denka zostało zbanowane, bo sam się przyznał, że już kiedyś dostał bana.
Jakby zaczął pisać na nowym koncie w działach tematycznych, a nie dyskutował o odchodach w TiO to nic by mu się nie stało.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dostałem niesłusznie bana za jeden post za który inni nie dostają nawet upomnienia i teraz pokazać chcesz władze banując mnie ponownie?
Czemu ty nie jesteś zbanowany? wyzywasz piłkarzy reprezentacji polski od idiotów(pewnie ci kuponik nie wszedł), wyzywasz innych zawodników z którymi grywasz w pokera. Pytam czemu ty nie dasz sobie bana za takie zachowanie?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
A za temat o kupie na klatce schodowej i zdjęcia takowej nie należą się ostrzeżenia?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Goget, bronisz kolege moderatora, ale wypowiedz się w kontekscie zachowania rafala08:
Czemu one nie jest zbanowany? wyzywa pilkarzy reprezentacji poslki od idiotow, wyzywa graczy z którymi grywa w pokera, to przystoi moderatorowi? za to ostrzeżeń nie ma?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostałem niesłusznie bana za jeden post za który inni nie dostają nawet upomnienia i teraz pokazać chcesz władze banując mnie ponownie?
Czemu ty nie jesteś zbanowany? wyzywasz piłkarzy reprezentacji polski od idiotów(pewnie ci kuponik nie wszedł), wyzywasz innych zawodników z którymi grywasz w pokera. Pytam czemu ty nie dasz sobie bana za takie zachowanie? denek szkoda zdrowia chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tobie można wszystko, a ja nie mogę nic. cholera, no chyba się rozpłaczę.. na Tytanicu ostatnio tak ryczałem  Ryczałeś na Titanicu? Baba ! Prawdziwi meżczyźni ryczą tylko na Królu Lwie 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
denek szkoda zdrowia chyba  Wiem że to walka z wiatrakami, ale może administrator forum zrozumie że coś tutaj jest nie tak z moderatorem rafalem08 i go usunie ze stanowiska. Czemu na tym forum są równi i równiejsi. Czmu taki rafal może wyzywać innych, a jak zwykły użytkownik zwyzywa to dostaje bana, to jest postawa fair?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawda jest taka ze chyba zaden inny moderator nie dalby ci bana za to i pech ze akurat przegladal temat rafal08 w zlym humorze  to zdecydowanie najbardziej hm... 'kontrowersyjny' mod mecz.pl 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tobie można wszystko, a ja nie mogę nic. cholera, no chyba się rozpłaczę.. na Tytanicu ostatnio tak ryczałem  Ryczałeś na Titanicu? Baba ! Prawdziwi meżczyźni ryczą tylko na Królu Lwie  Ja beczałem na Pearl Harbor 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@denek daj już spokój. Cholera, czy tu jest taki problem z banami? Nikt przypadkowo nie dostaje. Zawsze jakoś się zasłuży. Więc czemu te lamenty jak u dziecka, które wygonili z piaskownicy. Masz innego nicka to pisz a nie robisz jakąś aferę. Nie pasuje to idż i tyle. A sam nie przepadam za modami ale mam to w d%%ie bo póki co żadnych problemów nie miałem. Więc nie wierzę, że nagle jesteś wielkim poszkodowanym, na którym msci się @rafal08
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|