Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
ja dopiero co niedawno przestalem grac w FM tongue gralem Legia, zdobylem wszystko frown stadionu nie chcieli mi wiekszego wybudowac, max 35tys. frown i denerwowalo mnie to ze mimo doskonalej bazy treningowej, trenerow z 20, czyli max gwiazdki wink a talentom ktore wylawiam z potencjalem 5 gwiazdek po 2 sezonach potencjal spada do 3 mad ale wydaje mi sie ze w ten sposob producent gry chcial pokazac urok polskiej pilki - jaki by trening nie byl i tak kazdy talent sie u nas zmarnuje laugh wink

enthusiast
enthusiast
Kiedyś grałem głównie klubami, ale teraz nie chce mi się przechodzić przez tyle kolejek, dlatego gra reprezentacją.

Obecnie USA.

2009:

1. Eliminacje MŚ -> Spokojny awans (same zwycięstwo oprócz porażki i remisu z Meksykiem).
2. Złoty Puchar Ameryki Północnej -> potraktowałem to typowo rezerwowo (sami gracze z MLS) i z kłopotami wyszedłem z grupy, a następnie odpadłem po karnych w ćwierćfinale z Meksykiem.
3. Puchar Konfederacji -> grupa z Francją, Argentyną i Nową Zelandią. Niestety nie wyszedłem mimo dobrego startu (2:2 z Argentyną, 2:0 z Nową Zeladnią). Porażka 3:1 z Francją wszystko przekreśliła.

2010:

1. Mistrzostwa Świata -> grupa z Brazylią, Australią, Czechami. Zacząłem sensacyjnie zwycięstwem 1:0 nad Brazylią, ale następnie porażki z Czechami i Australią i znów nie wyszedłem z grupy. Mistrzem Anglia.

2011:

1. Złoty Puchar Ameryki Północnej -> w grupie same zwycięstwa ze słabeuszami, potem męczarnia w ćwierćfinale z Panamą (2:0 po dogrywce) oraz Salwadorem (1:0 po dogrywce, mimo że od 80 minuty Salwador grał w... 8). W finale wygrana po karnych z Meksykiem.
2. Copa America -> grupa z Brazylią, Urugwajem i Peru. Jeszcze nie zacząłem grać.

enthusiast
enthusiast
Copa America -> trzy remisy w grupie i wyjście z trzeciego miejsca. Potem w ćwierćfinale niespodzianka i wygrana z głównym faworytem Argentyną 2:1. W półfinale 1:1 z Kolumbią i wygrana 2:1 w karnych. Finał to niestety minimalna porażka 2:1 z Brazylią mimo wyrównanej gry.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Wlaczylem sobie Football Manager 2007 bo nie mialem aktualnie 2008 i naprawde nie widze zbyt wielu roznic. W wersje 2007 gram Newport County z Conference poludniowej i na poczatku bylo roznie, ogolnie zawodnicy slabi i poziom marny. Sprowadzilem sporo grajkow z polskiej trzeciej ligi i wyrozniaja sie tam oni zdecydowanie. Co do osiagniec to na poczatku szlo w kratke, ale kiedy moi najlepsi zakupieni zawodnicy wkomponowali sie w zespol to stworzylem najlepsza ekipe w lidze mimo ze zarzad wymagal ode mnie utrzymania sie w lidze. W 12 meczach wygralem 11 i zremisowalem tylko jeden dzieki czemu awansowalem z 11 pozycji na pierwsza. Denerwuje mnie tylko troszke ze gra sie przez caly czas, bez wiekszych przerw i do tego srednio co 5 dni. Do tego dochodza jeszcze puchary, do ktorych wystawiam rezerwy bo uwazam ze moj podstawowy sklad nie wytrzymalby kondycyjnie sezonu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
komedia to jest dopiero w lidze rosyjskiej. Ostatnio z kolega odkurzylismy FM-a i po lanie gramy wlasnie w tej lidze laugh
ciezko sie przestawic na lige w terminie marzec - grudzien, puchar krajowy to trwa chyba 2 sezony i do tego jak ktos startuje w europejskich pucharach to zalicza je przez 2 sezony grin

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by ArtekPotito
Do tego dochodza jeszcze puchary, do ktorych wystawiam rezerwy bo uwazam ze moj podstawowy sklad nie wytrzymalby kondycyjnie sezonu.

To jest wlasnie ciekawa sprawa. Bo to jest w praktyce dobre zalozenie. Jednak przy moralach srednich---- moze sie dla nas okazac zgubne smile Niewazne jaki mecz, a wplywa to na caly zespol. Dlatego swoja droga na sparingach gram 2 ostatnie mecze zawsze z moim u-18 hehe

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Ja w lidze polskiej gram puchar ekstraklasy tylko rezerwami i troche mnie denerwuje bo inne ekipy pierwszym składem więc na awans nigdy szans nie mam.
Sezon 2011/12 zakończony Śląskiem na 4 miejscu i 1/2 PP. Zabrakło mi 2pkt do Intertoto.
Najśmieszniejsze jest to, że na Euro nie było żadnego meczu we Wrocławiu laugh Wogóle na ten mój stadion 44tyś przychodzi średnio 10tyś. Raz na meczu z Lechem było 27.

Miałem w Rosji sobie zacząc ale wybrałem lige meksykańską cool i Chivas w którym mogą grać tylko zawodnicy meksykańscy. Mam tam sporo talentów jak Esparza, Araujo, Pineda, Avila, Omar Bravo, Alberto Medina. Narazie wygrałem Superlige(4 drużyny z MLS + 4 z Meksyku) a w lidze po 7 kolejkach jestem pierwszy. Ogolnie sporo meczów bo jeszcze dojdzie Copa Libertadores i Copa Sudamericana.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przypomni ktos jak grac przez neta?? bo mam zamiar z kumplem zrobic sobie gre

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sieć -> inny serwer (wpisujesz ip kumpla) i jazda wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale z kumplem nie mam sieci smile ale juz doszedlem do tego, hamachi i jazda laugh

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Ja gram w 07 bo dla mnie lepszy, oczywiście Pogonią 2 razy PE wyszedłem z grupy, dzięki czemu zapewniłem Polsce 2 miejsca w El.LM i mnie zwolnili w 2010 bo słabo w lidze grałem (8 miejsce) i dostałem angaż w....Newcastle laugh laugh na razie 1-0-1 w Premiership

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziabor
ale z kumplem nie mam sieci smile ale juz doszedlem do tego, hamachi i jazda laugh

ja tez nie mam i dziala przez to wink
on zaklada, ja sie tylko dolaczam przez ip smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
gralem wczoraj z kumplem, ja stawaielm serwer, na koniec zapisalem gre, dzis chcemy kontynuwoac ale on tworzy nowy profil menadzera... a jak zreobic zeby dalej gral tym co wczoraj??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
juz nieaktualne

wieczny student
wieczny student
Gram Legią i jestem w sezonie 2009/10. Przewaga nad drugą drużyną - 10pkt smile W PE już półfinał, z PP odpadłem tongue , w LM zająłem 3 miejsce w grupie i teraz jestem w 1/4 PE grin
Z obecnej kadry Legii są jeszcze : Skaba, Wawrzyniak, Jędrzejczyk, Giza i Kiełbowicz. Poza tym średnia wieku mojej drużyny to 24 lata smile Pół kadry U19 jest u mnie i sporo z U21. Poza tym udało mi się znaleźć kilka perełek.
Suma pieniędzy zarobionych na transferach - 10,25mln euro
Suma pieniędzy wydanych na transfery - 6mln euro

Dobry ze mnie menago grin

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Swoim Newport zająłem 2 miejsce w lidze i awansowałem po barażach wyżej. Mimo, że stan konta wzrosl 4-krotnie (!!) to zarząd dał tylko 2 tys. więcej na transfery i budżet wynosił tylko 7 tys. funtów. Nie pozwoliło wzmocnić mi składu gdyż zawodnicy na poziomie angielskiej Conference kosztują minimum 10 tys. Cały budżet wydałem na Rosińskiego ze Śląska i okazał on się strasznym niewypałem. Jest ofensywnym pomocnikiem, ustawiłem go za obrońcami i kazałem często strzelać z dystansu. Strzały z dystansu miał 15 co jak na ten poziom to jest umiejętność wspaniale wytrenowana. W ciągu kilkunastu meczów nie widziałem ani jednego strzału wykonanego przez niego. Zdobył jedną bramkę, z karnego... Cały zespół ogólnie nie nadaje się do tej ligi, mają słabsze noty, a co najgorsze tylko najlepsi zechcieli podpisać kontrakt profesjonalny. Dlatego moja druzyna zajmuje przedostatnie miejsce w lidze z dorobkiem 17 pktów w 21 meczach. Połowa sezonu i ciężka sytuacja. Niewielkie szanse na utrzymanie się.

Na marginesie mam wgrany patch zamieniający 3 i 4 ligę Włoską na 3 i 4 ligę Polską, ale zawodnicy nie mają tam jakiś super not. Są odrobinkę lepsi niż ci z angielskiej Conference Południowej czy Północnej. W podstawowym składzie mam 6 Polaków w tym 4 obrońców, którzy potrafią zagrać 3 razy lepiej niż ich angielscy koledzy, ale mogą także zawalić cały mecz.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
chlopaki zainstalowalem sobiem Fm ale w grze nie mam zadnych twarzy...posciagalem sobie troche na polska lige ale dalej ich nie mam grze?! co mam z nimi zrobic..

wrzucilem tam gdzie mam gra do face... cos tam...

1.co mam zrobi zeby sie pojawily?

2. ogolnie jak sie dodaje jakies dodatki herby uaktualnienia zeby chodzily?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
herby, facepacki, loga wszystko wrzucasz do folderu FM w Moje dokumenty. Potem wchodzisz w ustawienia gry -> dźwięk/grafika i zaznaczasz buforowanie skórki, jak zmiany się zapiszą to wchodzisz jeszcze raz i odznaczasz. Powinno się wszystko pokazać

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
zrobilem tak jak mowisz ale nie zaskoczylo...mad

Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, aker, alfa, rymoholik, $-man, betowiec, Akhu), 2,062 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,774
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026