|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ech, Ty naprawde zyjesz na tym forum . Gratulacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ech, Ty naprawde zyjesz na tym forum . Gratulacje Szkoda, że nagrody i podsumowania są na forum tylko raz do roku. Dimes jest dla mnie userem miesiąca. Całkiem niedawno go odkryłem 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Nie ma co gadac, bukmacherka to interes tylko dla firma pałajacych sie tym biznesem, dla reszty to poprostu kosztowne (mniej lub bardziej) hobby. i tyle.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z o R r o ja tobie daje tytył usera roku jeśli chodzi o unikanie hazardu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nooba przepraszam, zachowania dimesa nie komentuje - dobranoc.
P.S Jako rekompensatę za moje zachowanie spróbuje niebawem założyc temat w private picks gdzie bede sie starał podawac ciekawe typy takze z "egzotycznych" lig które lubię grac - zobaczymy jak pojdzie.
Pozdrawiam Dobranoc
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Będą lepsze od typów Safina i litosa ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
A egzotycznych to pomylilo mi sie z Ameryka poludniowa to czekamy na cos w stylu Jeriesa
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Zasada jest prosta. Jeżeli ktoś sprzedaje typy to jest po prostu słabym typerem. A dlaczego? No bo jakby był dobry to by kroił buków a nie frajerów którzy to kupują. Dokładnie. Przypomina mi to trochę tych co sprzedają jakieś książeczki typu "Jak zostać milionerem w dwa tygodnie!". Akurat w tym wypadku odpowiedź jest prosta: znaleźć jak najwięcej naiwnych głupców, którzy zamówią od Ciebie taką książeczkę. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A egzotycznych to pomylilo mi sie z Ameryka poludniowa to czekamy na cos w stylu Jeriesa Wiem, wiem o którego Jeriesa chodzi...Estonia, Mołdawia, Singapur, Kanada, Australia...Popróbujemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki  jakie pewki?? Cylka zarobil na jednej pewce mianowicie takiej ze walil kazdemu wala na wymianach. jeszcze kilku innych tez by sie znalazlo  A tak na powaznie to brakuje tutaj miedzy innymi Formica od "liga szkockiej niczym szkocka z lodem" ehhh co to byl za temat. No i chyba kazdy pamieta jak rafalek jechal z nizszymi angielskimi jesli ktos pamieta jaka tam byla najdluzsza passa bez wtopy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki  jakie pewki?? Cylka zarobil na jednej pewce mianowicie takiej ze walil kazdemu wala na wymianach. jeszcze kilku innych tez by sie znalazlo  A tak na powaznie to brakuje tutaj miedzy innymi Formica od "liga szkockiej niczym szkocka z lodem" ehhh co to byl za temat. No i chyba kazdy pamieta jak rafalek jechal z nizszymi angielskimi jesli ktos pamieta jaka tam byla najdluzsza passa bez wtopy? 17 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale widzicie - nie podają typów bo trochę przytopili i zdali sobie sprawe w jakie bagno sie wpakowali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamieta ktos uzytkownika Mondex ? Wlasnie sobie przypomnialem ze wciagnalem sie w zaklady sledzac jego poczynania na forum. Troche minelo od tego czasu. Moze to 1 z 2 ktorzy teraz zyja z bukmacherki? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smiesza mnie komentarze typu, ze malo kto potrafi zarobic w dluzszym czasie. Wystarczy zerknac na yield ludzi siedzacych dlugo na listach zamknietych. Tam jest jedna polityka, czlowiek przynoszacy straty leci i tyle, a pozadni gracze potrafia tam utrzymywac staly miesieczny zysk i to w bardzo dlugim czasie ichwala im za to. Duze grono userow wywodzacych sie z mecz.pl do takowych ludzi nalezy, a na mecz.pl nie pisza z roznych powodow... - ELDORADO dobrze prawi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hagii ale ty bystry jestes  ja sie przychylam do zdania Macka i zorro, nie da sie na tym zarobic. Syf i zaraza, co kupon to mi z mojego 5-6 zdarzeniowego combosa ciagle cos wypada :/ tez tak macie? przeciez to nierealne miec takiego pecha!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tylko 1 jedna opcja stalego dochodu. Ustawiac mecze albo miec info od mafii. Ale i na to nie ma 100% pewnosci ze wszystko bedzie gladko wchodzic. Poznalem kolesia ktory swego czasu placil za info o ustawkach w meczach koszykowki w amerykanskich collegach. Placili po 50 tys dolcow za dany okres lub ilosc typow. Ile w tym prawdy nie wiem. W kazdym razie widzialem kupony grane po kilka tysiecy USD. Fakt, faktem koles mial sie dobrze i zyl sobie w Buenos Aires oraz w USA. Teraz kontaktu z nim nie posiadam, choc do niedawna mialem jego gg. Rozbawil mnie natomiast opis na glownej stronie portalu tytulowego bohatera tego tematu. Koles potrafi odczytac zamierzenia trenera po spojrzeniu. No bajka!  I wie kiedy na naszych pilkarzy dziala motywacja trenera, skorygowana o taktyke i forme. Zapewne przewidzal wygrana z Portugalia w eliminacjach oraz taki nieliczbowy fakt jak karny w doliczonym czasie z Austria. No rewelka ! Nie wspominajac o cennych radach jak nie dac sie oszukac doradcom sportowym (LOL co za okreslenie) poprzez sprawdzanie stron monitorujacych portale oferujace typy. Skadinad jego strona poki co nie jest monitorowana przez nikogo  Na plus mozna mu zapisac dwujezyczna profesjonalna strone (troche za dluga glowna strona) oraz zawartosc dzialajaca na wyobraznie mlodych ludzi, ktorzy wreszcie znalezli fachowego typera ktory za drobna oplata podzieli sie swoim super systemem. A co najlepsze... sam nie gra podawanych przez siebie typow. Trzeba sie pogodzic ze takich analitykow sportowych bedzie sie pojawiac coraz wiecej jako ze jest ogromny popyt. Co wiecej zaczynam myslec nad stworzeniem czegos podobnego. Tylko ze ja zrobie bardziej ambitny system tj. "Droga do miliona"  Za kase bede podawac typy, ktorych sam oczywiscie nie bede grac, a jak zdarzy sie ze w miesiacu bedziecie na minus (choc to przeciez prawie niemozliwe) to nastepny miech macie gratis. Jacys chetni?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muppet jeszcze do tego jak zostaje ostatni mecz to zawsze wtopa. czy buki ustawiają ten ostatni mecz żebym przegrał? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Syf i zaraza, co kupon to mi z mojego 5-6 zdarzeniowego combosa ciagle cos wypada :/ tez tak macie? przeciez to nierealne miec takiego pecha! Nie martw się, nie jesteś sam  U mnie ostatni nie ma nawet znaczenia ilość meczów na kuponie. Nie wchodzą single, duble, triple itd. - wszystko przez jedno zdarzenie  Chyba wrócę do podawania typów w PP - grając na odwrót będziecie zarobieni 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No jak Ci na singlach nie wchodzi jedno spotkanie, to faktycznie niefart 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Syf i zaraza, co kupon to mi z mojego 5-6 zdarzeniowego combosa ciagle cos wypada :/ tez tak macie? przeciez to nierealne miec takiego pecha! No masakra, mi zawsze jak mam 13-15 meczuff na kuponie to zawsze Milan albo Barca spierdo.lą jak zmniejszam ilosc meczy to tez nic nie daje, a na tych singlach to nie sposob zarobic, 1.15 minus podatek i za chwile bede doplacal nawet jak uda sie trafic 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|