|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie za takie coś miałbyś prze-je-bane. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie za takie coś miałbyś prze-je-bane.  Dokładnie. Na WPiA UG podobnie.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie za takie coś miałbyś prze-je-bane.  Dokładnie. Na WPiA UG podobnie. dlaczego ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie za takie coś miałbyś prze-je-bane.  Dokładnie. Na WPiA UG podobnie. dlaczego ?  Nie wiem Tak jest i już. PODSTAWOWYM warunkiem przystąpienia do egzaminu, jest wcześniejsze zaliczenie ćwiczeń z tego przedmiotu. Odstępstw nie ma, nie licząc sytuacji absolutnie wyjątkowych (np. przepisanie oceny z ćwiczeń za zgodą bodajże dziekana lub też sytuacji, że z danego przedmiotu nie ma ćwiczeń, a tylko egzamin)
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
tylko ze, ten od cwiczen magistrzyna mowil ze sprawdzi nam kolosy dopiero po egzaminie bo teraz nie ma czasu i mowil ze sie umowili z doktorem ze mozemy przystapic do egzaminu...
w takim razie to ja nie wiem jak to bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
WSPiA w Lublinie , wedlug rankingow "najlepsza" niepanstwowa uczelnia w Polsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WSPiA w Lublinie , wedlug rankingow "najlepsza" niepanstwowa uczelnia w Polsce   Nie mam pytań. PS fajny avatar 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wielu uczelniach jest tak, ze mozna przystapic do egzaminu nie majac zaliczonych cwiczen, kwestia podejscia i dogadania sie  Mindman, na pierwszym roku jestes? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mindman, na pierwszym roku jestes?  "trochę" dalej  mgr piszę ... i przez cały okres studiów nie spotkałem się z czymś takim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolaneio amm wrześniae :/ zu;ełnie grasits mam jezak angielski :/ a myslalem ze tylko matma, mechana i historia achekrtury :/
|
|
|
|
|
?
|
|
?
popłakałem sie ze śmiechu, jak to dobrze że przede mną "tylko" złożenie pracy i obrona pracy inżynierskiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wczoraj złożyłem licencjacką do dziekanatu i ... czekam na termin obrony.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ogolaneio amm wrześniae :/ zu;ełnie grasits mam jezak angielski :/ a myslalem ze tylko matma, mechana i historia achekrtury :/ chyba zalewales smutki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mindman, na pierwszym roku jestes?  "trochę" dalej  mgr piszę ... i przez cały okres studiów nie spotkałem się z czymś takim  no to jestesmy w tym samym miejscu  czyli albo studiujesz na uczelni, w ktorej tak po prostu jest albo nalezysz do ludzi, ktorzy na uczelni zbyt wiele nie robia poza uczeniem sie i zalatwic sobie nic nie potrafia, ale pewnie to pierwsze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to jestesmy w tym samym miejscu  czyli albo studiujesz na uczelni, w ktorej tak po prostu jest albo nalezysz do ludzi, ktorzy na uczelni zbyt wiele nie robia poza uczeniem sie i zalatwic sobie nic nie potrafia, ale pewnie to pierwsze  opcja pierwsza na pewno  i to nawet nie jest kwestia całej uczelni jak mi się wydaje, tylko konkretnego wydziału 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Mam pytanie : Czy jesli mam wpis z egzaminu w indeksie a okazalo sie ze nie mam zaliczonych cwiczen i jutro mam poprawke to: czy jest taka mozliwosc zebym mial warunek z cwiczen skoro mam juz wpisana ocene pozytywna za egzamin ? (wykladowca sie nie spojrzal czy zaliczylem cwiczenia) Proosze o pomoc bo nie wiem czy sie uczyc na jutro  no obylo sie bez problemow  nauczylem sie, zaliczylem i spokoj. wakacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
całki całeczki ja wszystkie was laleczki  ....MATEMATYKA II 3,0 only mechanika na wrzesień
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
całki całeczki ja wszystkie was laleczki  ....MATEMATYKA II 3,0 only mechanika na wrzesień Rządzisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka mechanika John? ;]
Ja sobie na wrzesień zostawiłem tylko Konstrukcje betonowe.. heh z tylko jednym egzamem na wrzesień, to i tak jestem jeden z lepszych. ;d
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|