|
|
veteran
|
|
veteran
Okłamujcie się dalej  Ja co ugram to i tak wcześniej czy później wszystko strace 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
nie ma co się okłamywac  Letki plus rządzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko skad ku.rwa buki tyle kasy mają?  Użytkownicy na innych forach to przegrańcy  na mecz.pl kazdy sobie radzi i jest na + 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
dzis wygrasz, jutro przegrasz, tak ten mechanizm działa niestety i kto twierdzi inaczej poprostu sie łudzi.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Jestem na letkim plusie(dzięki skontrowaniu na live) 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Eee, zawiodlem sie zoRro;-) Liczylem na jakis temacik wspomnieniowy, cos w stylu, zaczynalem od 2 zlotyc teraz nosze lancuch zloty... Ja tam ufam swoim Turkom z Zurichu, nie dosc ze maja najlepszy kebab to jeszcze peffki wyborne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eee, zawiodlem sie zoRro;-) Liczylem na jakis temacik wspomnieniowy, cos w stylu, zaczynalem od 2 zlotyc teraz nosze lancuch zloty...  Ja zacząłem od 2 złotych i ciągle gram tą jakże wysoką stawką. Czasem przyłożę za 3 złote, ale to już musi być Fedex, Rafa, MU albo Barca na kuponie. No i maksymalne kursy 1.15. Wyższe strach ruszać. Łańcucha, niestety, jeszcze się nie dorobiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raz lepiej, raz gorzej ale raczej na LETKIM PLUSIE 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zoRro wyreczyles mnie widzie  Twoje przypuszczenia sie sprawdzaja, lekki + rzadzi. Zobaczymy co bedzie dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jestem na letkim plusie, ale w sondzie był tylko lekki plus, wiec zaznaczylem "nie wiem".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam ufam swoim Turkom z Zurichu, nie dosc ze maja najlepszy kebab(...) Właśnie dziś, jedząc kebab w pracy (instanbul kebap) pomyślałem sobie, jakby smakował taki prawdziwy kebab z Istambule pod Hagią Sophią  ...i tu moje dziwne pytanie, był ktoś z was z Turcji i jadł tam kebab ? 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
regularnie przegrywam 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Ja tam ufam swoim Turkom z Zurichu, nie dosc ze maja najlepszy kebab(...) Właśnie dziś, jedząc kebab w pracy (instanbul kebap) pomyślałem sobie, jakby smakował taki prawdziwy kebab z Istambule pod Hagią Sophią  ...i tu moje dziwne pytanie, był ktoś z was z Turcji i jadł tam kebab ?  kebab w Stambule ,a kebab sprzedawany w Polsce to dwie różne rzeczy , to tak jakbys porownał piwo z puszki z piwem butelkowym i to i to piwo , ale jaka różnica  ale za Turasami nie przypadam , dzika ta nacja , a gdyby im te pefki tak ciągle wchodziły , to przeciez Biszop, nie sprzedawali by wtedy dalej tych kebabow 
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam ufam swoim Turkom z Zurichu, nie dosc ze maja najlepszy kebab(...) Właśnie dziś, jedząc kebab w pracy (instanbul kebap) pomyślałem sobie, jakby smakował taki prawdziwy kebab z Istambule pod Hagią Sophią  ...i tu moje dziwne pytanie, był ktoś z was z Turcji i jadł tam kebab ?  kebab w Stambule ,a kebab sprzedawany w Polsce to dwie różne rzeczy , to tak jakbys porownał piwo z puszki z piwem butelkowym i to i to piwo , ale jaka różnica  ale za Turasami nie przypadam , dzika ta nacja , a gdyby im te pefki tak ciągle wchodziły , to przeciez Biszop, nie sprzedawali by wtedy dalej tych kebabow  Spokojna Twoja rozczochrana  90% ludzi tak mysli i wlasnie o to chodzi, zupelnie jak z PiSem, sa marni, mieli byc marni i zawsze beda marni  Co to tematu to sonda wyglada komicznie, wiekszosc, nawet jesli maja szczere intencje, i tak wpisuje jak im sie wydaje, a nie jak jest naprawde, myśle ze spora czesc, ze wskazaniem na wiekszosc nie prowadzi statystyk swojej gry wiec nie ma mowy o swiadomym uczestnictwie w ankiecie  Zreszta dobrym przykladem sa wpisy userow ktorzy pisza ze ostatni tydzien, miesiac byl straszny i koncza z bukmacherka, mnie to kladzie na kolana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
64% userów nie traci grając u buka 
|
|
|
|
|
|
|
a na innych forach przegrywaja  nic dziwnego ze rejestracja na mecz.pl teraz zamknieta i z polecenia mozna sie tylko dostac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a dlaczego zamknieta 
|
|