Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Experto
Originally Posted by Pierniczek
A teraz do okołodyskotekowych straszydeł...może pokażesz swoją żonę, co?

Pijesz to samo co Nirtz, przyznaj sie grin
to raczej towar od Eski laugh

Bonus: Unibet
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Nie rozumiem Biszop po co to napisałeś...naprawdę pałasz do mnie aż taką pogardą, że tyle jadu w Twojej wypowiedzi? Nigdzie nie napisałem, ze tylko ja mam rację. Napisałem, ze większość nie ma wiedzy z zakresu psychologii żeby zrozumieć to co im przekazuję. Dla większości wydaje sie to być absurdalne. Biszop należysz do tych ludzi, którzy nie wierzą w skuteczność perswazji, nie wierzysz w manipulację, w neurolingwistyczne programowanie, nie wiesz czym jest tzw. literatura inspirująca.

A teraz do okołodyskotekowych straszydeł...może pokażesz swoją żonę, co? A zresztą...nie dorównujesz poziomem merytorycznym żebym z Tobą dyskutował. Konwersacji na poziomie dorównującym chamstwu prowadził nie będę.

Polskignom wytłumaczyl Ci to dosc lopatologicznie ale bardzo trafnie, nie rozumiesz roznicy, to sie nie napinaj bo Ci zylka peknie i nici z dalszych podrywow.

Jak na ta chwile to chamstwem z Twojej strony jest zaproponowanie zebym "pokazal Ci moja zone", ot taka nie pisana zasada ze nie tykamy w zaden sposob rodziny ktora Ty zlamales i gdybysmy byli z tego samego miasta to pofatygowalbym sie zebys zaproponowal mi to prosto w twarz.

Jest pare osob stad ktore ja widzialo, ja uwazam ze jest piekną kobietą nie tylko dla tego ze to moja zona.

Wiec jak chcesz bardzo zobaczyc moja zone, zapraszam do Poznania, jak zechce Ci poswiecic choc 10 minut, stawiam skrzynke wodki.

Czy Ci dorownuje??
Nie mam pojecia, oceniam tylko to co tu wypisujesz i jak dla mnie to brednie i bynajmniej nie z tego powodu ze sa nie prawdziwe tylko z tego ze takie "poradnictwo" jak tu uprawiasz jest o kant dupy rozbic bo nie mozna pomoc komus bez diagnozy, a Ty takowa stawiasz na podstawie kilku linijek tekstu i podajesz jak kto powinien sie zachowac albo czego sprobowac.

Chcesz blyszczec i blyszczysz, ci ktorzy sa na poziomie dyskotekowego podrywu lykaja "rady" jak mlody pelikan, ciut bardziej doswiadczeni sie poprostu z tego smieja.

Splycasz temat, podajesz gotowce ktore nijak sie maja do konkretnych sytuacji.
rownie dobrze mozna zaproponowac tutaj trening osobie ktorej sie na oczy nie widzialo, beda efekty czy zakwasy i zniechecenie?

Z mojej strony to wszystko, a Ty sie bron dalej.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
ale sie wszyscy zbijacie z niego frown a pomijajac niektore glupie pomysly to wiedze o kobietach ma ogromna. I nie tylko o okolodyskotekowych straszydlach. Wszystkie sa takie same tongue tylko niektore sprowadzone juz na zla droge laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Biszop a jaką Ty masz wiedzę, ze wiesz co działa na kobiety z pod dyskoteki a co działa na kobiety z koła różańcowego? Wszystkie są takie same, tylko dzielą się na dwie grupy: emocjonalne i imprezowiczki. Nawet te imprezowiczki są emocjonalne. Każda kobieta jest emocjonalna, tylko nie każda się na Ciebie otworzy, bo boi się, ze ją skrzywdzisz. Co do Twojej żony to odpowiedziałem Ci na to, ze wysuwasz bezpodstawne stwierdzenia jakobym zadawał się ze szmatami. Nie oceniaj mnie przez pryzmat swojej osoby. ja siebie szanuję.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
może pokażesz swoją żonę, co?

A moze Ty swoje, zony i dziecka?

Nie pokazesz?
Wstydzisz sie?

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Experto
A teraz do okołodyskotekowych straszydeł...może pokażesz swoją żonę, co?

Pijesz to samo co Nirtz, przyznaj sie grin

Moze brakuje mi wiedzy psych, ale mojej zonie nie i wrzucam jej raz na jakis czas Twoje wypowiedzi grin
W skrocie to pyta sie tylko czemu jeszcze nie zostales zbanowany smile

Twoja żona jest psychologiem? smile jaka specjalizacja? psychologia stosowana jak mniemam? Zaproś ją na mecz.pl chętnie z nią podyskutuję skoro ma fachową wiedzę ale inne poglądy niż ja wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by lupus
może pokażesz swoją żonę, co?

A moze Ty swoje, zony i dziecka?

Nie pokazesz?
Wstydzisz sie?

Nie nie wstydzę się. Ale ja nie mówię, że Biszop zadawał się ze straszydłami...Biszop powiedział, ze się zadaję ze straszydłami to chciałem sie przekonać z kim on sie zadaje skoro uważa sie za takiego, który ma same najładniejsze kobiety. Proste, no nie? smile

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Hmm mad smirk

...a Biszop powiedzial, mamo a Biszop powiedzial:] smirk
Nie wspomnialem o Twojej rodzinie ni slowa,
o lachonach napisalem "ze zajmujesz sie sprawami..."
czytaj ze zrozumieniem i nie wyciagaj czegos co nie zostalo napisane tylko po to zeby miec powod do swoich podjazdow w moim kierunku, chcesz sie bronic, rob to ale sensowniej bo sie wkopujesz.

Krytykuje to co tu wypisujesz, a nie z kim sie zadajesz.

A jak chcesz podyskutowac i przedstawic swoje poglady zapraszam do Poznania, chetnie poznam takiego wyrwij-speca, pojdziemy na najlepsza jaka znam impreze w miescie i poznam Cie z moimi znajomymi, z przyjemnoscia bede podziwial Twoje podboje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
wyrwij-speca

Dobre :GRIN:

:PIWO:

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
"Wyslalem wszystkim znajomym kilka tekstow by Perniczek -> znany i ceniony guru zajmujacy sie sprawami lachonow i okolodyskotekowych straszydel."

No Biszopku tutja napisałeś, że zajmuję sie straszydłami...

Ps. Ja się nie bronię, bo Twoje wypowiedzi nie są dla mnie atakiem wink

"Wyslalem wszystkim znajomym kilka tekstow by Perniczek -> znany i ceniony guru zajmujacy sie sprawami lachonow i okolodyskotekowych straszydel."

No Biszopku tutja napisałeś, że zajmuję sie straszydłami...

Ps. Ja się nie bronię, bo Twoje wypowiedzi nie są dla mnie atakiem wink

Pogrubione jest dla Ciebie tożsame z obcujący/zadający się??
Współczuje.

Wpadniesz do Poznania, wiele osob z forum juz tutaj goscilem, nikt specjalnie nie narzekal, zapraszam:)

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Trochę mam daleko z Łęcznej... ale jak będę to z pewnością Cię odwiedzę.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Ja też bym w końcu chciał coś wyrwać, choćby największe straszydło, byle co, byle było. Pierniczek nie pisz mi tu o psychologii, tylko wpisz kilka tekstów żeby po ich wyrecytowaniu na bezdechu laska była moja. No proszę Cię, bo wakacje, przerwa od szkoły... No wrzuć coś mój Mistrzu smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Kolejna ironia laugh Nawet najlepszym tekstem nie zdobędziesz kobiety jeżeli jesteś idiotą. Żeby zdobyć kobietę zmiana musi się zacząć w Tobie. Musisz stać się najlepszą wersją siebie. Zmusić siebie do solennego postanowienia, że nie będziesz już żył jak człowiek drugiej kategorii żeby dążyć do tego aby Twoje życie stało się doskonałe. Na łożu śmierci nikt z nas nie będzie żałował, że nie siedział więcej przed komputerem czy że nie zagrał więcej typów na kuponie. Będziemy żałować, że tak mało się bawimy, bo nigdy nie można bawić sie za dużo. Pisząc ten post mam nadzieję, ze choć do 1% użytkowników mecz.pl to trafi...że chociaż ten jeden procent zrozumie, że życie jest zbyt krótkie żeby czytać sprzeczki Biszopa i Pierniczka o byle gówno... pzdr

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
pierdniczek a ty robiłeś sobie kiedyś testy na HIV ?

wredota
wredota
Originally Posted by DOMINICCA
pierdniczek a ty robiłeś sobie kiedyś testy na HIV ?

a ty robilas sobie testy na IQ?

wredota
wredota
Sledze ten temat od jakiegos czasu i wnioskuje ze czesc uzytkownikow srajacych tutaj zarem nie potrafi czytac ze zrozumieniem albo ma zbyt malo odwagi aby sprawdzic pewne rzeczy zanim zaczna szydzic. Jednym slowem gowniarstwo. Nie widzicie czy nie chcecie widziec ze to co sie ciagle tutaj przewija z postow pierniczka to odpowiednia postawa faceta. Slowa sa mniej wazne jesli masz odpowiednia postawe i nastawienie. Gosc pokazuje wam pewne zachowania ktore sprawdzaja sie w kotakacktach z wiekszoscia kobiet ktore maja urode i sa tego swiadome. Wiadomo ze najlatwiej jest wyszydzic i zgrywac wielkiego kozaka ale moge sie zalozyc ze wiekszosc z tych szydercow ma pelne gacie jak w ich poblizu pojawia sie ladna kobieta a nawet gdy juz zbiora wszystkie poklady odwagi to itak szans nie maja zadnych.
Podsumowujac jesli ktos chce byc w zwiazku/spotykac sie z pieknymi kobietami to musi przejawiac pewne cechy o ktorych miedzy innymi pisal tutaj pierniczek.
Zeby nie bylo tak wszystko zgodnie to napisze ze nie zgadzam sie z tym ze kasa nie ma znaczenia - bo ma wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
no to bukma podyskutujemy na temat tej kasy. Dlaczego kobiety lecą na kasiastych facetów? Dlatego, ze posiadają kasę? nieeee... Kasiasty facet, to facet, który potrafi o siebie zadbać, a więc kobieta myśli sobie, ze skoro ten facet potrafi zadbać o siebie to będzie też potrafił zadbać o nią. Kasa jest symbolem władzy, niezależności, inteligencji, a czasami nawet przebiegłości i pewności siebie. Od zawsze wiadomo, ze tam gdzie jest kasa i tam gdzie są sportowe samochody tam są piękne kobiety. Dlaczego? Bo obie strony sie przyciągają... kobiety chcą facetów, którzy potrafią o siebie zadbać, a mężczyźni chcą pięknych kobiet zeby inni faceci im tego zazdrościli. Ale nigdzie nie ma mowy o kasie? Kobiety nie pragną kasy, tylko faceta z kasą. Ale dlatego, ze taki koleś jest w pewnym sensie niezależny. Oczywiście zdarzają sie kobiety, które patrzą tylko na portfel ale to są szczątkowe przypadki. Kobiety od milionerów wolą badboyów, gangsterów, dilerów, alfonsów...dlaczego? Bo są to faceci, którzy robią coś czego nie robią 1000 innych facetów. Oni mają przede wszystkim jaja! A jaja są po to żeby ich używać, a nie po to żeby sie coś między nogami huśtało... W zdobywaniu najpiękniejszych kobiet wszystko zaczyna się w głowie. Musisz zrozumieć, ze masz większą wartość niż ta kobieta, że możesz sie z nią spotykać jak równy z równym i że ona gdy Cię pozna ma sama z siebie zabiegać o Twoje względy. Facet, który chce być pionierem w kontaktach z kobietami musi być jak narkotyk. Musi uzależniać, tak żeby kobieta po kilku dawkach sama przychodziła po więcej. To wcale nie jest takie trudne ale wymaga sporo nauki. Możecie osiągnąć w życiu wszystko co chcecie jeżeli tylko znajdziecie w sobie motywację żeby to osiągnąć. Wszystko zaczyna się w głowie. To w głowie tworzysz sobie wizję, ze otaczasz się pięknymi kobietami i stopniowo krok po kroku dążysz żeby tak było. Na początku będziesz popełniał błędy, ale te błędy będą budowały Twoje doświadczenie. Zapamiętaj sobie: mózg to Twoje największe aktywa. Tego co masz w głowie nikt Ci nie zabierze! Dlatego polecam wiedzę z zakresu psychologii, bo przydaje się w każdej dziedzinie życia. W każdej. W pracy, podczas rozmów kwalifikacyjnych, w domu, w szkole, po prostu wszędzie. Jak umiesz obcować z innymi ludźmi to możesz wszystko. pzdr

I see dead people
I see dead people
Otwórz karva kierunek na UW - prywatne studia "U Pierniczka" laugh

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, poozon, cigar, 11kera11, Lukasz111), 1,465 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,860
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025