Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 13 1 2 11 12 13
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
shane kobitka z Bydgoszczy jest grin

Bonus: Unibet
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
przydal by sie come back Mruza, przyznam

bardzo ladna dziewoja Falson grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by prowizorka
a tu dwie fotki prawdopodobnie juz z magazynu:

[Linked Image]

[Linked Image]

Piękna Ana szuka pana

Uwierzycie?! Ona nie ma faceta, choć marzą o niej miliony. Najseksowniejsza (i najlepsza) tenisistka świata czeka na wielką miłość. Magazynowi FHM nie tylko zapozowała do zdjęć, ale też zdradziła, co zrobić, by ją poderwać.

Dzięki prześlicznej 21-latce z Serbii tysiące facetów zainteresowały się tenisem. No, może nie całym, ale przynajmniej numerem jeden w rankingu. Ana Ivanović bije na głowę Marię Szarapową (22 l.), uznawaną dotąd przez wielu za symbol seksu. Popatrzcie tylko na te zdjęcia! - Nie mam chłopaka, ciężko o to, kiedy się jeździ z turnieju na turniej - mówi Serbka. - Poza tym faceci popełniają ogromne błędy, kiedy usiłują mnie poderwać. Najczęściej się zdarza, że proszą o jej numer telefonu, a kiedy już go poda - zasypują ją SMS-ami albo bez przerwy wydzwaniają.

Ana zdradziła też, że najbardziej podobają jej się mężczyźni w typie George'a Clooneya (wysocy, z ciemnymi włosami) albo podobni do Michaela Scofielda, bohatera serialu "Prison Break" ("Skazany na śmierć"). - Ale i tak najważniejsze, żeby był zabawny. Takich po prostu kocham! - zapewnia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marcel
Ana zdradziła też, że najbardziej podobają jej się mężczyźni w typie George'a Clooneya (wysocy, z ciemnymi włosami) albo podobni do Michaela Scofielda, bohatera serialu "Prison Break" ("Skazany na śmierć"). - Ale i tak najważniejsze, żeby był zabawny. Takich po prostu kocham! - zapewnia.

Nie jestem podobny ani do Kluneja, ani do Skołfilda, ale jestem zabawny. To oznacza, że mam szanse hura laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Szewa

Nie jestem podobny ani do Kluneja, ani do Skołfilda, ale jestem zabawny. To oznacza, że mam szanse hura laugh

Na pewno spodobają jej się żarty o ślimakach laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ona ma szanse ?

[Linked Image]

http://fakty.interia.pl/galerie/fakty/ma-szanse/zdjecie/duze,799825,7,191

wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Bankier$
Originally Posted by Szewa

Na pewno spodobają jej się żarty o ślimakach laugh

Koniecznie trzeba tego goscia od slimakow odbanowac, dowcipy mial przednie, Ivanowic by na nie upolowal grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
trzeba jej wysłać na mejla linka do tematu śmieszne i niech sama wybiera kto jest najsmieszniejszy laugh

N
member
member
N Offline
Hey,

Naprawdę niezłe laski z konkursu miss

pozdrawiam słonecznego weekendu

Norbert

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czemu tego neosport jeszcze nikt nie zbanował?

Strona 13 z 13 1 2 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (poozon, betowiec), 2,692 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,827
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025