|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Prawy klik na miejscu powyżej paska i dalej sam się domyślisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Da się sciągać na dysk filmiki z googlevideo ? Kiedyś był taki ładny link i się zapisywało, teraz już : tego nie ma, nie mogę znaleźć  pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra takiproblemik mam kupilem dysk 250gb baracude, ale mam stara plyte glowna pokupywalem wsyztskie potrzebne tasmy przejsciowki sciagnalem nowego biosa popodpinalem wsio i nie wykrywa mi dysku czy ktos ma jakies sugestie ? z gory dzieki
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
probowales ograniczyc transfer za pomoca zworki na dysku? (z sata II na sata)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poratujcie kluczem do ultra mp3 v1.52 pod symbiana60, IMEI podam na pw.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Da się sciągać na dysk filmiki z googlevideo ? Kiedyś był taki ładny link i się zapisywało, teraz już : tego nie ma, nie mogę znaleźć  pozdr www.keepvid.com [ keepvid.com]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. W sobotę kupuje drugi komputer do domu i jako że nigdy nie miałem Visty to mam pytanie : co kupić ? Windows XP Home czy Windows Vista 32? ceny są podobne w granicach 250zł. I drugie pytanie: o co tu chodzi? czemu ten XP taki tani? czy on jest legalny jak go kupie? czy nie będę miał problemów z jego legalnością w razie jakiegoś nalotu? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=388983608Szczególnie interesuje mnie to zadanie w aukcji: Transakcja przeprowadzana jest zgodnie z warunkami licencji Microsoft OEM. Program sprzedawany jest z komputerem bądź jego elementem (zgodnym z licencją OEM) z jakim został wcześniej zakupiony (w tym wypadku z niesprawnym komputerem DELL OPTIPLEX GX1 PII 350MHz w podstawowej konfiguracji). Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. W sobotę kupuje drugi komputer do domu i jako że nigdy nie miałem Visty to mam pytanie : co kupić ? Windows XP Home czy Windows Vista 32? ceny są podobne w granicach 250zł. I drugie pytanie: o co tu chodzi? czemu ten XP taki tani? czy on jest legalny jak go kupie? czy nie będę miał problemów z jego legalnością w razie jakiegoś nalotu? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=388983608Szczególnie interesuje mnie to zadanie w aukcji: Transakcja przeprowadzana jest zgodnie z warunkami licencji Microsoft OEM. Program sprzedawany jest z komputerem bądź jego elementem (zgodnym z licencją OEM) z jakim został wcześniej zakupiony (w tym wypadku z niesprawnym komputerem DELL OPTIPLEX GX1 PII 350MHz w podstawowej konfiguracji). Pozdrawiam czyli tego WINDOWSA mozesz uzywac tylko na tym DELLu (jak go sobie naprawisz)
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
co sądzicie o nowej wersji Mozilli 3.0 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co sądzicie o nowej wersji Mozilli 3.0 ? na kompie stacjonarnym zainstalowalem i masakra  jak otworze kilka linkow w nowych kartach, to zadna sie nie laduje. musze wlaczac pojedynczo. wyslwietlanie stron w adresie do dupy, bardzo nieczytelne. i przy przechodzeniu do nastepnej karty niektore strony sie od nowa otwieraja  naprawde nowy firefox to dla mnie straszny badziew. Pewnie wszystko da sie poustawiac, ale nie chce mi sie bawic i szukac po innych forach jak to zrobic, jako zwykly uzytkownik oczekuje ze wszystko bedzie idealnie Dlatego na laptopie zostawilem sobie stara poczciwa  mozille 2.0.0.15 i zadnych problemow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos musialo sie pokaszanic bo ja mam 3,0 i mi dziala ok a w porownaniu do wczesniejszej wersji zaobserwowalem tylko zmiany kosmetyczne, ktore nie do konca mi sie podobaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co sądzicie o nowej wersji Mozilli 3.0 ? na kompie stacjonarnym zainstalowalem i masakra  jak otworze kilka linkow w nowych kartach, to zadna sie nie laduje. musze wlaczac pojedynczo. wyslwietlanie stron w adresie do dupy, bardzo nieczytelne. i przy przechodzeniu do nastepnej karty niektore strony sie od nowa otwieraja  naprawde nowy firefox to dla mnie straszny badziew. Pewnie wszystko da sie poustawiac, ale nie chce mi sie bawic i szukac po innych forach jak to zrobic, jako zwykly uzytkownik oczekuje ze wszystko bedzie idealnie Dlatego na laptopie zostawilem sobie stara poczciwa  mozille 2.0.0.15 i zadnych problemow  zgadzam sie, a najbardziej denerwujace jest to odswiezanie sie stron podczas klikania na inne zakladki. Tzn otwierasz jedna zakladke i potem druga i kiedy ta druga sie laduje, a Ty wejdziesz na pierwsza i potem wrocisz na druga, to ta druga sie odswieza i zaczyna ladowac od nowa. Alez to wkur*iajace!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Kurwa mac znow to samo, tak jak z czytnikiem kart. O co tu chodzi? Mam sp 3 windows XP. Cos w biosie? Z rejestrami nie wierze. Na kazdej usb to samo doradzcie, jak nie pytam forum specjalistyczne. :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Herkules pomocy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zadne rejestry. Nikt nie jest w stanie Ci pomoc bo malo informacji napisales. Jakie urządzenie podłaczasz? do laptopa czy stacjonarki? Przez koncentrator?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zadne rejestry. Nikt nie jest w stanie Ci pomoc bo malo informacji napisales. Jakie urządzenie podłaczasz? do laptopa czy stacjonarki? Przez koncentrator? Podlaczam do komputera stacjonarnego XP Professional SP3. Probowalem podlaczyc zarowno czytnik kart pamieci jak i pendriva. Usb 2.0 Sterownikow nie mam w koncu to XP u innych dzialaja oba urzadzenia. Cos jeszcze chcesz wiedziec? To tez nic nie dalo http://www.download.net.pl/414/VIA-USB-20-Driver/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wada windowsa czy co za cholera?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A przed instalacja sp3 tez miales takie problemy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A przed instalacja sp3 tez miales takie problemy? Wlasnie po nowym windowsie tak sie zrobilo. Windows XP Pro Corporate SP3 PL Multiboot zintegrowane IE7, WMP11 i łatki krytyczne i zalecane które ukazały się do 04.05.2008 Cos takiego mam. Wlasnie nikt mi pomoc nie potrafi, pewna osoba ma ten sam Windows i jest ok :/
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|