|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I co doszły do Was wypłaty kasy? Bo u mnie dalej nic... Parodia ze strony unibetu po prostu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
I co doszły do Was wypłaty kasy? Bo u mnie dalej nic... Parodia ze strony unibetu po prostu. Nie doszły. Wiele osób jak ja czeka grubo ponad tydzień. Szkoda, że Unibet nie potrafi załatwić tego honorowo. Zwalają winę na jakiś earthport, późiej od środy niby miało być OK, a mijają 2 dni i wypłat dalej nie ma. Nie obchodzi mnie czy mają konto w banku ochrony środowiska czy w skoku stefczyka. Powinni do diabła ruszyć tyłki i rozwiązać ten problem. Chyba nie chcą aby ludzie zaczęli ich podejrzewać o utratę płynności finansowej?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,
Wczoraj wieczorem zleciłem wyplate z Unibetu na moneybookers a dzisiaj pieniądze sa juz na koncie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I co doszły do Was wypłaty kasy? Bo u mnie dalej nic... Parodia ze strony unibetu po prostu. u mnie wczoraj na koncie sie pojawila, czyli dokladnie tydzien czekania
|
|
|
|
|
member
|
|
member
u mnie wczoraj na koncie sie pojawila, czyli dokladnie tydzien czekania Cigano, a na jaki bank wypłacałeś jeśli można wiedzieć? Bo ja zlecałem kilka wypłat w tamtym tygodniu, na różne konta, w różnych bankach i nigdzie nie doszło  A jak u innych? Powpływały dziś przelewy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W końcu doszły do mnie zaległe przelewy. A ktoś już wie może czy zyskali całkowitą płynność finansową? Bo chciałbym zlecić kolejny przelew, ale jak znowu mam mieć kasę zamrożoną przez ponad tydzień to się zastanowię 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
W końcu doszły do mnie zaległe przelewy. A ktoś już wie może czy zyskali całkowitą płynność finansową? Bo chciałbym zlecić kolejny przelew, ale jak znowu mam mieć kasę zamrożoną przez ponad tydzień to się zastanowię  Ja też dostałem przelewy (pewnie wszyscy już otrzymali). Widać, że problem rozwiązany. Ale póki co przerzucam się na jakiś czas do innego buka. Ale będę bacznie śledził wasze opinie i jak się UNI poprawi to niewykluczone, że tam wrócę.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja z nimi gadalem przez meile to stwierdzili iz maja problemy z ta firma co zajmuje sie ich wyplatami. aktualnei 2 wyplaty z unibetu i betklicku przyszly w poniedzialek chyba wszystko wrocilo do normy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działa wam opcja depozytu przez netellera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coronach, gdzieś słyszałem że dzisiaj Neteller ma jakieś prace konserwacyjne i może nie działac poprawnie. Może to jest powód?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kolejny brak oferty z siatki, szkoda gadać, nawet bet-at-home zdążył skopiować kursy z któregoś serwisu bukmacherskiego, a tu śpią, ojjj
[img]http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.coylerepro.com/aboutCoyle/aboutCoyle_images/minus.gif&imgrefurl=http://www.coylerepro.com/AboutCoyle/aboutcoyle.asp&h=35&w=39&sz=1&hl=pl&start=4&um=1&tbnid=E0JxUUqbqq2DJM:&tbnh=35&tbnw=39&prev=/images%3Fq%3Dminus.gif%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG[/img]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kolejny brak oferty z siatki, szkoda gadać, nawet bet-at-home zdążył skopiować kursy z któregoś serwisu bukmacherskiego, a tu śpią, ojjj [ Linked Image]
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
[ Linked Image]  oczywiście źle rozliczone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jako LL przeszedł dalej  moze ktoś spradzić czy już można robić depozyty przez netellera? bo ja nie moge Uni odpalić w pracy.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ech ten Unibet! Wyszukałem sobie dziś typ w tenisa. Prześledziłem kilka firm aby porównać kursy. Unibet miał najwyższy 4,9 ... w innych firmach od 4,5 w dół. Więc wpłacam do unibetu okrągłą sumkę, stawiam i .... zakład nie zostaje przyjęty, czekam, kupon poszedł do zaakceptowania. Po 15 min sprawdzam i "zakład unieważniony". Nie przyjęli mi nawet za 1 zł. Wchodzę ponownie w dany mecz tenisa, który chciałem postawić i kurs już 4.35 ! Szlag by to trafił, specjalnie do nich wpłaciłem kase bo mieli 4,9 ! Po zbiciu na 4,35 już mi się nie opłaca tam grać i dałem w innym buku po 4.5 . Ale kasa zamrożona. Znowu muszę czekać aż wypłata wróci z Unibetu. Chamstwo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A najlepsze, że jeśli zlecisz teraz wypłatę to obciążą Ciebie prowizją za to, że nic nie zagrałeś a chcesz kasę wypłacić. Chyba na unibecie też tak jest. Dlatego ja "dzielę" sumę wpłaty. I w "częściach" obstawiam. Bo po co mam zamrażać kasę na buku. Mogłeś lekko wpłacić zagrać, ponownie lekko wpłacić i zagrać. A jak już Ciebie zlimitują albo spadnie kurs to dograć tam gdzie jest lepszy kurs w innym buku. To może śmieszna metoda... ale co zrobić z lipnymi bukami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oznajmiam, że z wypłatami jest już wszystko w porządku. Ostatni przelew szedł grubo poniżej 24 h 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ech ten Unibet! Wyszukałem sobie dziś typ w tenisa. Prześledziłem kilka firm aby porównać kursy. Unibet miał najwyższy 4,9 ... w innych firmach od 4,5 w dół. Więc wpłacam do unibetu okrągłą sumkę, stawiam i .... zakład nie zostaje przyjęty, czekam, kupon poszedł do zaakceptowania. Po 15 min sprawdzam i "zakład unieważniony". Nie przyjęli mi nawet za 1 zł. Wchodzę ponownie w dany mecz tenisa, który chciałem postawić i kurs już 4.35 ! Szlag by to trafił, specjalnie do nich wpłaciłem kase bo mieli 4,9 ! Po zbiciu na 4,35 już mi się nie opłaca tam grać i dałem w innym buku po 4.5 . Ale kasa zamrożona. Znowu muszę czekać aż wypłata wróci z Unibetu. Chamstwo. A co ty myslisz ze z frjerami masz doczynienia .Unibet to nie Expekt ktory wsyatawia mecz np z ml na 1:00 a spotkania grane sa o 19:00 .co lepsze zaklady rozlicza jako wygrane 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|