londek, no okres sredni, myslalem, ze sie uda w knajpie wktorej robilem rok temu... ale menago za duzo wali w nocha i nie ogarnia chyba co sie dzieje ;]
londek, no okres sredni, myslalem, ze sie uda w knajpie wktorej robilem rok temu... ale menago za duzo wali w nocha i nie ogarnia chyba co sie dzieje ;]
do białej gorączki doprowadził mnie Kunitsyn, a ponieważ jest późno i nie mogę wyładować emocji to popiszę sobie tu:
tacy zawodnicy powinni albo nie uprawiać zawodowo sportu albo zatrudnić psychologa, i tu nie chodzi o to, że on ma 40-15 i przegrywa gema bo to się zdaża, on wyraźnie przegrał mecz w głowie, pierwszy set 5-5 i 5 zmarnowanych bp, przy przewadze przeciwnika potrafił wygrać piłkę przy drugim serwisie (wygrał 2/3 przy gp), oczywiście pełne gacie i przegrywa tego gema, przy *5-6 ma 15-30 i robi DF'a, no przecież idiota ! później wali asa z drugiego serwisu zapewne ryzykując, no po prostu pomyleniec ! oczywiście po kilku przewagach przegrywa seta 5-7 cały czas mając w głowie te 6 bp zamiast mózgu, drugi set 2 razy ma 30-15* i 2 razy czuje szanse na bp i już pełne gacie i nic z tego nie ma, przy *2-3 15-30 i co robi ? oczywiście DF'a bo ma do jasnej anielki papkę zamiast mózgu, później to już tylko był na korcie, a przeciwnik kończył mecz, śmiejcie się, że oceniam to po cyferkach, ale nie zdarzyło mu się to raz ale dobre kilka razy i zajął u mnie honorowe 3 miejsce na liście tenisistów bez mózgu (zaraz za Blake'iem i Wawrinką)
na tvp2 leci właśnie "dokument" o konkurach piękności w juesej dla dziewczynek w wieku do lat 8 występują wytapetowane jak lampucery z Twistys, peruki, totalnie wyreżyserowane zachowanie na scenie
no kierwa nie mogę, to zakrawa o totalny brak moralności i totalny debilizm tego narodu
na tvp2 leci właśnie "dokument" o konkurach piękności w juesej dla dziewczynek w wieku do lat 8 występują wytapetowane jak lampucery z Twistys, peruki, totalnie wyreżyserowane zachowanie na scenie
no kierwa nie mogę, to zakrawa o totalny brak moralności i totalny debilizm tego narodu
Akurat już byłem na letkim plusie w expie. Ale akurat musiałem więcej uderzyć w nie odpowiednim czasie, zamiast konsekwetnie trzymać się gry :/ A i jeszcze to że nikt nie odpisał w sprawie na temat nosa