|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
nawet ja bym wydymal zakościelnego:P buahhhhhhhhhhh no comment w taka nieogoloną  fuj  To Listek jest dobrym kandydatem chyba dla co poniektórych  Jak to pisal w odpowiednim temacie Kuba - 'ale ze Listek goli dupe, tego się nie spodziewałem' :grIN:  Aż mi się humor poprawił jak troche ten temat poczytałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nagla sprawa  Szukam jakiegos fajnego aforyzmu na dedykacje do Kamasutry ktora jest prezentem slubnym. Jakis krotki tekst zartobliwy, a zarazem prawdziwy z podtekstem erotycznym. Szukalem w necie, ale malo co mi sie podobalo. Cos w ten desen najlepiej: "Faceci są jak krokodyle. Cała siła w ogonie. Kobiety za to jak konserwy. Najpierw je musisz otworzyć, a potem skonsumować. otwieranie = gra wstępna" Mam czas do wieczora 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jakby to był prezent jedynie dla pana młodego to : "Ćwicz z żoną do upadłego i trzymaj ją z dala od Zakościelnego"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby to był prezent jedynie dla pana młodego to : "Ćwicz z żoną do upadłego i trzymaj ją z dala od Zakościelnego" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jakby to był prezent jedynie dla pana młodego to : "Ćwicz z żoną do upadłego i trzymaj ją z dala od Zakościelnego" Może Ty wieszczem powinieneś zostać...
|
|
|
Link skopiowany do schowka