|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Lada chwila system płatności Ukash wejdzie pełną parą do Polski i po raz pierwszy będziemy mieli szybki, sprawny i anonimowy system płatności podobny do używanego na zachodzie Paysafecard. Ponad 4.000 punktów w kraju zacznie sprzedawać Ukash na podobnych zasadach jak dzisiaj się kupuje doładowanie do telefonu. Idziesz do kiosku, kładziesz kasę i dostajesz wydruk z terminala zawierający kod. Wystarczy go wklepać na stronie buka i konto zostaje "doładowane". 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Jestem pod wrażeniem  ciekawe jak to sie przyjmie w Polsce, nie ukrywam ze jest to lepsze od przelewy24 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A czy w drugą strone tez działa? tzn wyplacanie pieniedzy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam: ten system płatności jest extra!  Będzie można tak jak karty pre-paid do tel. - doładowac sobie konto u buka, kupując np. kod na 100zł na stacji bezynowej. Idziesz do domu, wklepujesz kod i...ogrywasz buka - jakie to proste!  Nie mogę się doczekać jak to wejdzie w Polsce i też jestem ciekawy czy się przyjmie tutaj? dj
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hmm a w czym to lepsze od MB, płacenia kartą, bądź przelewów24?
|
|
|
|
|
|
|
Własnie,w tym lepsze,-ANONIMOWOŚĆ!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem w szoku  Oby wypaliło, bo to czy sie przyjmie to jestem pewny. Przede wszystkim wygoda wygra. 4 tyś punktów to ogrom czyli nie trzeba będzie daleko szukać. Conrad ta "lada chwila" to mniej więcej jaki okres czasu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz sprawdzałem z ciekawości i wychodzi że można zasilić do 3,5 tyś no to ładnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anonimowosc, cos jeszcze ? nadal nie wiem czemu sie podpalacie,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anonimowosc, cos jeszcze ? nadal nie wiem czemu sie podpalacie, nie tylko anonimowosc, mysle ze mniej problemow ale i bezpieczniej i taniej MB prowizje i blokady konta NT tez czasami przyblokuje P24 czasami nie zadziala jak trzeba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anonimowosc, cos jeszcze ? nadal nie wiem czemu sie podpalacie, nie tylko anonimowosc, mysle ze mniej problemow ale i bezpieczniej i taniej MB prowizje i blokady konta NT tez czasami przyblokuje P24 czasami nie zadziala jak trzeba ja nie mialem jeszcze wiekszych problemow ale masz racje, szczegolnie grajacym grubo bedzie sie oplacac pofatygowac do ukasha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko gdyby jeszcze tak w drugą strone działo  cieszymy sie z teo że płacimy ale jak tu jeszcze bezpiecznie i szybko no i anonimowo wypłacic 
|
|
|
|
|
|
|
Jestem w szoku  Oby wypaliło, bo to czy sie przyjmie to jestem pewny. Przede wszystkim wygoda wygra. 4 tyś punktów to ogrom czyli nie trzeba będzie daleko szukać. Conrad ta "lada chwila" to mniej więcej jaki okres czasu  Z moich informacji wynika, ze w ciągu miesiąca powinni wystartować w Polsce. Dobrze, że zdecydowali się wejść do Polski zanim pojawił się tu Paysafecard, bo ci to od lat tu "wchodzą" i jakoś nie potrafią się zebrać do kupy. Ukash to świetny pomysł, skoro mogę w kiosku doładować sobie komórkę to czemu nie konto u buka? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
spoko gdyby jeszcze tak w drugą strone działo  cieszymy sie z teo że płacimy ale jak tu jeszcze bezpiecznie i szybko no i anonimowo wypłacic  No właśnie jak anonimowo wypłacić? Może ktoś wie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
anonimowosc, cos jeszcze ? nadal nie wiem czemu sie podpalacie, nie tylko anonimowosc, mysle ze mniej problemow ale i bezpieczniej i taniej MB prowizje i blokady konta NT tez czasami przyblokuje P24 czasami nie zadziala jak trzeba ja nie mialem jeszcze wiekszych problemow ale masz racje, szczegolnie grajacym grubo bedzie sie oplacac pofatygowac do ukasha a szczegolnie tym ktorzy nie maja konta bankowego i gotowke ze soba a zachcialoby im sie zagrac mecze po 20 bo kupon z ziemniaka umoczyli juz o 18 a jak kazdy wie ziemniaki otwarte do 18 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dobra ojcowie, już wszyscy wiemy jak to będzie się wspaniale wpłacać więc przystopujcie z tymi zachwytami...
teraz proszę o odpowiedź na pytanie jak można poprzez "toto" wypłacić? w czym to ma być lepsze od dotychczasowych metod i najważniejsze: czy będzie anonimowe???
|
|
|
|
|
|
|
Ukash służy do wpłat, podobnie jak w kiosku możesz zasilić komórkę a nie "zdjąć z niej kredyt".
Wypłaty odbędą się dotychczasowymi metodami (Moneybookers, itd.), to jest chyba oczywiste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Własnie,w tym lepsze,-ANONIMOWOŚĆ!!! co mi po anonimowym wplacaniu jak juz anonimowo nie wyplace?  dla mnie to nic rewelacyjnego i korzystac z tego nie bede, bo i po co? mam mb i to mi wystarcza w 100%...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dokładnie,taka podnietka a przecież tu chodzi ludzie o wypłaty a nie o wpłaty:)Celem jest wypłacać od buka:D! Co po anonimowości przy wpłacie jak wypłata już nie może być anonimowa.Grzany temat ostro nie rozumie dlaczego
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|