Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 2 1 2
Luc Nilis
Luc Nilis
podaje przykładowy filmik z zapisem dziwnych i niewytłumaczalnych zjawisk...
myslicie ze tam naprawde ktos na nas patrzy czy jest to czysta komercha i robienie sobie jaj ? wierzycie w duchy ? grin

Bonus: Unibet
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Jka chcecie coś naprawdę mocnego, to polecam Egzorcyzmy Anneliese Michel - to jest dokument, który zrobił na mnie przeogromne wrażenie. Na podstawie tej historii nakręcono film "Egzorcyzmy Emily Rose".

Link do cz.1 (kolejne już łatwo znajdziecie)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by _Way_
Jka chcecie coś naprawdę mocnego, to polecam Egzorcyzmy Anneliese Michel - to jest dokument, który zrobił na mnie przeogromne wrażenie. Na podstawie tej historii nakręcono film "Egzorcyzmy Emily Rose".

Link do cz.1 (kolejne już łatwo znajdziecie)
Ogladalem tylko dlaczego nawet na slabej jakosci nie nakrecili choc na chwile tej dziewczyny?

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Ale chodzi Ci o nakręcenie kamerą jej samej??
Jeżeli tak, to wg mnie oni nie mieli sprzętu- zresztą jak sami mówili w filmie, sam zapis dźwiękowy egzorcyzmów to było coś niespotykanego..
Wiele osób wietrzy tu mistyfikację- ja się na ten temat nie chcę kłócić, bo dla mnie to nie ma sensu- wierzysz albo nie- twoja prywatna sprawa.
Ja wierzę w jedno- instytucje egzorcysty.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zgadzam sie egzorcysci istnieja, ale to nie opetanie przez diabla(lucyfera), a raczej psychiczne sprawy.

Dziewczyna miala cos z glowa, niby latala po pokoju sufit dol, sufit dol... Na prawde w to wierzysz?

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Nie wiem czy wiesz, ale pierwsze co robi egzorcysta gdy ktoś przyjdzie prosić go o pomoc, to wysyła go do psychitary i sami egzorcyści przyznają, że opętania to mały procent osób się do nich zgłaszających.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Z wczesniejszym postem chodzilo mi o osoby "opetane" a nie o egzorcystow. Zle sprecyzowalem na szybko wink
Filmy, ktore ujawniaja takie sprawy dokladnie nie wiem komu i czemu sluza. Powinny to byc poufne informacje dla ludzi, ktorzy sie tym zajmuja.

Nie dlugo wrzuce w dobrej jakosci, jesli kogos interesuje ten dokument. Tylko dajcie znac.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Nie wiem czy wiesz, ale pierwsze co robi egzorcysta gdy ktoś przyjdzie prosić go o pomoc, to wysyła go do psychitary i sami egzorcyści przyznają, że opętania to mały procent osób się do nich zgłaszających.
Wiesz to z ksiazek, filmu, z zycia grin ?
Kto o tym moze wiedziec...

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Tak sie akurat składa, że ksiądz z którym miałem religię ma znajomego egzorcystę i miał nawet zorganizować nam spotkanie z nim, ale z tego nic nie wyszło- czego oczywiście bardzo żałuję.
Odnosze wrażenie Kylo, że uważasz egzorcyzmy za totalne s-f, a samych egzorcystów za zamknietą grupę o której nikt nic nie wie i nigdy ich nie widział. Bodajże na podkarpacie przypada 1 lub 2 egzorcystów (bardziej skłaniam się ku tej pierwszej opcji) więc zdaję sobie sprawę, że taką osobe spotać na ulicy graniczy z cudem.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

tu lepsze, choc z poczatku photoshopem smierdzi.
niezałatwione sprawy? wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Odnosze wrażenie Kylo, że uważasz egzorcyzmy za totalne s-f, a samych egzorcystów za zamknietą grupę o której nikt nic nie wie i nigdy ich nie widział.

Moze i ktos wie skad ja mam to wiedziec?

W
member
member
W Offline
Ludzie nie sa odpowiedzialni za niemiłosierny, nieprzyjazny świat, za cale zlo, biede. To wszystko wina diabla , jak to przyjeto a raczej religie przyjely. Wszystko co zle to wina diabla stworzonego przez milosiernego Boga ktory liczy nasze grzechy na laptopie. No tak kozla ofiarnego trzeba bylo stworzyc a imie jego DIABEL.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by cobra
wierzycie w duchy ? grin

Wierzą dopiero gdy zobaczą.

Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by Kylo
Nie dlugo wrzuce w dobrej jakosci, jesli kogos interesuje ten dokument. Tylko dajcie znac.
dawaj Kylo, z checia zobacze co masz... co taka cisza ? jest na forum "pare" naprawde inteligentnych wydaje sie osobników, co w tym temacie macie panowie do powiedzenia ? a moze ktos z forum miał doczynienia z takimi rzeczami ? tylko bez jaj i wyliczania nicków coaktywniejszych forumowiczów... wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by cobra
Originally Posted by Kylo
dawaj Kylo, z checia zobacze co masz... co taka cisza ? jest na forum "pare" naprawde inteligentnych wydaje sie osobników, co w tym temacie macie panowie do powiedzenia ? a moze ktos z forum miał doczynienia z takimi rzeczami ? tylko bez jaj i wyliczania nicków coaktywniejszych forumowiczów... wink

To znajdz mi serwer powyzej 300mb, plikus.pl cos nie daje rady. Sendspace ma tylko do 300.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
a nie lepiej podzielic na kilka czesci? wink

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
http://www.filewind.com/ lub http://www.fileshost.com/ grin jak dalej nie da rady to pakuj i dziel winrarem i wrzucaj w partach

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
http://www.filewind.com/ lub http://www.fileshost.com/ grin jak dalej nie da rady to pakuj i dziel winrarem i wrzucaj w partach

Filewind juz wczesniej probowalem do dupy.

File host sprawdzam. Po co na kilka czesci jak mozna w jednej? smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Bo dzieląc na mniejsze będziesz je mógł wrzucić gdzieś smile

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Duchy laugh Nie ma czegoś takiego.

Strona 1 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, Sensei), 2,669 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,616
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025