|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Banik ale burdel macie FF Trelleborgs v Djurgårdens IF FF Djurgarden w betsson po 2.35 Trelleborg asian +1/2 w betsson po 1.95 Oba kursy najwyzsze na rynku. Nie wspominajac o sure > 6%  A moze to jakas nowa promocja? burdel ? skandynawski buk  wiedza chyba co robia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No mam kłopot z betsson od czasu jak zmienili layout. Na stacjonarnym kompie bez problemów, ale mam też takiego troche starszego laptopa z którego czasami musze skorzystac jak główny zajęty. No i tam klops, bo menu zakładów cały czas loading i nie zamierza sie wczytać. Próbowałem na IE, firefoxie, operze, cały czas to samo. Ktoś wie co trzeba zrobić, zainstalować czy co by zaczął ten betsson śmigać na starym gracie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak tam u nich z wyplatami ostatnio? ile srednio wyplata na moneybookers im zabiera? Z gory dzieki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to w miare szybko sie uwijaja dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dobrze kojarze był tutaj na forum ktoś z Betssona (Banik bodajże) więc myśle że jak napisze to dojdzie do to osób do których powinno dojść. Rozliczylibyście zakład że Ronaldinho przejdzie do Milanu bo już oficjalne info poszło więc chyba można rozliczyć.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rozliczone , przepraszam za opoznienie
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak u nich ostatnio z wypłatami?
Zleciłem wczoraj rano przelew na konto. Niby standard to 1-3 dni i kasa jest. A w realu jak ?
Bo dłuższy czas u nich nie wypłacałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam wypłaty w okresie 2-3 dni, ja czekałem max. 3 dni na przelew od nich.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A jak wygląda sprawa z obrotem od pierwszego depozytu? Szukałem na ich stronie ale nie znalazłem info na ten temat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co to się dzieje, że siatkówka mężczyzn z Igrzysk do teraz jeszcze nie rozliczona, a ostatni mecz na kuponie skończył się wczoraj koło 18?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam (mamy) nierozliczone kupony, które pokończyły sie wczoraj rano. Jakieś zamieszanie muszą mieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie - 24 godziny nie wystarczają im na rozliczenie zakładów, żenada ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ponarzekam sobie na Betssona  Oferte na olimpidę ciekawa, wypłaty na Netellera poniżej 15 minut ale k...a z rozliczaniem zakładów jest tragicznie, u mnie średnio over 24h, myślałem że to wina weekendu ale dalej tak jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie w jakim banku oni maja konto ? nie wiecie czy na inteligo szybciej kasa pojdzie niz na mbank czy odwrotnie ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie w jakim banku oni maja konto ? nie wiecie czy na inteligo szybciej kasa pojdzie niz na mbank czy odwrotnie ? mają mTransfer i przelewy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
up przelewy24 Pytanie: wczoraj betsson ewidetnie pomylił się w wyznaczniu godziny rozpoczęcia meczu wisła - barcelona, czy w związku z tym jest ktoś kto wykorzystał ten błąd, ale dostał zwrot ?? dzięki za info 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie chciałbym w końcu zweryfikować tam swoje konto. Jakie dokumenty trzeba im wysłać i na jaki adres bo informacji tej nie mogę znaleźć na stronie. Długo trwa taka weryfikacja?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie chciałbym w końcu zweryfikować tam swoje konto. Jakie dokumenty trzeba im wysłać i na jaki adres bo informacji tej nie mogę znaleźć na stronie. Długo trwa taka weryfikacja? A czy ktoś wspominał tu o jakieś weryfikacji? Ja na przykład nic im wysyłać nie musiałem. Skoro sami się nie upominają, to po co być nadgorliwym? A gdy już się upominają to oni powinni napisać czego od Ciebie chcą. Zazwyczaj jest to dowód/paszport/prawo jazdy, czasami i rachunków chcą, mi pozwolili rachunki na książeczkę wojskową zamienić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie chciałbym w końcu zweryfikować tam swoje konto. Jakie dokumenty trzeba im wysłać i na jaki adres bo informacji tej nie mogę znaleźć na stronie. Długo trwa taka weryfikacja? A czy ktoś wspominał tu o jakieś weryfikacji? Ja na przykład nic im wysyłać nie musiałem. Skoro sami się nie upominają, to po co być nadgorliwym? A gdy już się upominają to oni powinni napisać czego od Ciebie chcą. Zazwyczaj jest to dowód/paszport/prawo jazdy, czasami i rachunków chcą, mi pozwolili rachunki na książeczkę wojskową zamienić. Nie chcę zlecić wypłaty, czekać 1-2 tygodnia na przelew i żeby się okazało że jeszcze jakiś moich dokumentów im brakuje..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|