Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12
?
?
http://rapidshare.com/files/92285379/no_mercy.rar

W programie tym ładujesz konta które są dostępne na komputerze, swoje również, na swoim zaznaczasz opcję "nie uruchamiaj tego programu dla tego użytkownika", wylogowujesz sie i logujesz na koncie gościa (Twojej pociechy) i tu ustawiasz czas pracy komputera na dobę np 2godz. Program sam zlicza już wykożystany czas pracy w ciągu doby więc może dziecko logować się kilka razy aż do momentu wyczerpania 2 godzin, po upływie tego czasu zaloguje się ale na 30 sekundo bo program go wyrzuci. W programie ustawiasz hasło więc sam dzieciak nic nie zmieni. Gdyby chciał założyć sobie nowe konto to program każde konto nie wprowadzone przez Ciebie traktuje jako nowe i wylogowuje użytkownika po upływie 30 sekund i to Ty teraz będziesz się śmiał z dzieciaka.
Konto Administratora też dodajesz i ustawiasz tam np 10 min bo z tego konta kożystasz żadko, a gdyby zaszła taka potrzeba to zalogujesz się i zmienisz czas na taki jaki Ci aktualnie potrzebny. W programie nic nie dają uprawnienia, do każdej zmiany należy podać hasło, które ustawiasz na samym początku przy pierwszym uruchomieniu.
Upewnij się tylko czy nie masz jakiegoś keylogera zainstalowanego na kompie, programy te zczytują i robią zrzuty wszystkich wciskanych klawiszy na komputerze i stąd może mieć Twoej hasła Twoje pociecha.
Jak sobie nie poradzisz ze znalezieniem keylogera to proponowałbym świeżą instalkę systemu i od razu instalacja tego programiku zanim dzieciak siądzie do komputera żeby nie miał okazji zainstalowania keylogera. Ustaiwić hasło, ustawić program i nie ruszać.

Bonus: Unibet
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
panowie polećcie jakiś dobry program do ściągania, mam Liveboxa 1mb.

i oczywiście jakąś konfiguracje by maxymalna predkosc sciagania otrzymywało smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wie ktos moze czym to jest spowodowane ?? http://img301.imageshack.us/my.php?image=63449190we7.jpg zawsze sie pojawia jak odczytuje wiadomosc z gg, i musze kliknac 2 razy na tak albo 2 razy na nie zeby zniknelo, pozniej juz wszystko chodzi dobrze

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Zmień tapetę na pulpicie <tak> tongue

i wywal Explorera- ja go mam na dysku tylko dlatego, że nie przeszkadza, a jak zacznie to papa

wieczny student
wieczny student
Mam kartę tv i chcę nagrywać filmy na kompie. Czym to robić? Słyszałem coś o quick tv. Polecacie ten program?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W programie dołączonym do karty TV powinna być taka opcja.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by globus
mam laptop hp pavilion dv6725us, wg producenta, ma wbudowany bluetooth. Nie wiem jak z tego skorzystac, wchodze w urzadzenia (Vista) nie ma zadnego bluetootha,
sterow na stronie specjalnie nie widze, nic oprocz tego http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...amp;lc=en&dlc=pl&product=3646938
po zainstalowaniu tego softwaru pisze ze nei mam podlaczonego zadnego urzadzenia Bluetooth

Poradźcie coś

Bluetooth wlaczasz tym samym "przyciskiem" co wifi, tzn jak masz wlaczone wifi, to bluetooth tez powinien byc wtedy wlaczony. W tej paczce, co podales powinny byc sterowniki do bluetooth. Zainstaluj to i powinno smigac.

wieczny student
wieczny student
No tak, tylko tam są jakieś krzaki, których nie rozumiem laugh i w necie nie mogę znaleźć instrukcji

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Witam,

Sytuacja przedstawia sie następująco. Kolega posiada neostrade która jest dzielona przez router. Od routera jest po prowadzony jeden kabel do mojego domu/kompa. Proszę o odp czy mogę ten kabel który u mnie sie znajduje podłączyć do własnego routera bądź switcha i jeszcze raz pozwolić sobie na rozdzielenie łącza?. Czy to będzie w ogóle działać?.

Pozdrawiam Piotrek.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam problem z gra Wiedzmin a dokladnie z zainstalowaniem jej przez DT PRO puke

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dla tych co mają problemy z Daemonem

1.Instalujemy deamona i nie uruchamiamy go!
2.Kopiujemy patch.exe do folderu z deamonem
3.Uruchamiamy patch.exe i klikamy "Patch and Activate Now"
Po spatchowaniu trzeba jeszcze zrobić jeden manewr

c:/Documents and Settings/AllUsers/Application Data/DAEMON Tools Pro/
i plik który w nim jest (dtpro.dat) przenosimy do
c:/Documents and Settings/All Users/Dane aplikacj/iDAEMON Tools Pro
i powinno działać

EDIT: Aby widzieć te foldery (AllUsers/Application Data/) to trzeba w panel sterowania/opcje folderów/ i w zakładce "Widok" mieć włączone "pokaż ukryte pliki i foldery"

W opcjach deamona musimy utworzyć napęd IDE po czym montujemy w nim miniimage i uruchamiamy grę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kylo
Jesli o mnie chodzi, to ja juz zainstalowalem DT, stworzylem naped IDE i laduje obraz i dupa ... nie wykrywa mi w napedzie Wiedzmina

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by SJS
Witam,

Sytuacja przedstawia sie następująco. Kolega posiada neostrade która jest dzielona przez router. Od routera jest po prowadzony jeden kabel do mojego domu/kompa. Proszę o odp czy mogę ten kabel który u mnie sie znajduje podłączyć do własnego routera bądź switcha i jeszcze raz pozwolić sobie na rozdzielenie łącza?. Czy to będzie w ogóle działać?.

Pozdrawiam Piotrek.

To raczej ważne czy routera czy switcha. Na switchu powinno działać bez problemu o ile na tym pierwszym routerze nie ma jakichś ograniczeń, ale to raczej mało prawdopodobne.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niezbyt interesuja mnie sprawy komputerowe , ale jestem na kupnie monitoru , moze ktos ma cos co mozna polecic ( niewygorowana cena i jakos w miare , 19 cal najlepiej ) tak pytam jakby cos komus wpadlo w lapy gdzies

K
K^S Offline
member
member
K Offline
Originally Posted by craax
niezbyt interesuja mnie sprawy komputerowe , ale jestem na kupnie monitoru , moze ktos ma cos co mozna polecic ( niewygorowana cena i jakos w miare , 19 cal najlepiej ) tak pytam jakby cos komus wpadlo w lapy gdzies

Nie jestem ekspertem, ale mogę polecić to co sam mam: Samsung 940BW. 19 cali w panoramie i nie ma się do czego przyczepić. Sam mam go od około roku i nie miałem z nim żadnych problemów. Cena też powinna być w porządku.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Linc
Kylo
Jesli o mnie chodzi, to ja juz zainstalowalem DT, stworzylem naped IDE i laduje obraz i dupa ... nie wykrywa mi w napedzie Wiedzmina

Wlasnie zainstalowalem Wiedzmina i dziala git.

Po instalacji pobierz sobie Patch 1.2. Pozniej sciagasz The Witcher [MULTI5] No-CD/Fixed Image (na samym dole) http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher.shtml

Wladowalem do Deamona Lite i dziala.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kylo
Originally Posted by Linc
Kylo

Wlasnie zainstalowalem Wiedzmina i dziala git.

Po instalacji pobierz sobie Patch 1.2. Pozniej sciagasz The Witcher [MULTI5] No-CD/Fixed Image (na samym dole) http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher.shtml

Wladowalem do Deamona Lite i dziala.
dzieki ale ja nawet gry nie moge zainstalowac ... laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Zainstaluj normalny Deamon Lite i otwiera bez problemu. Chyba, ze masz jakis obraz skopany.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i znowu wielka dupa, mam obraz, ktory tylko rusza pod DT PRO, musze stworzyc naped IDE, zassalem gre z torrentow, obraz jest ok ... wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mam pytanie za 100 pkt

Niech mi ktos da jakis adres mejlowy (ale taki z ktorego potem odpisuja)albo numer infolonii googla, gdzie mozna sie dodzwonic cool

Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08, ElNinho[mmdea], aker), 2,961 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,880
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025