|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
W Polsce chyba w połowie sierpnia wchodzi Bank Job. Filmcałkiem fajny, podobny do Italian Job i też Statham w roli głównej. Z tym, że już obejrzałem na kompie  Ale może i jeszcze do kina na to pójdę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem Wam tylko jedno, nie ogladajcie TS filmow = Cam, lepiej poczekac na R5 czy Dvd Screener(choc tej tez nie za bardzo polecam)
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Kilka znakomicie zapowiadających się premier jeszcze tu nie wymieniono:
- "Zona" prosto z Meksyku
- "Miasto ślepców" Meirellesa - oby genialna książka go nie przerosła.
- "Che" duetu Soderbergh - Benicio del Toro.
- Spike Lee i II wojna światowa w "Miracle at St. Anna".
- "The Curious Case of Benjamin Button" - Brad Pitt pod wodzą niezawodnego Finchera i jego kolejna, frapująca historia.
No i pewnie coś wyjątkowego przyfrunie do nas z Azji.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
W Polsce chyba w połowie sierpnia wchodzi Bank Job. Filmcałkiem fajny, podobny do Italian Job i też Statham w roli głównej. Z tym, że już obejrzałem na kompie  Ale może i jeszcze do kina na to pójdę Bank Job bardzo dobry film jak dla mnie 8/10 Wczoraj obejrzałem debiut reżyserski Bena Aflecka "Gdzie jesteś Amando? (Gone baby gone) również bardzo dobry - polecam !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bank Job na 7,5/10 Gone baby gone 8/10 Oba filmy warto zobaczyć. Różnią się mocno klimatem, ale mają niewątpliwie swoje atuty. Dobra rozrywka i trochę refleksji przy Gone baby gone 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Faktycznie! "Gone baby gone" jest swietny! Polecam Moge polecić jeszcze jeden film, ale jest on tylko!! dla wielbicieli Austin'a Powersa! <wink> "The love guru". Oczywiscie film nakrecony jest w tym samym stylu!
No ale mam problemik! Wczoraj chcialem obejrzec "The dark knight", ale kiedy go odpalilem pojawil sie problem z odtwarzaczem! Wyskoczyla jakas plansza, ze film jest zablokowany i mozna go odtworzyc tylko w jakims Dom-X. Poszukalem w necie i okazało sie, że program ma w sobie jakiegos trojana i jest ogolnie wielka sciema, bo ktos chce zarobic na debilach, ktorzy placa prawie 5$, zeby go pobrac! Wiecie moze cos na ten temat? Czy da sie jakos obejrzec ten film czy moze moge juz wyrzucic plik z dysku!?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co wiem , The dark knight chodzi po sieci w bardzo slabej jakosci, a to co sciagnales to bankowo sciema , polecam sprawdzone torrentowe portale
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No właśnie dlatego się dziwię! Torrenta pobrałem z Mininovej a w nazwie pojawił się axxo! Takze jest to pierwsza ściema ze strony tego pana z jaką się spotkałem! Zawsze był pewniakiem co do jakości filmu!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie dlatego się dziwię! Torrenta pobrałem z Mininovej a w nazwie pojawił się axxo! Takze jest to pierwsza ściema ze strony tego pana z jaką się spotkałem! Zawsze był pewniakiem co do jakości filmu! Axxo to grupa. Zwykly nuke i tyle. co do The dark knight same wersje cam sa obecnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie dlatego się dziwię! Torrenta pobrałem z Mininovej a w nazwie pojawił się axxo! Takze jest to pierwsza ściema ze strony tego pana z jaką się spotkałem! Zawsze był pewniakiem co do jakości filmu! Daj maila na PW to Ci wysle zaproszenie na sprawdzony tracker, a nie jakies dupne mininove.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie lepiej poczekac 3 tygognie i isc na to do kina?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Dark Knight narazie number 1 na imdb http://www.imdb.com/chart/topCholera.Dlaczego ja jeszcze muszę czekać prawie 3 tygodnie na premierę...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nie lepiej poczekac 3 tygognie i isc na to do kina? Po takich ocenach chyba sie skusze! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale 740 łosi musiało dać 1 dla podniety
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to dlaczego? bo mieszkasz w Polsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki jest tytul tego filmu ?
Grupka znajomych jedzie "auto-campingiem" na mecz MLB lub NFL. Jada autostrada ale jest korek i wybieraja jakis skrot ( zjazd ). Jada przez jakas niebezpieczna dzielnice i zaczynaja sie problemy ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten film jest stary, ma okolo 10-15 lat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzial ktos moze "Vicky Cristina Barcelona"? Obsada zenska w postaci Scarlet i Penelope zacheca...  No i to Allen w koncu. Do tego Barcelona  mmmm...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Grupka znajomych jedzie "auto-campingiem" na mecz MLB lub NFL. Jada autostrada ale jest korek i wybieraja jakis skrot ( zjazd ). Jada przez jakas niebezpieczna dzielnice i zaczynaja sie problemy ... "Judgment night" (Sądna noc) z 1993 roku. Bohaterzy jadą na walkę bokserską, a nie na mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grupka znajomych jedzie "auto-campingiem" na mecz MLB lub NFL. Jada autostrada ale jest korek i wybieraja jakis skrot ( zjazd ). Jada przez jakas niebezpieczna dzielnice i zaczynaja sie problemy ... "Judgment night" (Sądna noc) z 1993 roku. Bohaterzy jadą na walkę bokserską, a nie na mecz. dzieki 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|