|
|
addict
|
|
addict
Witam!
Mam pytanko, czy ktoś wie ile idzie wyplata z Bwin na MB? I jeszcze jedno, który buk wypłaca najszybciej kase na MB?
Z góry dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Betfair w 24h w rzeczywistości szybciej, chyba w innych nie będzie szybciej. Z Bwina zazwyczaj szło mi 2-3 dni o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pinnacle do pół godziny ale zazwyczaj 10-15 minut, z tym że jest tylko jedna darmowa wypłata w miesiącu, każda kolejna to 15$ prowizji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie to samo, zlecalem 2 razy w tym tygodniu i dwa razy expressss 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niedawno pytalem na forum co w przypadku wykorzystania limitu. Tak sie w moim przypadku stalo dokladnie wczoraj, a przed chwila telefon od uroczej Pani Anny z propozycja wreczenia konta VIP, ktore charakteryzuje... brak okreslonych limitow. Naprawde jestem pelen podziwu profesjonalnego podejscia do klienta. Wykonalem dotychczas dziesiatki wielotysiecznych przelewow i... doslownie zero problemow. Szacunek za sprawne i profesjonalne dzialanie.
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Kilka lat temu, podczas rejestracji podałem dane dotyczące mojego tymczasowego miejsca zamieszkania. Teraz proszą mnie o wysłanie scanu dowodu, na którym widnieje miejsce mojego zameldowania.
Rozbieżne adresy spowodują problemy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki jest oficjalny mail do moneybookers?
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Jaki jest oficjalny mail do moneybookers? Możliwość dokonywania transakcji z Pana/i konta została zablokowana, w związku z czym zlecona płatność nie może być zrealizowana. W celu odblokowania konta, prosimy o przesłanie zeskanowanych kopii poniższych dokumentów: * Ważny dokument tożsamości, np. paszport, dowód osobisty lub prawo jazdy; * Potwierdzenie miejsca zamieszkania, np. rachunek za media (gaz, prąd, telefon) lub wyciąg z konta bankowego; Powyższe dokumenty należy przesłać pocztą elektroniczną na adres: [email protected]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli spojrzec na sprawe pod katem prawnym, to niestety ale nie jestes w stanie sie wylegitymowac. Po prostu zrobiles blad podajac w rejestracji dane, ktorych za nic, nie jestes w stanie podac. Nawet mieszkajac przez lata na Helu a bedac zameldowanym w Psinie Dolnym, podczas wszelkich rejestracji itp. nalezy podac adres zameldowania, w ten sposob jestes w stanie potwierdzic swoja tozsamosc. W Twoim przypadku napisalbym wprost do moneybookers i przedstawil sprawe. Nie znam tez powodu zablokowania konta, ale skoro to sie stalo, to oznacza, iz Twoje transakcje lub sposob prowadzenia konta wzbudzil podejrzenie a tym samym, odblokowanie wydaje sie w Twoim przypadku naprawde pracochlonne. Powodzenia!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po prostu zrobiles blad podajac w rejestracji dane, ktorych za nic, nie jestes w stanie zweryfikowac - tak mialo byc 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Dzieki. Taa, mój poważny błąd. Wysłałem im mailem skan dowodu i wyciąg z konta bankowego, na których jest wyszczególnione miejsce zameldowania. Procedura odblokowania konta możne trwać długo? Sporo pieniędzy mam tam zamrożonych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki. Taa, mój poważny błąd. Wysłałem im mailem skan dowodu i wyciąg z konta bankowego, na których jest wyszczególnione miejsce zameldowania. Procedura odblokowania konta możne trwać długo? Sporo pieniędzy mam tam zamrożonych. okolo 2 tygodnie , jak zadzwonisz to od ręki.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W jakim czasie Wam na maila odpowiada MB ? Bo wysłałem scany o które prosili zeby zweryfikowac adres wczoraj o 16 i zero odpowiedzi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oooo widze dostałem takiego samego maila jak włodar
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na telefon , od ręki ? a jest tam jakiś polski support telefoniczny ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak długo sie czeka na list z kodem do weryfikacji konta bankowego? wg MB 2-5 dni, ale znajac naszą pocztę pewnie dluzej?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To jest list z kodem weryfikacji adresu a nie konta bankowego, nie pamietam kiedy mi to doszlo, ale do dwoch tygodni spokojnie powinno. Male pocieszenie- niektorym wogole nie doszlo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na telefon , od ręki ? a jest tam jakiś polski support telefoniczny ? jest od 10 do 13:00
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy mogę przelać kasę z mb na swoje konto bankowe i czy jest pobierana jakaś prowizja?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|