Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by juancarlos
widzial ktos moze "Vicky Cristina Barcelona"?

Obsada zenska w postaci Scarlet i Penelope zacheca... smile

No i to Allen w koncu. Do tego Barcelona smile mmmm...

ciekawe kiedy premiera w Polsce...pewnie gdzies w 2009 roku...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oglądał ktoś film "Das Experiment"? Słyszałem, że jest rewelacyjny. Niestety nigdzie nie mogę do znaleźć/dostać/wypożyczyć..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
Całkiem fajny odmóżdźżcz, ale White Castle bardziej mi się podobał, ten momentami robiony na siłę ale niektóre fragmenty naprawdę śmieszne. Aczkolwiek specyficzne poczucie humoru.
Film raczej dla ludzi którzy oglądali White Castle i chcą popatrzeć na dalsze losy Harolda, Kumara i Doggie Howsera wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Coronach
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
Całkiem fajny odmóżdźżcz, ale White Castle bardziej mi się podobał, ten momentami robiony na siłę ale niektóre fragmenty naprawdę śmieszne. Aczkolwiek specyficzne poczucie humoru.
Film raczej dla ludzi którzy oglądali White Castle i chcą popatrzeć na dalsze losy Harolda, Kumara i Doggie Howsera wink

Jak dla mnie przebili jedynke smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by takizwykły
Oglądał ktoś film "Das Experiment"? Słyszałem, że jest rewelacyjny. Niestety nigdzie nie mogę do znaleźć/dostać/wypożyczyć..

http://peb.pl/horror-thriller/201023-rapidshare-eksperyment-experiment-das-2001-a.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kylo
Jak dla mnie przebili jedynke smile
Możliwe,
Guantamo oglądałem na trzeźwo wink To mnie nie wkręciło tak bardzo laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuję napisów do filmu School of Life w wersji 2CD ...nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie tylko wersja na 1CD, może ktoś poratować ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wlasnie nie dawno dowiedzialem sie ze mozna ogladac seriale w necie bez sciagania, jedynie streamujac. Zaczalem ogladac Stargate Atlantis. Jak narazie rewelacja, wszystkim fanom SG1 i ogolnie s-f polecam

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Panowie mam nadzieje że mi pomożecie

Lata temu oglądałem bardzo ciekawy film sf. Głównym motywem filmu były 3 meteoryty uderzające w Ziemie z jakąś tam matematyczną dokładnością, wzdłuż jakiegoś tam równoleżnika, czy cuś, nie pamiętam dokładnie. Ogólnie film jest pokazany jakby relacja w telewizji, studio itp. I kończy się tym iż kolejne miasta na świecie znikają i nie można się z nimi połączyć. Wiem że mało szczegółów, ale może ktoś mi będzie w stanie pomóc

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Harold i Kumar spoko jako całość. Nie bede rozgraniczał miedzy 1 a 2. Ten sam rodzaj humoru i mi sie podobało. Początkowo dwójka miała być w Amsterdamie ale zmienili sceniariusz na to wygląda.
Dobre sceny np. w murzyńskiej dzielnicy, w domu tego myśliwego(przypominało akcje z jedynki) i rozjebał mnie kupol vel blumpkin laugh laugh
Ogólnie spoko i najlepiej ogladać na fazie laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
a jeszcze miałem napisać "21" jak dla mnie zero zaskoczenia i napięcia w tym filmie. Można zobaczyć ale wg. mnie nic specjalnego.
The Ruins/Ruiny. 2 pary w Mesksyku namówione przez pewnego Niemca wyruszają zwiedzić pewne ruiny. No i tam zaczyna się sieczka. Nawet mi sie podobało. Kilka mocnych scen zwłaszcza z Niemcem i jego nogami wink Napewno nikt by się nie chciał znaleźć w takim położeniu jak bohaterowie. Jutro lece wypożyczyć książke bo napewno klimacik w niej będzie jeszcze lepszy niż w filmie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj byłem w kinie na:

http://www.filmweb.pl/f443723/Zona,2007

Zona (La Zona)

Ogólnie jakiejś mega-rewelacja to nie jest, ale myślę, że spokojnie 7/10 można dać. Film jak najbardziej do obejrzenia. Ciekawe zdjęcia, niezły pomysł i nutka refleksji w tle filmowych wydarzeń.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Było już wspominane wcześniej ale że ja dopiero teraz zappoznałem się z pierwszym i ostatnim sezonem Moonlight muszę się zgodzić że cancelowanie tego serialu to zbrodnia w serialowym świecie wink

oczywiście jest wiele lepszych serii ale również wiele, wiele gorszych ma się dobrze i głupawi amerykanie namiętnie je oglądają.

Tak się chciałem pożalić smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I żeby nie było, że nie na temat to oglądam własnie film Made of Honor, jak ktoś lubi lekkie, przyjemne "romantyczne" komedie to moge polecić, można się pośmiać. Ale zaznaczam że jest to bardzo "lekkie" kino.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nikt nic nie pisze to polecę nasepny film:
Things We Lost in Fire polski tutuł "Druga szansa" (albo jakoś podobnie)
Bardzo dobry kawałek ambitniejszego kina, świetny Benitio del Torro. Szczerze polecam wink (7.3 na IMBD)

za filmweb:
Audrey Burke(Halle Berry) po nagłej śmierci męża, zostaje sama z dwójką dzieci i masą problemów. Nie potrafiąc poradzić sobie z kłopotami prosi najlepszego przyjaciela męża - Jerry'ego Sunborne'a(Benicio Del Toro), aby ten zamieszkał w jej domu. Jerry natomiast ma własne problemy. Jest narkomanem. Jednak kiedy okazuje się, że tylko on może pomóc Audrey uporać się ze stratą męża, znajduje w sobie siłę, aby stawić czoła swoim problemom.

K
ksu Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
[/b]Flashpoint[b]

Nowy serial o policyjnej jednostce specjalnej coś na wzór wojskowego serialu "THE UNIT",wyszły już dwa odcinki są też napisy,serial wart obejrzenia.

http://www.imdb.com/title/tt1059475/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Coronach
Nikt nic nie pisze to polecę nasepny film:
Things We Lost in Fire polski tutuł "Druga szansa" (albo jakoś podobnie)
Bardzo dobry kawałek ambitniejszego kina, świetny Benitio del Torro. Szczerze polecam wink (7.3 na IMBD)

za filmweb:
Audrey Burke(Halle Berry) po nagłej śmierci męża, zostaje sama z dwójką dzieci i masą problemów. Nie potrafiąc poradzić sobie z kłopotami prosi najlepszego przyjaciela męża - Jerry'ego Sunborne'a(Benicio Del Toro), aby ten zamieszkał w jej domu. Jerry natomiast ma własne problemy. Jest narkomanem. Jednak kiedy okazuje się, że tylko on może pomóc Audrey uporać się ze stratą męża, znajduje w sobie siłę, aby stawić czoła swoim problemom.

juz kiedys byl polecany ale warto przypomniec piwo , bardzo dobry i realistyczny dramat.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Widział już ktoś może "Taken"? Scenariusz Luca Bessona i spotkałem się z opiniami, że to świetny film akcji takie połączenie "24" z Bournem. Tylko, ze w necie jest ponoć jakaś wersja z koreańskimi napisami 1,4gb i dvdscr.vomit 730mb. Może ktoś ściągał. Kij tam z jakością napaliłem się to nie musi być najwyższych lotów ale ciekaw jestem czy są polskie napisy.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Marcel
Widział już ktoś może "Taken"? Scenariusz Luca Bessona i spotkałem się z opiniami, że to świetny film akcji takie połączenie "24" z Bournem. Tylko, ze w necie jest ponoć jakaś wersja z koreańskimi napisami 1,4gb i dvdscr.vomit 730mb. Może ktoś ściągał. Kij tam z jakością napaliłem się to nie musi być najwyższych lotów ale ciekaw jestem czy są polskie napisy.

PL napisy sa w trakcie tworzenia. http://napisy24.pl/translation.php

Poczekam na lepsza wersje, wlasnie tylko z wbudowanymi koreanskimi napisami sa wersje.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
witam, poszukuje pilnie napisów do Sopranos trzeci i czwarty sezon, najlepiej do ściągnięcia w jednej paczce... ktoś dysponuje linkiem lub może podrzucić?

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, Sensei), 2,921 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,318
Posty5,842,673
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026