Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z korzystaniem z tego typu urządzeniami, które pod wpływem impulsów elektrycznych mają wpłynąć na wyszczuplanie lub też przyrost masy mięśniowej ?
Czy te urządzenia w ogóle działają, czy jest to jedna wielka ściema i jeżeli ktoś chce rezultatów najlepiej niech uda się na siłownie ?
Chyba nie myślisz, że te małe urządzenia przyniosą takie efekty jak podczas ćwiczeń na siłowni Takie urządzenie można traktować jako wspomagacz po treningu, coś jak masaż. Ale w żadnym wypadku nie zastąpi ćwiczeń na siłowni.
TO w ogole nie dziala. Samo zalozenie jest zle. Gdy masz nadwage i wielki brzuch to nawet jaby to cos dzialalo, to nie spalalo by tluszczu, a po prostu wzmacnialo miesnie. Dlatego juz samo reklamowanie tego jako 'srodka' odchudzajacego jest oszustwem. Zreszta jak napisalem i tak nie dziala.
z 7 lat temu jak to wchdozilo na ans rynek ( aka ab gymnic) i spadła cena wciagnoelm sobei, jak wyszło ze chuja warte pozyczylem kolesiowi i sie zjebalo, potem on wychdozi na dwor a na brzuchu 2 czerwone poparzone kolka bo sie zjebalo i czystym pradem pocislo go pare razy. Od czasu do czasu bawimy sie na imprezie , jak zalozysz na bica i dasz max level nie da ardy rozprostwoac reki:)
Gdzieś tam dawno temu czytałem, że podobno sam Bruce Lee używał takich zabawek Ba, jeżeli mnie pamięć mnie myli, to chyba nawet w jakimś filmie miał takie cuś na sobie.