Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 24 1 2 6 7 8 9 10 23 24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To nie chodzi o czas, ale o umiejętności, pomysł itd.

Publiczna"Szybka piłka" niezle wrazenie na mnie zrobila. Do c+ moze i sie nie umywa... ale wydaje mi sie, że tych leszczy z tvnu z palcem w 4 litereach przebije.

Iwański i Patyra to najlepsi sportowi dziennikarze w TVP... do tego mecze bedzie Szpaku komentował... bedzie przyzwoicie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Rysio Ochudzki

To smierci sie beda trzymac tongue

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Szypii
widziałem kilka meczy polskiej na c+ i szału według mnie nie ma smile
Jakby TVP miała całą lige wykupioną to pewnie też by się znalazł czas na analizy itp. Pamiętajcie że to są kanały dla wszystkich polaków i nie ma czasu aby przez 4 godz pokazywać jeden mecz. Podobnie macie w polsacie, forumuła 1 to tylko wyścig a reszta w PSE. c+ też ma swój odzielny program sportowy przecież( a nawet dwa). TVP też i trzeba się cieszyć że pokażą go w TVP 2 a nie TVP sport laugh

Polsat przed każdym wyścigiem robi 30 minutowe studio w otwartym Polsacie przed i po wyścigu. Reszta faktycznie na PSE ale wielkiej straty nie ma bo i tak zadaje te same pytania co wcześniej.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by Zabielany
To nie chodzi o czas, ale o umiejętności, pomysł itd.

Publiczna"Szybka piłka" niezle wrazenie na mnie zrobila. Do c+ moze i sie nie umywa... ale wydaje mi sie, że tych leszczy z tvnu z palcem w 4 litereach przebije.

Iwański i Patyra to najlepsi sportowi dziennikarze w TVP... do tego mecze bedzie Szpaku komentował... bedzie przyzwoicie.

Mam podobne odczucia, mimo ze ogladam sporadycznie to C+ bez konkurencji ale publiczna zrobila program przynajmniej 2 poziomy wyzej niz tvn z tymi dwoma smieszkami.

Dobrze ze C+ sie nie wycofal, a takze dobrze ze publiczna podeszla do tematu "nie po lebkach" tylko calkiem rzeczowo i jak na nich profesjonalnie.

Gdyby nie "dyrygenci" cyrku o nazwie liga moglby byc to przelomowy sezon w pokazywaniu tego sportu w Polsce, a takze spora korzysc dla calej pilki ktora moglaby skutkowac posrednio w podniesieniu poziomu rozgrywek.

Przyglupki troche skomplikowaly proste sprawy i zrobil sie balagan ktory calkowicie i dzoszczetnie nas kompromituje na arenie miedzynarodowej bo jak slusznie zauwazyl Henryk Kasperczak, tak nawet nie ma w Afryce laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jurek potrafi rozbawić ludzi :

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5491581,Tako_rzecze_Jerzy_Engel.html

Myślę że przydałoby się na pierwszy mecz przygotować oprawę na cześć PZPN-u smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Może trochę pozytywów. Powoli coś zaczyna się dziać, jeśli chodzi o stadiony.

W Poznaniu powoli dobiega końca budowa 3 piętra na drugiej trybunie. Po jej zakończeniu, jesienią ma się rozpocząc rozbiórka bocznych części trybun.
http://www.budowa.maroonpoint.com/

W Lubinie, budują w niezłym tempie.
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=518239&page=38

Co na innych stadionach? W Bełchatowie coś sie ruszyło? Poproszę linki, zdjęcia. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Czy wyprzedaż Korony trwać będzie dalej?

Chodzą słuchy,że Gibon rozpoczął treningi w Białymstoku.

To byłby świetny transfer dla Jagi patrząc na to co potrafił wyprawiać Banaszyński w poprzednim sezonie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mindman
Czy wyprzedaż Korony trwać będzie dalej?

Chodzą słuchy,że Gibon rozpoczął treningi w Białymstoku.

To byłby świetny transfer dla Jagi patrząc na to co potrafił wyprawiać Banaszyński w poprzednim sezonie wink

nie sądzę żeby Jagę było na niego stać. Trenuje ale o transferze raczej nie będzie mowy. Tu masz wypowiedź Gibona czemu trenuje:
"- Zwróciłem się z zapytaniem, czy mógłbym potrenować z zespołem Jagiellonii gościnnie - powiedział Kowalewski. - Dostałem zgodę, więc od początku przyszłego tygodnia będę ćwiczył już nie sam, a w grupie. Muszę przygotować się do sezonu jak najlepiej. Jeszcze nie wiem, gdzie zakotwiczę na dłużej. O zainteresowaniu Celtiku słyszałem tylko od menedżera. Ze mną nikt się nie kontaktował. Są za to kolejne oferty z Grecji i Anglii, ale nie na tyle satysfakcjonujące, by zasiąść do rozmów."
onet.pl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czytałem tę jego wypowiedź smile

Tyle, że Jaga już zaskoczyła kilka razy pozytywnie z transferami przed tym sezonem, a Gibon jak będzie za długo zwlekał i wybrzydzał, to niewykluczone, że zagra w końcu w Jadze smile

PS pewnie by Cię to ucieszyło? grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080726/SPORT07/86033430

Co do kolporterowskiej świty to już brak słów, nie wiem po co takie działania. Jak rozumiem prezes Żak też pobiera 850zł pensji minimalnej?!, kpina. Pewnie to odpowiedź na strajk piłkarzy przed meczem z Legią poprzedniego sezonu.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Originally Posted by Piecia
[Linked Image]

czy oprócz rocznicy 80 lecia klubu jakieś jeszcze ma znaczenia ta data ?

up Arkowcy liczę na was wink

D
veteran
veteran
D Offline
Zawodnicy maja teraz taki herb na koszulkach i data oznacza tylko 80lecie klubu no i dodatkowo mistrzostwo ekstraklasy w 2009 r wink

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
prosze o porade kto wedlug was zdobedzie lige ? Wisła czy legia a moze Lech ? chciałbym zainwestować troche pieniędzy w profie na koncowa klasyfikacje.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Domingos dzięki za info piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kij z nowym napastnikiem. Naprawdę miło czyta się wywiady z Leo. Każdy kto tak bardzo go krytykuje, powinien na spokojnie zastanowić się nad tym co mówi, polecam wink

http://euro2008.wp.pl/wid,10196252,kat,1728,title,Nowy-napastnik-na-eliminacje-mundialu,wiadomosc.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

"Super Express": - Piłka się wali, a pan na urlopie. Przecież to nienormalne!

Michał Listkiewicz: - A dlaczego? Cóż takiego się stało? Że liga ruszy tydzień później? No i co z tego?! Włosi dwa razy opóźniali start ligi, a potem mistrzami świata zostali. Każdy ma prawo do urlopu. Nawet prezes PZPN.

- Nie myślał pan jednak, żeby w tej wyjątkowej sytuacji skrócić wypoczynek?

- Nie, urlopu nie skrócę. Bardzo mi tu dobrze. Zupełna głusza, wokół lasy. Do najbliższej wioski kilkanaście kilometrów. Chodzę sobie codziennie na spacery, nawet po 30 kilometrów potrafię przejść. Zachodzę do wiosek, siadam z ludźmi przed sklepem, piwko piję. I tak myślę, że lepiej mi się z nimi rozmawia niż z niektórymi z tak zwanego establishmentu piłkarskiego.

- I naprawdę nie sądzi pan, że bardziej by się pan w Warszawie teraz przydał?

- Nie. Zostało tam czterech wiceprezesów, bardzo kompetentni ludzie. Na pewno dadzą sobie radę. A poza tym, to nie wina PZPN, że trybunał podjął taką decyzję. Uważam, że powinniśmy się od niej odwołać do Sądu Najwyższego.

- Pewnie tak będzie. A skoro nie myśli pan o piłce, to o czym?

- Na brak atrakcji nie narzekam. Weźmy choćby ten weekend. Leśniczyna miała imieniny, więc zorganizowaliśmy polowanie na dzika. Udało się, a ja miałem w tym swój udział.

Więcej w "Super Expressie"

laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,5496931,Policja_zatrzymala_Majdana_i_Swierczewskiego.html

Ehh, te "gwiazdy" smirk

The Famous McD
The Famous McD
Jak na obecną chwile wyglada sytuacja ??? teoretycznie wink liga ma ruszyć w ten weekend ???

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
''Teoretycznie'' ma ruszyć w ten weekend.

Strona 8 z 24 1 2 6 7 8 9 10 23 24

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, Akhu, Sensei, latajaca_holenderka, JelineK, forty, alfa, betowiec, rymoholik, aker), 1,225 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,034
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025