Fotomontaz - S zupelnie nie pasuje do reszty slowa romow, ma inna grubosc i nie jest w tej samej linii, ponadto ten link muzeum ludowe nie jest odnosnie muzeum (s)romow z tego znaku ...
Wiesz, w sumie wali mnie Wasza opinia, bo są ciekawsze sprawy na świecie, ale tak się składa, że co jakiś czas przejeżdżam koło tego drogowskazu...
mozecie podpisywac co wklejacie? bo otwieram i tylko widze, ze juz bylo i zamykam, tam przed otwarciem bym wiedzial, ze link juz byl 10 razy
Juz bylo kilka(dziesiat?) razy to "mowione", niestety ludzie dalej swoje. Widocznie niektorzy maja za malo IQ (napisalbym bardziej dosadnie, ale nie chce bana ).
a wiec smieszne dla mnie jest postepowanie serwisu sieci komutronik
a wiec komputer mi sie odpalal ale monitor przechodzil w stan czuwania no i nie wiedzialem co jest a wiec oddalem na reklamacje (wiecie plomby) no i wczoraj koles ze wszystko chodzi a wiec dzisiaj juz mnoglem go odebrac ze sklepu no i patrze ten sam blad co ostatnio jak go oddawalem i wiecie co sie okazalo??
w serwisie odlacyzli zasilanie procka (juz dtugi raz wrocilo z rekalamcji i ten sam blad) i teraz pytanie czy mialem go oddac na reklamacje zeby mi podlacyzli w srodku kabel??