a mnie doprowadza do bialej goraczki tematy o nie jakim Albercikui ktory za kasiore udzieli nam info jak kroic kasiorke. fzemu te tematy tak szybko zostaja zamykane"? nie zdarze przeczytac dokladinie postow a juz temat zamkniety. fdajcie innym oicsnac malej szyderki z tego proroka opiwszy troszku
Znam... drogi wiodące do dna mosty rzucone na wiatr światło walczące o blask kształty bez formy i
tym pomiędzy wszystkim to ja powinienem wybrać lecz jak każdy dzień daje znak że zatrzymał się czas drąży myśli to wściekłość i wrzask ona zbiera we snach ona pyta mnie w locie i powstrzymuje czyny by zaplątani w niebo słów nie wypełniliśmy się dniem ...
dzwonię od kilku lat rezerwować korty, a dzisiaj jakiś nowy koleś i mi mówi, że mam więcej nie dzwonić na jego służbowy numer to pytam się: to jak inaczej ? a on: przyjść i zarezerwować, tak ku.wa jak mieszkam na drugim końcu miasta
Z kolegą zaczynamy jeździć agresywnie na rolkach w naszym małym miasteczku. Na całe miasto znaleźliśmy tylko na jednym osiedlu takie niskie rurki na których możemy poćwiczyć. Wczoraj sobie skaczemy, wywracamy się itp. a tu co trochę jakaś stara baba, albo dziad przychodzili do nas, zaczynali wyganiać, kląć i wyzywać. Co za kraj...
oglądam na justin.tv początek relacji z finału Final 6 i nagle zaczął mi sie jakoś dźwięk rypać więc dąłem "odśwież" a tu dalej dźwięk idzie patrze a tu zonk bo miałem telewizor włączony na polsat nie pije już więcej
oglądam na justin.tv początek relacji z finału Final 6 i nagle zaczął mi sie jakoś dźwięk rypać więc dąłem "odśwież" a tu dalej dźwięk idzie patrze a tu zonk bo miałem telewizor włączony na polsat nie pije już więcej
Dla niewtajemniczonych Wrocław nie ma obwodnicy , takie pociagniecie tej watachy z ratusza to gwarancja wielogodzinnych korkow dla dziesiątek tysiecy Wrocławian wracajacych z pracy do domu .
Obys ty pyro z Mikstaty nigdy wiecej w zyciu nie zjadła obiadu !!!