|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Już lepiej, żeby wyrzucili Zagłębie i Koronę niż cofnęli degradację. Natomiast jeśli do 1. ligi miałyby spaść Arka i Piast to byłoby to już mega s.k.u.r.w.y.s.y.ń.s.t.w.o. Przecież Piast zajął 3. miejsce w 2. lidze, za które już przed poprzednim sezonem należały się baraże więc dlaczego teraz miałby spaść. Dlaczego z 2. ligi miałyby awansować tylko dwie drużyny, mimo że na starcie poprzedniego sezonu trzeciej miały przysługiwać baraże, a było też spore prawdopodobieństwo, że bezpośredni awans cenzura 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Czyli wynika z tego, że Arka, Jaga i Piast wcale nie są pewne gry w ekstraklasie  Chociaż z drugiej strony mam nadzieję, że PZPN ma przecieki od PKOlu, że wnioski Zagłębia i Korony zostaną odrzucone i zostanie przyklepana decyzja o degradacji Wnioski Korony i Zagłębia nie mogą być odrzucone bo wtedy czemu Widzew by miał inny werdykt? Może dlatego, że Arka i Łęczna miały inny werdykt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli wynika z tego, że Arka, Jaga i Piast wcale nie są pewne gry w ekstraklasie  Chociaż z drugiej strony mam nadzieję, że PZPN ma przecieki od PKOlu, że wnioski Zagłębia i Korony zostaną odrzucone i zostanie przyklepana decyzja o degradacji Wnioski Korony i Zagłębia nie mogą być odrzucone bo wtedy czemu Widzew by miał inny werdykt? Może dlatego, że Arka i Łęczna miały inny werdykt  rok temu był prikaz degradować, w tym roku jest prikaz ratować. Przykro mi ale ktoś na tym zrobił super biznes i Arka pewnie po raz 5 czy 6 spadnie przed rozpoczęciem sezonu. Światowy ewenement jak zwykle w Polsce  \ I jestem przekonany że liga nie ruszy w sierpniu. Raz z powodu ewentualnego barażu. Dwa że kluby zainteresowane w końcu pójdą z tym całym burdelem do UEFA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozgrywki piłkarskiej Ekstraklasy rozpoczną się od trzeciej kolejki - 8 sierpnia. Decyzja została podjęta na spotkaniu przedstawicieli spółki Ekstraklasa S.A i PZPN. Wcześniej zdecydowano, że w rozgrywkach będzie uczestniczyło 16 zespołów. BEZ KOMENTARZA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jestem przekonany że liga nie ruszy w sierpniu. Raz z powodu ewentualnego barażu. Dwa że kluby zainteresowane w końcu pójdą z tym całym burdelem do UEFA  Szczerze? Jak dla mnie Ekstraklasa mogłaby w tym sezonie w ogóle nie grać. Jeszcze się nie zaczęła a mi się już odechciało!!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech nie rusza. Najlepiej komisarz, zawieszenie rozgrywek, zawieszenie reprezentacji i prawdziwe czyszczenie z gnoju. Ale nikt nie ma jajec żeby tego dokonać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech nie rusza. Najlepiej komisarz, zawieszenie rozgrywek, zawieszenie reprezentacji i prawdziwe czyszczenie z gnoju. Ale nikt nie ma jajec żeby tego dokonać  i pieniazkow nikt nie chce stracic...
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
http://sport.onet.pl/0,1248759,1797500,wiadomosc.html
Czy oni wiedzą co to znaczy honor? Z 2. ligi chcą nagle przeskoczyć do ekstraklasy? 2. liga powinna być i to bez zbędnego gadania
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Nie wiedzą. Za derby też chcieli walkower... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy oni wiedzą co to znaczy honor? Z 2. ligi chcą nagle przeskoczyć do ekstraklasy? 2. liga powinna być i to bez zbędnego gadania Ustosunkuje sie do tego  Jak dla mnie władze Widzewa powinny już sobie odpuścić cel jaki zakładali czyli aby nie było startu w nowej drugiej został osiągnięty. Jednak po tym co usłyszałem będąc na spotkaniu z zarządem klubu nie ma szans aby PZPN-owi dopuścili cokolwiek Zostali podczas spotkań potraktowani jak bydło Tomczak powiedział żeby Cacek sobie odpuścił inwestowanie w Widzew bo i tak nic nie wskóra. To więc pytam was ludzi honoru czy wy mając jaja byście opuścili uszy po sobie? NIE SĄDZE Ja jako kibic Widzewa mam dosyć tych przepychanek albo dlaczego wy bierzecie w obronę pajaców z miodowej . Kręcą wały i ktoś sie musi za nich zabrać I słowo do Ciebie Marcin wiesz że nie szowinistycznie nastawiony ale zluzuj z tymi docinkami na każdym kroku. Może nie pamietasz kto dwa lata temu wystąpił do chłopców z miodowej z pytaniem czy Widzew ma słusznie przyznaną licencje? Jak nie pamiętasz to Ci przypomnę Łódzki Klub Sportowy. Pozdrowianie dla normalnych kibiców choć w tym kraju z takim zarządem coraz mniej osób może normalnie podchodzic do pewnych spraw
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jako kibic Widzewa mam dosyć tych przepychanek albo dlaczego wy bierzecie w obronę pajaców z miodowej . Kręcą wały i ktoś sie musi za nich zabrać i będzie się za nich brał Widzew który nigdy nie kręcił wałów i kibiców nie robił w balona ustawiając mecze. Pier*ole taka sprawiedliwość 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Nie popieram i nie popierałem i nigdy popierać nie będe pajaców z Miodowej ale ile można? Uważam tak jak Ty, że cel osiągneliście - jest nowa I liga a nie II.
Spoko docinek w sprawie derbów niepotrzebny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jako kibic Widzewa mam dosyć tych przepychanek albo dlaczego wy bierzecie w obronę pajaców z miodowej . Kręcą wały i ktoś sie musi za nich zabrać i będzie się za nich brał Widzew który nigdy nie kręcił wałów i kibiców nie robił w balona ustawiając mecze. Pier*ole taka sprawiedliwość  Dobra niech kręcą dalej a Ty sie cieszysz że proponują wam baraż z Piastem? Mama to gdzies kto sie za nich weź mnie wązne aby to było skuteczne A ja już raz napisałem jak dla mnie Widzew może być i nowej drugiej ale kto będzie miał satysfakcje z tego oprócz PZPN- u i kibiców ŁKS-u?
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Czy oni wiedzą co to znaczy honor? Z 2. ligi chcą nagle przeskoczyć do ekstraklasy? 2. liga powinna być i to bez zbędnego gadania Ustosunkuje sie do tego  Jak dla mnie władze Widzewa powinny już sobie odpuścić cel jaki zakładali czyli aby nie było startu w nowej drugiej został osiągnięty. Jednak po tym co usłyszałem będąc na spotkaniu z zarządem klubu nie ma szans aby PZPN-owi dopuścili cokolwiek Zostali podczas spotkań potraktowani jak bydło Tomczak powiedział żeby Cacek sobie odpuścił inwestowanie w Widzew bo i tak nic nie wskóra. To więc pytam was ludzi honoru czy wy mając jaja byście opuścili uszy po sobie? NIE SĄDZE Ja jako kibic Widzewa mam dosyć tych przepychanek albo dlaczego wy bierzecie w obronę pajaców z miodowej . Kręcą wały i ktoś sie musi za nich zabrać To może ja Ci odpisze jako kibic Arki Gdynia. 1. Dlaczego Widzew ma miec odpuszczone grzeszki kupowania meczów skoro klub któremu ja kibicuje został kilkukrotnie ukarany za to samo? (degradacja, -5 punków które zaważyły na tym, że możemy nie awansowac przez j.ebany trybunał wydający w analogicznych sprawch różne decyzje, wyrzucenie z PP) 2. Dlaczego są równi i równiejsi? 3. Dlaczego piszesz, że pajace z Miodowej kręcą wały i ktoś musi się za nich zabrac a sam nie popierasz aby zabrano się za kecenie wałów przez Widzew (kupowanie meczów, przekształcenia aby pozbyc się długów)? Pokaż, że jesteś honorowy i żądasz ukarania Widzewa ze jego grzechy (ja kiedyś napisałem - jesteśmy winni to karac), a nie piszesz tylko to co Ci jest wygodnie.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A ja już raz napisałem jak dla mnie Widzew może być i nowej drugiej ale kto będzie miał satysfakcje z tego oprócz PZPN- u i kibiców ŁKS-u? Ja bo nic mnie tak nie ucieszy jak ukaranie WSZYSTKICH bez wyjątku co kupowali mecze. Nas już ukarano pora na resztę.
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Widzew znowu mąci...jeszcze im mało...zaraz się będą odwoływać do Strasburga żeby dostać statut uchodźcy i w ramach rekompensaty za krzywdy wyrządzone w lidze polskiej miejsce w Lidze Mistrzów  za te matactwa , knucie i kombinowanie Widzew powinien grać w 4ej lidze !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jako kibic Widzewa mam dosyć tych przepychanek albo dlaczego wy bierzecie w obronę pajaców z miodowej . Kręcą wały i ktoś sie musi za nich zabrać i będzie się za nich brał Widzew który nigdy nie kręcił wałów i kibiców nie robił w balona ustawiając mecze. Pier*ole taka sprawiedliwość  Dobra niech kręcą dalej a Ty sie cieszysz że proponują wam baraż z Piastem? Mama to gdzies kto sie za nich weź mnie wązne aby to było skuteczne A ja już raz napisałem jak dla mnie Widzew może być i nowej drugiej ale kto będzie miał satysfakcje z tego oprócz PZPN- u i kibiców ŁKS-u? Nikt nic nie zaproponował więc nie wiem skad masz takie informacje. Owszem niech ktoś zrobi z nimi porządek powtarzam to za każdym razem żeby wprowadzic komisarza. Ale niech nie sądzą ich ludzie którzy po wyroku PKOL mówią że zatriumfowała sprawiedliwość  litości..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bullet zerknij parę stron do tyłu o zobacz co napisałem o winnych Po drugie Widzew zatrudnił najlepszych prawników którzy siedzieli tylko nad tą sprawą i szukali luk które znaleźli i teraz zobaczysz ile drużyn na tym sie bezie wozić Kupowali lub sprzedawali wszyscy i nikt mi nie powie że jego drużyna jest czysta. Choć w Arce słyszałem że nawet sekretarka była dobra w te klocki  Choć to nie ma znaczenia kto ile za ile korupcja dla mnie jest jednoznaczna z degradacją ale nie sądzisz że to trochę nie na miejscu że wchodzicie w miejsce klubu który ma być ukarany za kupowanie  Taka liga jaki zarząd może za pare lat sie to zmieni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzew znowu mąci...jeszcze im mało...zaraz się będą odwoływać do Strasburga żeby dostać statut uchodźcy i w ramach rekompensaty za krzywdy wyrządzone w lidze polskiej miejsce w Lidze Mistrzów  za te matactwa , knucie i kombinowanie Widzew powinien grać w 4ej lidze !!! Zadam Ci tylko jedno pytanie Ile masz lat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chaoz ja też mam dosyć tego my sie kłócimy a Listek spija browarki w lesie jezdziłem do Białegostoku jeszcze na zgody nie mam pojecia ile przez tyle lat obejrzałem zwałkowanych spotkań. Jednego jestem pewien bedę sie cieszył z każdej porażki tych frajerów z PZPN-u
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|