|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
I tak ja już mam 6 peffek skreślonych  nie macie szans 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Najfajniejsze jest to, że dziś czyjeś życie całkowicie się odmieni  Może jednej, może więcej osobom. Tak czy siak, ktoś to trafi, i ja już składam im gratki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powyżej 15 szóstek to będzie duża wpadka totalizatora, ale zawsze sie znajdą tłumaczenia że tyle osób grało itd. Najgorsze jest to że 99% baranów w to wierzy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja podobnie jak lupus, tez nie zrezygnował bym z pracy. Prawde mowiąc chodze do niej z checią tylko dlatego bo siedze sam z fajna laską w pokoju. Chyba tylko dlatego wzialbym 1/8 etatu zeby od razu nie zrezygnować z przyjemności :)) Te 35 mln w nie zainwestowalbym w zaden interes bo po co. 230 tys miesiecznie z samych odsetek zadowoliloby mnie w zupełnosci  Niech ktos napisze jesli cos trafi wieczorem heheh PS. Nie zapedzajcie sie za daleko. Ma juz męża 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja podobnie jak lupus, tez nie zrezygnował bym z pracy. Prawde mowiąc chodze do niej z checią tylko dlatego bo siedze sam z fajna laską w pokoju. Chyba tylko dlatego wzialbym 1/8 etatu zeby od razu nie zrezygnować z przyjemności :)) Te 35 mln w nie zainwestowalbym w zaden interes bo po co. 230 tys miesiecznie z samych odsetek zadowoliloby mnie w zupełnosci  Niech ktos napisze jesli cos trafi wieczorem heheh PS. Nie zapedzajcie sie za daleko. Ma juz męża 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym otworzył sobie jakis zajebisty klub w Szczecinie.Jedno z moich marzeń 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jakbym dzisiaj wygrał to bym chyab monitor rozkrecil i w srodku kupon schował ehhe
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
jakbym dzisiaj wygrał to bym chyab monitor rozkrecil i w srodku kupon schował ehhe Najlepiej połknąć 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
powyżej 15 szóstek to będzie duża wpadka totalizatora, ale zawsze sie znajdą tłumaczenia że tyle osób grało itd. Najgorsze jest to że 99% baranów w to wierzy. Głosowałeś na PiS? Tak z czystej ciekawości pytam?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kaczyński kota wysłał do totka i z tajniaka liczy ze wygra:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powyżej 15 szóstek to będzie duża wpadka totalizatora, ale zawsze sie znajdą tłumaczenia że tyle osób grało itd. Najgorsze jest to że 99% baranów w to wierzy. Głosowałeś na PiS? Tak z czystej ciekawości pytam? Nie głosowałem na pis, ale jeśli będzie powyżej 15 szóstek to będzie dla Ciebie normalne? Teoretyczne szansa jest duzo niższa niż 1% nawet majac na uwadze fakt że zawartych będzie/jest tyle zakładów. Daje bardzo duże szanse że będzie dużo szóstek, i na pewno nie będzie to przypadek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikt nie wygra i bedzie 60 baniek w nastepnym losowaniu 
|
|
|
|
|
|
|
powyżej 15 szóstek to będzie duża wpadka totalizatora, ale zawsze sie znajdą tłumaczenia że tyle osób grało itd. Najgorsze jest to że 99% baranów w to wierzy. Głosowałeś na PiS? Tak z czystej ciekawości pytam? Nie głosowałem na pis, ale jeśli będzie powyżej 15 szóstek to będzie dla Ciebie normalne? Teoretyczne szansa jest duzo niższa niż 1% nawet majac na uwadze fakt że zawartych będzie/jest tyle zakładów. Daje bardzo duże szanse że będzie dużo szóstek, i na pewno nie będzie to przypadek. Juz pisalem wczesniej ze chetnie zagram over 2,5 na "szostki w dzisiejszym losowaniu. zinterpretuj jak zechcesz. Moj poprzedni post bardziej dotyczyl Twojego ostatniego zdania.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
moze byc nawet 1000 szóstek, ważne, żeby jedna była moja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nikt nie wygra i bedzie 60 baniek w nastepnym losowaniu  dokladnie zgadzam sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze byc nawet 1000 szóstek, ważne, żeby jedna była moja  to marna kase bys dostal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakbym wygral 36 baniek otworzyl bym firme bukmacherska o nazwie kaczorbet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powyżej 15 szóstek to będzie duża wpadka totalizatora, ale zawsze sie znajdą tłumaczenia że tyle osób grało itd. Najgorsze jest to że 99% baranów w to wierzy. Głosowałeś na PiS? Tak z czystej ciekawości pytam? Nie głosowałem na pis, ale jeśli będzie powyżej 15 szóstek to będzie dla Ciebie normalne? Teoretyczne szansa jest duzo niższa niż 1% nawet majac na uwadze fakt że zawartych będzie/jest tyle zakładów. Daje bardzo duże szanse że będzie dużo szóstek, i na pewno nie będzie to przypadek. Juz pisalem wczesniej ze chetnie zagram over 2,5 na "szostki w dzisiejszym losowaniu. zinterpretuj jak zechcesz. Moj poprzedni post bardziej dotyczyl Twojego ostatniego zdania. Wybacz ale nie czytałem Twojego poprzedniego posta, jeśli chodzi o over 2,5 po takim kursie granie jest bezsensu bo wszystko zależy o "widzi mi sie" totalizatora równie dobrze może być kolejna kumulacja jak i 1 szóstka. Ale oczywiście totalizator nic nie miesza. :] Jeśli miałbym już obstawiać ilość szóstek to zagrałbym jeśli byłoby takie coś dostępne np over 8 szóstek za @4 i więcej. Ale jest jeszcze taka opcja, że wszystko pójdzie z planem i bedzie luz, to znaczy zdąża ustawić wszystko i będzie 1-5 szóstek, albo będzie wielka plama i over 15 może pęknąć na wieeelkim luzie :):)
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Szóstek będzie ... 3-4  I nie będzie to ani wina ani zasługa Donka  Jarka i Lecha też nie 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Dobra, nie zdążycie już postawić mojej stałej kombinacji więc mogę ją napisać 7 12 13 33 42 48  musi wejść 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|