|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Tylko mam jedno pytanko ,dlaczego na otrzymanym pzrelewie widnieje adres Londynski ?? myslalem ze ten buk to z Australi a nie z UK . No chyba ze maja konto bankowe w UK? Firma obsługująca płatności na tym rynku (PriorityClear Ltd) mieści się w UK, stąd jeśli otrzymujesz przelew w PLN to będzie widniał adres w Londynie. Lupus, oznacza to że zbliża się ten termin 90 dni, w których należy zweryfikować konto (wymóg licencyjny w Australii).
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Lupus - po prostu wyślij im skan dowodu (obie strony na adres do weryfikacji podany wcześniej przez Conrada). Dostaniesz przy okazji 10PLN  Ja dostałem nawet dwa razy, bo wysłałem skany zaraz po rejestracji. Conrad - wszystko jasne i już sprawa załatwiona, ciekawiło mnie dlaczego drugi raz muszę to robić skoro tuż po rejestracji wysłałem skany i dostałem info, że konto jest zweryfikowane.
|
|
|
|
|
|
|
Domi, prześlim mi na PW swój login to zbadam sprawę, ale jak już raz wysłałeś skany i konto zostało zweryfikowane to już nigdy więcej nie trzeba tego robić. 100% bonus do 150złKod promocji: BONUS150Link: http://promos.centrebet.com/europe/polbonus150/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
minelo 48h a bonusa nie ma, powinienem sie niepokoic?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Conrad - dzięki bardzo, nie ma takiej potrzeby, sprawa już załatwiona, a byłem po prostu ciekaw. Każdemu może się przytrafić jakaś pomyłka i rozumiem to, zwłaszcza, że nie jest to problem z kategorii "życie albo śmierć" Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Loony, bonusy dopisują w dni robocze. Domi, super że się wszystko wyjaśniło. Konto raz zweryfikowane do końca już tak zostaje i nigdy więcej nie trzeba im czegokolwiek wysyłać (chyba że ktoś kartami płatniczymi gra i nowe dodaje). 100% bonus do 150złKod promocji: BONUS150Link: http://promos.centrebet.com/europe/polbonus150/
|
|
|
|
|
|
|
Zapraszam do drugiego (i ostatniego już) konkursu, w którym można wygrać 2 super wyjazdy na F1 Grand Prix w Singapurze, gdzie odbędzie się pierwszy wyścig nocny w historii F1!  Każdy pakiet to: * przelot do Singapuru i z powrotem prestiżową linią Singapore Airlines, * pobyt w luksusowym hotelu, * weekendową wejściówkę wysokiej klasy na kwalifikacje i niedzielny wyścig, oraz * szeroką opiekę rezydentów Centrebet.  Szczegóły na: http://promos.centrebet.com/konkurs/Informacja o konkursie dostępna także z linku na stronie głównej Centrebet.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
WTF ???
dzisiaj rano wplacilem srodki przez P24. Przeslalem rowniez skany dowodu osobistego konkretny adres email. Chce sie zalogowac a tu wyskakuje komunikat: konto zostalo zamkniete przez dzial bezpiecznstwa.
Nie zdazylem jeszcze nic wyplacic...
jaki jest email do dzialu bezpieczenstwa, napisze cosik.
|
|
|
|
|
|
|
Prześlij mi swój login na PW to luknę, jeśli zmieniałeś walutę to support musi ręcznie aktywować nowe konto. 100% bonus do 150złKod promocji: BONUS150Link: http://promos.centrebet.com/europe/polbonus150/
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Conii, juz to zalatwilem... Ale moglbys cos napomknac w sprawie Neteller`a, aby mozna bylo wplacac srodki nawet gdy waluty sa sprzeczne. Inne buki nie maja z tym problemu np. SB, Unibet. ale dzieki za checi 
|
|
|
|
|
|
|
Neteller będzie wkrótce dostępny bo właśnie PLN tam wprowadzili. 100% bonus do 150złKod promocji: BONUS150Link: http://promos.centrebet.com/europe/polbonus150/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dotarfła kasa na Centrebet ale bonusa jescze nie ma rozumiem ,ze trzeba poczekac 48h ale czy w tym czasie to co zagram bedize liczyc sie do obrotu?
|
|
|
|
|
|
|
Oczywiście, obrót liczy się od chwili dokonania depozytu.
|
|
|
|
|
|
|
W osobnym temacie opisany jest konkurs, ale jeśli zagraliście jakikolwiek zakład w tym tygodniu w Cbet (o stawce przynajmniej 20zł) to wyślijcie maila na [email protected] aby wziąć udział w poniedziałkowym losowaniu. Mogę potwierdzić, że też jadę na F1 do Singapuru tak więc ze zwycięzcami będę codziennie grzał browary w tym pięknym mieście. 100% bonus do 150złKod promocji: BONUS150Link: http://promos.centrebet.com/europe/polbonus150/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do weryfikacji tożsamości starczy skan dowodu czy trzeba coś jeszcze?Miałem konto w euro,ale prosiłem o zmianę na PLN.Stare zamknięte,nowe w złotówkach,myślałem że już niczego nie trzeba weryfikować.
|
|
|
|
|
|
|
Wystarczy przesłać ten sam skan dowodu i zweryfikują konto od ręki. 100% bonus do 150złKod promocji: BONUS150Link: http://promos.centrebet.com/europe/polbonus150/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy do weryfikacji moze byc skan prawa jazdy bo na dowodzie mam jeszce stary adres a nie chcialbym zeby sie przyczepili
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
czy do weryfikacji moze byc skan prawa jazdy bo na dowodzie mam jeszce stary adres a nie chcialbym zeby sie przyczepili Mi wystarczył skan prawa jazdy bo nie miałem nowego dowodu zeskanowanego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy dzisiaj Cb ma jakieś problemy techniczne?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
raczej tak 
|
|