|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Conrad ręcznie musi zaakceptować każdego nowego użytkownika.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli co? Trwa to wszystko po prostu dłużej?
Można jaśniej coś o tej procedurze
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No przeciez Goget powiedział jasno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha...jasno czyli jak ktoś chciał się zarejestrować godzinę temu i wypełnił tam wszystko co trzeba to kiedy może oczekiwać oficjalnego przyjęcia do rodziny mecz.pl ? 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Big Ben Ja jak się rejestrowałem musiałem czekać około 20h na link. Ostatnio za moją namową zarejestrował sie mój kolega. Na forum mógl pisać po .. 1h  Wszystko przez szybką akceptację C 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój kumpel dostał link praktycznie od razu, ale zalogować cały czas się nie może.
Nie wiem, może coś tam jeszcze nie jest dograne odpowiednio
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Bo się nie zaloguje :] Zaakceptować jego rejestracje musi Conrad. Moj kolega nawet żadnego linka nie dostał. Chwilka gadki z Conradem i po wszystkim 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
to może tak przy okazji i mego kolegę pisałem jz to w liscie do Conrada ale nie uzyskałem odpowidzi moze da się cos zrobic? Pozdrawiam
nick kolegi bettingMASTER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie życzę sobie kasowania moich postów, nie życzę sobie, żebye moderator uznawał czy mogę napisać coś temacie czy nie, jeżeli uznałem że warto to znaczy że warto
Przez moderatorów pożegnałem Kort tenisowy (nie piszę już tam) Przez moderatorów żegnam Formułę 1 (życzę powodzenia)
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
smiech na sali ręczna akcetpacja uzytkowników. co to jest jakies zamknięte elitarne forum czy co? kazdy powinien miec prawi do pisania na forum a wy zabieracie ta mozliwosc
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Za duzo dzieci neo sie krecilo .teraz jest miło i przyjemnie 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
"Każdy" to sobie może pisać......na Onecie 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
no pewnie myslicie tylko o sobie... tak najlepiej tylko nikt nie pomysli o innych.
Raz sie zarejestruje dzicko(ktore zbanujecie) a drugi raz porządny typer z informacjami i z doswiadczeniem. Ale niestety niektorzy tego nie rozumieja.
Rejestracja powinna trwac gora 2-3 godziny a nie pare miesięcy. To nie era kamienia lupanego...
bez odbioru
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pavko89 Ty mało piszesz to sprzedaj swoje konto koledze. Może kolega zrobi z konta lepszy użytek i będzie pisał więcej informacji, typów na forum. Ostatnio słyszałem o sprzedaży kont na forum...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A po ile chodzą ?  Ja swoje mogę sprzedać, nie ma problemu  Staż, zaufanie, renoma, sława, ilość postów - same atuty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie słuchy mnie doszły, że karta doładowania do pay & go o wartości 50 PLN  Konto z małą ilością postów, z małym stażem, mała renoma, zaufanie minimalnie większe niż do Zvonka czy Cylki. Ale co ważne bez ostrzeżeń  Na allegro jeszcze oficjalnie nie "chodzą"...  Ale jak pokręcisz się na forum to znajdziesz "hunterów". Albo inaczej- to Oni do Ciebie znajdą Ostatnio nie wiem jak skończyła się transakcja ale dobry nick: "cienias" był do kupienia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aha... ceni się jeszcze jak nick jest w konkursach. Rzecz jasna jeśli jest wysoko i ma realne szanse na przysporzenie jakiejś nagrody to jeszcze droższe są 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
prawdziwą kasę to podobno za moda można dopiero wziąć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie słuchy mnie doszły, że karta doładowania do pay & go o wartości 50 PLN  Konto z małą ilością postów, z małym stażem, mała renoma, zaufanie minimalnie większe niż do Zvonka czy Cylki. Ale co ważne bez ostrzeżeń  Na allegro jeszcze oficjalnie nie "chodzą"...  Ale jak pokręcisz się na forum to znajdziesz "hunterów". Albo inaczej- to Oni do Ciebie znajdą Ostatnio nie wiem jak skończyła się transakcja ale dobry nick: "cienias" był do kupienia  Vader ja Ciebie proszę, od "hunterów" z daleka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawdziwą kasę to podobno za moda można dopiero wziąć  Konto moda to już gruba kasa... Mało kogo stać. Chodzą słuchy, że największą kasę trzeba dać za konta tych "dwóch wybranych" modów zwanych "Bondami 007" bo są to Ci co mają licencje na zabijanie... znaczy na banownie Vader ja Ciebie proszę, od "hunterów" z daleka  Sorki... tak mi się napisało. Jak coś to może znajdziesz kupca na Twoje "niedysponowane" konto- dobre i 20 PLN jak znalazł  na dobrą peFFeczkę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|