Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#2527053 08/08/2008 22:05
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Proszę nie kasować tematu przez najbliższe 3h chociaż. Do tego czasu muszę się zdecydować na Internet. Teraz łącze się przez tel i ciężko mi szukać podobnych tematów :-( dlatego proszę o pomoc.
Zastanawiam się pomiędzy netia 4mb/s a upc 10mb/s. Niech wypowiedzą się osoby, które korzystają. Ja muszę podłączyć to pod 2 lub 3 komputery. Który jest lepszy. Żeby mi wszystko chodziło, szczególnie jednocześnie na kompach mecze on line. Dzięki za odpowiedzi. Decyzję muszę podjąć dziś, bo później mnie nie będzie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak coś to jeszcze do jutra będę więc jak ktoś na to może napisać. Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam UPC i nie narzekam. 2mega to i nawet za duzo dla mnie. Wszystko chodzi bez problemu.

Moj ojciec miał z Netią bardzo dużo nieprzyjemności. Karygodna obsługa i błędy. Nie dali rady podlaczyc internetu a mimo przysyłali rachunki. I dopiero po kilku reklamacjach przestali
Po tym co oni wyprawiali to ja już nigdy o tej firmie nic dobrego nie powiem. 5 miesięcy podłączali neta pod łącze TP i jednak się nie udało. Duża wina TP ale Netia to cwaniacy i lenie.

UPC mam jedynie neta. Zadzwoniłem o 15:00 a o 11:00 nastepnego dnia już mialem podlaczone i dzialalo. Od roku korzystam i chyba tylko raz a moze dwa byl problem z dostepem. Krotki i byc moze to i wina modemu. W porownaniu z tym co mialem w TP czy Energisie to wynik bardzo dobry.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Też się właśnie skłaniam ku upc, bo w neti trzeba podpisać umowę na 3 lata aż. Do tego upc jest ponad 2 razy szybsze. Dzięki za rzeczową odpowiedź piwo

C
enthusiast
enthusiast
C Offline
nie wiem czy wiesz ale ta promocja netii za 54 zl ma gwiazdke * jak ja dzwonilem powiedziano mi ze 54 to oplata za internet ale musisz !!! wziasc do tego telefon za 30 zl dodatkowo smile wiec walek na maxa

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Z Netią też miałem jaja.... Czekałem 1.5 miesiąca na podłączenie. Wszystko zwalali na TP. W końcu zrezygnowałem. Ich support to banda nieudaczników. Potrafią tylko obiecywać coś z dnia na dzień, oczywiście nic z tego nie wynika.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
UPC zdecydowanie , ja niestety musze miec necik z astr city ale gdybym miał wybor to tylko upc . Co do samej netii to szkoda gadac , do dzis mi przychodza monity z kruka , ultimy i inyych windykacji i kazdej odpowiadam to samo " nie zaplace!! " a sprawa dotyczy telefonu . Mialem kiedys w elnecie (abonament ok 30pln)potem go przejeła netia i mi zaproponowała abo w wysokosci 75pln . Myk polegał na tym ze nie mieszkałem na chacie przez dłuzszy czas a warunkiem odmowy od tego abonamentu było pismo zwrotne poniewaz to listownie powiadamiali , czyli jak ktos nie odpisal to łup abo 75pln bez wzgledu czy korzystasz czy nie laugh
pare rozmow tel i maili wyslanych nie dało rezultatow (utrzymuja ze skoro nie odpisalem to sie zgadzalem :D) wiec sie bawimy dalej ;-))
Paru znajomych ma w upc i sa zadowoleni a tv w upc to zdaje sie tez bajka jak na warunki kablowki.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jesli nie potrzebny Ci telefon to tylko UPC.

W sumie 10mega za 89zł. Można legalnie rozdzielać na kompy.
Ja mam 2mega i umowe na 12 miesiecy. Pewnie ta obecna oferta też jest z krotkim okresem umowy. Z pewnoscia lepiej niz 2 albo 3 lata.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Właśnie zamówiłem UPC. Instalacja we wtorek więc nie jest najgorzej. Dziękuję wszystkim za rady piwo

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, forty, Lukasz111, aker, $-man, alfa, betowiec, Sensei, ANZELMO, rymoholik, rosom, 11kera11), 366 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,420
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM