Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 24 1 2 12 13 14 15 16 23 24
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W sezonie 2008/09 Korona zagra w pierwszej lidze.Trybunał odrzucił apelację klubu.

Bonus: Unibet
O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
http://sport.wp.pl/kat,32272,wid,10230751,wiadomosc.html?ticaid=16615&_ticrsn=3

S
veteran
veteran
S Offline
poraz kolejny ruch się zbłaźnił. Jestem tylko ciekaw czy była w to zamieszana PF-ka...bez jaj z sikierą?? idioci i tyle. Aż się dowiem co to za chłopak. Dzisiaj przechodził operację głowy a wyglądał podobno tragicznie. Rzadko to piszę ale złapcie skur**** i wsadźcie do pierdla bo jestem wstanie dużo zrozumieć ale nie takie zachowanie godne ludzi z buszu...Brak jakichkolwiek zachamowań. najpierw Mydlinki i nasza kochana prewencja teraz jakiś świr z ruchu...

Pozdro dla normalnych

wieczny student
wieczny student
Kadra Polski na mecz z Ukrainą:

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic), Łukasz Fabiański (Arsenal)

Obrońcy: Paweł Golański (Steaua), Adam Kokoszka (Empoli), Michał Żewłakow (Olympiakos), Grzegorz Bronowicki (Crvena zvezda), Marcin Kowalczyk (Dinamo Moskwa), Piotr Polczak (Cracovia)

Pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar), Dariusz Dudka (Auxerre), Rafał Murawski (Lech), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Radosław Majewski (Polonia), Roger (Legia)

Napastnicy: Ireneusz Jeleń (Auxerre), Szymon Pawłowski (Zagłębie), Łukasz Piszczek (Hertha), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander)

Rezerwowi: Sebastian Przyrowski (Polonia), Grzegorz Wojtkowiak (Lech), Tomasz Jodłowiec (Polonia), Tomasz Bandrowski (Lech), Sławomir Peszko (Lech), Tomasz Zahorski (Górnik)

Na początku nie wierzyłem własnym oczom. Gdzie jest as Żurawski shocked wink

Poza tym nie ma Wasilewskiego. Brawo za powołanie Kowalczyka, Polczaka, Jelenia, Majewskiego i Pawłowskiego. Przydałby się jeszcze jakiś środkowy obrońca, np. Jodłowiec. Wreszcie jakiś powiew świeżości

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szkoda, że tak późno dojrzał niektórych, ale mądry Polak tzn Holender po szkodzie i lepiej późno niż wcale.

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by szymon1989
poraz kolejny ruch się zbłaźnił. Jestem tylko ciekaw czy była w to zamieszana PF-ka...bez jaj z sikierą?? idioci i tyle. Aż się dowiem co to za chłopak. Dzisiaj przechodził operację głowy a wyglądał podobno tragicznie. Rzadko to piszę ale złapcie skur**** i wsadźcie do pierdla bo jestem wstanie dużo zrozumieć ale nie takie zachowanie godne ludzi z buszu...Brak jakichkolwiek zachamowań. najpierw Mydlinki i nasza kochana prewencja teraz jakiś świr z ruchu...

Pozdro dla normalnych

http://fakty.interia.pl/news/ranny-kibic-wraca-do-zdrowia,1158587?source=rss-%3E

w dupie byles gowno widziales

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by kiki1981
...

Pozdro dla normalnych

http://fakty.interia.pl/news/ranny-kibic-wraca-do-zdrowia,1158587?source=rss-%3E

Powoływanie się na interie, i do tego taki komentarz..., zresztą nawet w przywoływanym tekście masz fragment: "Policja potwierdziła, że co najmniej jeden z napastników miał siekierę." BK

szkoda, tylko że już tak nie wiele ekip potrafi zachować się honorowo...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by s_LP
Originally Posted by kiki1981
...

Pozdro dla normalnych

Powoływanie się na interie, i do tego taki komentarz..., zresztą nawet w przywoływanym tekście masz fragment: "Policja potwierdziła, że co najmniej jeden z napastników miał siekierę." BK

szkoda, tylko że już tak nie wiele ekip potrafi zachować się honorowo...
Poczytaj odpowiedni strony i relacje to bedziesz wiedzial jak bylo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Marek Saganowski został piłkarzem mistrza Danii, AaB Aalborg. Jeszcze kilka godzin temu menedżer piłkarza Jarosław Kołakowski mówił: – Jesteśmy na dobrej drodze. Pracowaliśmy nad tą transakcją od kilku dni. Wszystko powinno się wyjaśnić lada chwila, bo kończy się czas na zgłaszanie zawodników do walki o Ligę Mistrzów. Jak wiadomo, Aalborg ma duże szanse na awans do Champions League, bo w ostatniej fazie kwalifikacji zmierzy się z Kaunas... Teraz już wiemy, że transakcja została sfinalizowana. - Myślę, że Marek ma prawo być bardzo zadowolony - komentuje na gorąco Kołakowski. Mamy nadzieję, że w najbliższych dniach podzieli się szczegółami na swoim blogu, a w przyszłości jeszcze nie raz dowiemy się o jakiś transferze jako pierwsi.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Bramkarz reprezentacji Polski Wojciech Kowalewski podpisał dziś kontrakt z greckim AÓ Iraklís.

31-letni bramkarz ostatnio występował w Koronie Kielce. Wcześniej grał także w Spartaku Moskwa, Szachtarze Donieck, Legii Warszawa, Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski i Wigrach Suwałki.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
W sobotnim meczu Ekstraklasy z Polonią Bytom kontuzji doznało dwóch podstawowych obrońców Wisły Kraków - Brazylijczyk Cleber i Piotr Brożek.
Cleber doznał urazu łokcia - lekarze podejrzewają złamanie ręki. Kontuzji doznał także Piotr Brożek, który naderwał mięsień dwugłowy.

Nie wiadomo, czy zawodnicy zdążą wykurować się na środowe spotkanie z Barceloną w III rundzie eliminacji Ligi Mistrzów

Źródło: wisla.krakow.pl

old hand
old hand
z bloga Wojtka Kowalczyka:)
"Najpierw najważniejsze dla kibiców Legii – na początku tygodnia dojdzie do mojego spotkania z prezesem Leszkiem Miklasem. Tej sprawy nie załatwi się w dwa dni, ale na następny mecz ligowy u siebie jest szansa.

A co do samego meczu... Listkiewicz pojawił się zjarany jak Lepper z najlepszych czasów. Dwa rzędy przede mną opalali się trzej Hiszpanie, którzy mieli stanowić o sile Legii. I tak sobie pomyślałem, że w chwili, gdy kilkaset tysięcy Polaków leci na wakacje do Hiszpanii, to oni na wakacje przyjechali do nas. I to jakie wakacje! Arruabarrena jak słyszałem zarabia 330 tysięcy euro, a Descarga prawie 400. To tego dodajcie Tito i mamy budżet Odry Wodzisław:)

Tak właśnie działa Trzeciak Travel. Wczasy all-inclusive. Napijesz się, najesz i jeszcze ci zapłacą. Ja wiem – szykują się do ligi. Ale coś czuję, że zanim się przyszykują, to się liga skończy.

Poza tym zobaczcie – jak Marek Jóźwiak lata po Europie i ogląda piłkarzy, to potem muszą oni przylatywać na testy. Poza Quattarą wszyscy zostali odstrzeleni. A wynalazki Trzeciaka jak już się zjawiają to nie na testy, tylko żeby od razu podpisać kontrakt...

Pamiętacie jak kiedyś mówiło się na zwód „Franka” Trzeciaka? Zwód na walizkę. Najlepszy zwód na walizkę zrobił chyba teraz..."

B
old hand
old hand
B Offline
Błaszczykowski w liverpoolu:

http://sport.wp.pl/wid,10247100,kat,1746,title,Blaszczykowski-w-Liverpoolu,wiadomosc.html

Janczyk w pierwszej 11 CSKA:
http://sport.wp.pl/kat,1744,wid,10246102,wiadomosc.html

Krzynówek w Realu Madryt:
(ten link gdzieś zgubiłem...)

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Może mi ktoś pomóc i powiedzieć z kim Sląsk Wrocław trzyma "sztamę" a z kim się najbardziej nie lubi? Chodzi mi bardziej o Ekstraklasę niż o jakieś animozje z klubami z niższej półki. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Śląsk Wrocław trzyma sztame z Motorem Lublin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
zgody: Motor, Wisła, Lechia, Opava i poboczne + układy
kosy: Widzew, Zagłębie Lubin, Górnik Zabrze, Lech,Arka, Cracovia, Odra Opole.

wieczny student
wieczny student
jeszcze chyba z Wisłą

veteran
veteran
Originally Posted by Anfalast
zgody: Motor, Wisła, Lechia, Opava i poboczne + układy
kosy: Widzew, Zagłębie Lubin, Górnik Zabrze, Lech,Arka, Cracovia, Odra Opole.

Jeszcze Miedź Legnica do zgód

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Niezłe jaja Wisła ma szanse na Walkower z Barca

http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2501=28713

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Klicki oddal dzis Korone miastu za symboliczna zlotowke, ciekawe tylko czy razem z kartami zawodnikow

Strona 14 z 24 1 2 12 13 14 15 16 23 24

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka), 1,833 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,579
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025