|
|
?
|
|
?
jeśli ma kompa to proponuje do niego głośniki Logitech Z5500 [ allegro.pl], to jak one napełniają pokój ale i całe mieszkanie dźwiękiem to czysta poezja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli ma kompa to proponuje do niego głośniki Logitech Z5500 [ allegro.pl], to jak one napełniają pokój ale i całe mieszkanie dźwiękiem to czysta poezja  Może dla melomanów to nic nadzwyczajnego, ale jak zobaczyłem cenę za te głośniki, to prawie spadłem z krzesła  1k za głośniki ?
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Może dla melomanów to nic nadzwyczajnego, ale jak zobaczyłem cenę za te głośniki, to prawie spadłem z krzesła  1k za głośniki ? a no 1 tysiączek zobacz sobie specyfikacje tych głośników głośnik basowy 188W mocy rzeczywistej, 4 satelitów po 62W, głośnik centralny 69W, łacznie daje to ponad 500W mocy w głośnikach komputerowych  znajomy posiada takowy zestaw + jakaś karta dźwiękowa też za 1k Czystość dźwięku i jego ogrom jest fantastyczny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Yamaha Pianocraft to chyba najlepszy jakościowo wybór w tej cenie do niewielkiego pokoju (tak do ok 15m), jeśli jest większy to można pomyśleć o jakimś amplitunerze stereo np Yamaha Rxv 797, albo Harman Kardon 3380 i do tego podłogowe kolumny oraz CD, tylko to już troche większe koszty (chcąc zachować jakość Pianocrafta)
Logitechy niech zostaną tam gdzie ich miejsce - przy komputerze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może dla melomanów to nic nadzwyczajnego, ale jak zobaczyłem cenę za te głośniki, to prawie spadłem z krzesła  1k za głośniki ? a no 1 tysiączek zobacz sobie specyfikacje tych głośników głośnik basowy 188W mocy rzeczywistej, 4 satelitów po 62W, głośnik centralny 69W, łacznie daje to ponad 500W mocy w głośnikach komputerowych  znajomy posiada takowy zestaw + jakaś karta dźwiękowa też za 1k Czystość dźwięku i jego ogrom jest fantastyczny. Taa, 99% osób to słucha mp3 i pewnie jeszcze 128 kb/s. Dlatego takie zestawy to dla wybranych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. niech nie kupuje w euroagd tylko wrzuci to samo np w ceneo.pl albo nokaut.pl - euro ma nawet o 20% drozej niz reszta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. niech nie kupuje w euroagd tylko wrzuci to samo np w ceneo.pl albo nokaut.pl - euro ma nawet o 20% drozej niz reszta Media Markt, Saturny itp to są sklepy do tzw. pomacania. Mozna pójśc i obejrzeć elektronikę. Ten kto nie jest rozsądny tam kupi. Chociaż nieraz się zdarzy, że jest tanio ale to wybrane towary w promocji ....
|
|
|
Link skopiowany do schowka